PUSLESPIL

Puslespil er en sjov aktivitet, som hele familien kan være med til. Der er puslespil til alle aldre og sværhedsgrader, så det er bare med at komme i gang. Her ved Føniks Computer finder du puslespil med helt ned til 20 brikker og helt op til 6000, så udvalget er stort og varieret. Vi har også 3D puslespil, tilbehør til puslespil og andet sjovt, så du bare kan have det sjovt med at lægge puslespillet, indtil det flotte billede titter frem fra de små brikker. Se vores store udvalg af puslespil her, og find dit næste projekt til hygge i hjemmet.

Resultater: 110
Resultater: 110


loader

Køb et væld af flotte puslespil ved Føniks Computer

Der er mange, som elsker at lægge puslespil. Nogen tænker det som en ting, som er sjovest for børn, og det kan da også være en god hjernevrider for de mindste, men der findes masser af puslespil, som er lavet til voksne. Det er både med motiverne og med antallet af brikker, som altså går helt op til 6000 her ved Føniks. I den størrelse, så er der underholdning til mange dage. Er du mere til de lidt mindre puslespil, som kan laves på et par timer, så har vi også et stort udvalg af dem til gode priser. Købe dine puslespil online ved Føniks.

Puslespil til børn

Vi har et stort udvalg af puslespil til børn, som kommer med helt ned til 20 brikker. Her finder du Marvel puslespil med figurer som Spider-Man, Disney, Harry Potter, søde dyr og andre flotte motiver.

Det kan være både sjovt og gavnligt for børn at lægge puslespil, da det træner deres hjerne. Når de bliver større, så kan man vælge et med flere brikker, som man lægger sammen en eftermiddag, eller måske over flere dage.

Puslespil til voksne

Er du trænet i puslespil, og fandt du måske en interesse for dem under lockdown? Så finder du alverdens flotte motiver med natur, storbyer og meget mere. Mange voksne starter på omkring 500 brikker, hvis det ikke haster med at få puslespillet færdigt. Når man er godt øvet, så kan man rykke op til puslespil 1000 brikker eller endnu flere.