Resultater: 15
Resultater: 15


loader

RTX og DLSS 3.5 banner.

FAQ

RTX 4060 er et af de nyeste grafikkort på markedet, og derfor er der selvfølgelig altid en helt masse spørgsmål angående disse moderne GPU'er. Vi svarer her på de oftest stillede af disse spørgsmål, samt spørgsmål der er relevante for RTX 4060, og håber at du finder svar på det, du gerne vil vide. Hvis dit spørgsmål ikke er en del af denne FAQ, så er du velkommen til at læse videre, eller eventuelt til at tage fat i vores kyndige kundeservice.

Hvor meget koster RTX 4060?

Et RTX 4060 grafikkort koster imellem 1.950 og 2.200 kroner. De er altså rimelig billige, når man snakker standarder for grafikkort.

Er RTX 4060 godt?

RTX 4060 er et rigtig fint grafikkort for prisen. Det er ikke det stærkeste på markedet, men med sin avancerede teknologi og lave pris er der rigtig mange, der vil blive glade for det.

Hvor kan man købe RTX 4060?

De fleste danske elektronikforretninger kommer til at have disse grafikkort på lager. Vi sælger dem også lige her hos Føniks Computer!

Avanceret grafikkort, billige priser – byd RTX 4060 velkommen

Indenfor gamingindustrien er grafikkort både kendte for, hvor vigtige de er, samt notoriske for godt at kunne have en lidt pebberet pris. Det er især de nyeste serier, der godt kan være lidt hårde ved budgettet, samt de stærkeste af GPU'erne på markedet. Heldigvis er der også altid mulighed for, at man kan få fat på budgetvenlige modeller – også selvom man ønsker sig en GPU fra den nyeste generation. Her kan du for eksempel byde velkommen til NVIDIA GeForce RTX 4060.

RTX 4060 kommer med al den avancerede teknologi og funktionalitet, der kendetegner NVIDIA's 40-serie af grafikkort. Dens effektivitet og ydeevne er derfor ikke til at overse eller komme udenom, men det er heldigvis ikke det eneste gode ved disse grafikkort. RTX 4060 er trods alt ikke et high-end grafikkort, men det betyder ikke, at det ikke kan opfylde dine krav – for det vil det kunne med langt de fleste computerspil på markedet. Til gengæld betyder det, at du får et rigtig billigt grafikkort, især når man sammenligner prisen med, hvad du får ud af det. Du kan derfor se frem til:

  • God grafik og høj ydeevne
  • Avanceret teknologi
  • En GPU optimeret til gaming

Der er nemlig blevet kælet for detaljerne i 40-serien fra NVIDIA, og om du vælger GeForce RTX 4060, eller de tunge drenge som RTX 4090 og RTX 4080, så kan du godt regne med, at du får moderne og avanceret teknologi for pengene. Gaming er nemlig ikke bare gaming længere, det har elaveret sig til et nyt niveau som både hobby, e-sport og rigtig manges passionsprojekter. Derfor er det altid fedt at se, at teknologien også holdes til disse standarder. Det samme gælder, når der skal videoredigering, 3D-rendering og andet tung grafik på banen. Med et godt grafikkort kommer du langt.

Fed grafik og fantastisk ydeevne

40-serien får dig næsten usandsynligt langt, når det kommer til kvaliteten på grafik i computerspil og lignende. De har rigeligt med CUDA-kerner at gøre med, høje CPU-hastigheder og indbygget GDDR6 RAM. Der er altså ikke noget at sige til, at de hjælper dig med at booste grafikindstillingerne helt i top, så du kan nyde hvert et øjeblik, hvor du sidder og gamer. Det kan godt være, at den virkelig verden ser ganske fin ud, men efterhånden kommer nogle af de nyeste spiltitler med et moderne grafikkort næsten op på siden af virkeligheden.

En af grundende til at RTX 4060, og andre 40-serie GPU'er, yder så godt, er på grund af den nye og forbedrede arkitektur i disse GPU'er. Ada Lovelace-arkitekturen gider et usædvanligt boost, der gør at selv et 40-serie grafikkort med færre CUDA-kerner end et 30-generationsgrafikkort alligevel kan yde mere, og ofte langt mere. Det er teknologi på højt plan, og ud over den øgede ydeevne, så er RTX 4060 også meget mere energieffektiv end sine forgængere, og bruger derfor slet ikke lige så meget strøm, hvilket grafikkort ellers er superbrugere af i ens computer.

Teknologi ud over det sædvanlige

Med Ada Lovelace-arkitekturen følger en lang række stærk teknologi, der med sine fremskridt også er med til at booste ydeevnen på GeForce RTX 4060 og dens søskene endnu højere i vejret. Her kan du især se frem til at glæde dig over DLSS 3 (deep learning super smapling), der er drevet af 4. generations Tensor-kerner og Optical Flow-acceleratorer. Denne teknologi udnytter AI til at skabe yderligere billeder i høj kvalitet, når du for eksempel sidder og gamer, og det øger ydeevnen enormt. Det er helt klart et af de store selling points, når det kommer til 40-generationen af grafikkort fra NVIDIA.

Når ud investerer i RTX 4060, så investerer du samtidig i ekstremt køn og virkelighedstro belysning i dine computerspil. Det er fordi NVIDIA virkelig har udviklet på deres raytracing-teknologi igennem årene, og med 3. generations RT-kerner og Ada Lovelace-arkitekturen, så har 40-serien bare nået et helt nyt niveau, når det kommer til at arbejde med belysning. Pludselig kan du se byens neonlys genspejlet i vandpytter, samt realistisk lys, der kastes fra forskellige lyskilder på samme tid i et lokale. Det giver en helt ny dimension til realisme og grafik, når du sidder og gamer.

Så er det tid til at game

RTX 4060 er selvfølgelig oplagt til gaming. NVIDIA ved udmærket godt, hvem en af deres stærkeste målgrupper af kunder er, og derfor er NVIDIA GeForce RTX 4060 også optimeret til gaming. Det er dog ikke bare i selve arkitekturen, at dette kan ses. Det er også i teknologien, for megen af teknologien i 40-serien er specifikt rettet imod gaming.

Med NVIDIA Reflex bliver din responstid mindre end nogensinde før, samt din præcision højere end du kan forestille dig. Denne teknologi hjælper til, så computerspil går lynhurtigt og så de er utroligt responsive, hvilket er rigtig rart i især spilgenrer som MOBA'er og Shooters. Hvis du har en gaming skærm med G-SYNC, så kan du med G-SYNC og et NVIDIA grafikkort sørge for, at du får en abnormt stabil skærm, hvor du slipper for at den hakker og driller.

Er du klar på at investere i GeForce RTX 4060? For så er det i den grad tid til at game. Alt du behøver at gøre er at sørge for, at du har et kompatibelt bundkort, at din processor kan følge med og at din PSU er heftig nok. Så skal RTX 4060 bare installeres, og så ligger der manger timers gaming lige rundt om hjørnet!