Harry Potter er en af de meste kendte og elskede serie af bøger og film i de nyere år, hvor de fleste nok vil have hørte om Harry, Hermione og Ron, og alt det de roder sig ud i på Hogwarts. Harry Potters magiske univers er et univers alle kan finde sig helt fortabt i, med magiske dyr, fantastiske magiske kampe og smukke gamle bygninger. Miljøet, karaktererne og historien sidder dybt i manges hjerter og derfor kan du også finde flere legetøjsprodukter fra Harry Potter universet hos Føniks. Vil du udforske den magiske verden med Harry og venner, så kan du bygge dine favoritsteder fra filmene af LEGO byggeklodser, hvor du kan have dine favorit karakterer, som LEGO, i disse. Vil du have underholdning i timevis med puslespil, så kan du finde fantastiske motiver med de mest populære karakterer fra filmene. Du finder lidt af hvert når det kommer til Harry Potter, så kig bare vores udvalg igennem forneden, for at finde det produkt der passer til dine ønsker.

Resultater: 42
Resultater: 42


loader

Lev dig ind i det magiske univers med Harry og hans venner

Alle kender sikkert historien om den unge Harry Potter, en dreng der lever et helt normalt liv, hvis det at have et værelse under en trappe med lås på er normalt, indtil den dag han finder ud af at han er en troldmand. Han rejser fluks til Hogwarts, en skole fyldt med magi for unge troldmænd og hekse, for at lære at kontrollere hans magiske kræfter. Her møder han sine bedste venner Ron Weasley og Hermione Granger, der begge hjælper Harry med at kæmpe mod Voldemort. Det er en klassisk fortælling, en fortællingen næsten alle kender, hvis du har set filmene eller læst bøgerne. Du har sikkert altid fundet Harry Potter universet interessant, et sted som du gerne vil besøge, og du har nu muligheden for dette - gennem leg og fantasi. 

Hos Føniks kan du finde flere unikke og spændende muligheder for at leve dig ind i Harry Potter universet. Du kan lege med Harry Potter dukker, hvor du kan lege at du er en af dine favorit karakterer, og du kan bygge alle de velkendte områder fra filmene i LEGO. Vil du have muligheden for at opleve gys og gru, så kan du prøve sjove brætspil med Harry Potter figurerne - eller du kan prøve at lægge puslespil med de velkendte ansigter. 

Der er uendelige mange muligheder for at leve sig ind i universet på, hvis du ikke kun vil se filmene eller læse bøgerne, og du har muligheden for at gøre det her hos Føniks. Vores udvalg af Harry Potter produkter udvider sig hele tiden, så du har altid muligheden for at finde noget helt nyt når du besøger vores side. Så kig endelig vores udvalg igennem for at finde det produkt der passer til dine interesser.