Konfirmationsgaver 2024 banner


Find den perfekte konfirmationsgave, eller find inspirationen til den, lige her på siden. Enhver konfirmands konfirmations ønsker indeholder selvfølgelig penge – det er forventet, traditionelt og altid et godt valg. Nogle gange vil man dog godt give noget mere personligt i konfirmationsgave, og her har vi et bredt udvalg, der helt sikkert matcher konfirmations ønskerne. Om det så er en ny iPhone, en fed gamer computer, nogle lækre hørebøffer eller noget helt andet, så er det bare at kigge vores konfirmationskampagne igennem. Enten finder du årets konfirmationsgave, og ellers finder du helt sikkert inspirationen til den.

Konfirmationsgaver 2024 banner


Find den perfekte konfirmationsgave, eller find inspirationen til den, lige her på siden. Enhver konfirmands konfirmations ønsker indeholder selvfølgelig penge – det er forventet, traditionelt og altid et godt valg. Nogle gange vil man dog godt give noget mere personligt i konfirmationsgave, og her har vi et bredt udvalg, der helt sikkert matcher konfirmations ønskerne. Om det så er en ny iPhone, en fed gamer computer, nogle lækre hørebøffer eller noget helt andet, så er det bare at kigge vores konfirmationskampagne igennem. Enten finder du årets konfirmationsgave, og ellers finder du helt sikkert inspirationen til den.

Konfirmationsgaver – fejr konfirmanden med stil

Det er ved at være den tid på året igen, hvor konfirmationerne står for døren og traditionen tro, skal det nu fejres at den unge konfirmand træder inder i de voksnes rækker. Dette, selvfølgelig, med en festlig begivenhed, hvor hele familien og de nære samles for at fejre den unge konfirmand. 

Konfirmationen er en stor begivenhed og dertil hører der selvfølgelig også en konfirmationsgave, der kan måle sig med dette. Vil du gerne ramme helt perfekt, når det kommer til de konfirmations ønsker der er blevet givet, er det en god idé at være ude i god tid for at finde den rette konfirmationsgave.

Derfor har vi her hos Føniks, samlet en masse gode ideer til konfirmationsgaver 2024, der også kan skabe en masser inspiration til at hjælpe dig i den rigtige retning. Du sidder sikkert allerede med en liste af konfirmations ønsker fra konfirmanden, som du leder efter et godt konfirmationstilbud på, og dette kan du altid finde her hos os.

Konfirmationsgaver er mere end blot penge. Det er også en personlig – eller dyr –  gave, der passer perfekt til konfirmanden så de kan fejres med ordentlig manér. Vi har en helt masse gode konfirmationstilbud og lækre priser på alt til konfirmanden, som du kan finde lige her.

Konfirmationstilbud til gameren

Gaming er populært som aldrig før, og der er rigtig mange konfirmander nu om dage, som gerne vil have det helt rigtige udstyr til deres gamerhule. Den helt rigtige konfirmationsgave kan her være guld værd for dem, da det ofte er en lidt dyrere gave at give, hvilket gør det til den perfekte konfirmationsgave her i 2024. 

Opfyld konfirmandens konfirmations ønsker, ved at lade dem træde ind i gamingens verden med det bedste inden for gaming og gamer udstyr fra Føniks Computer.

Gamer PC eller spillekonsol?

Ofte finder du noget inden for gamingens verden på de konfirmations ønsker der er givet af konfirmanden, om det er en gamer PC eller en af de spritnye spillekonsoller. Det er nemlig en af de helt store hobbyer, som de unge har, at kunne game med vennerne derhjemme – om det er Fortnite, Counter-Strike eller Minecraft. Dertil hører der det rette udstyr til. 

Det er ofte en spillekonsol, der er det helt store når det kommer til konfirmations ønsker, da de kommer med forskellige spil og muligheden for at game med vennerne online eller derhjemme. Her kan det dreje sig om en af de nye Xbox, PlayStation 5 eller Nintendo Switch. En gave som denne er perfekt, især med et af de populære spil oveni som konfirmationsgave.

Hvis konfirmanden mere er til gaming på computeren eller gerne vil spille Counter-Strike med vennerne, så er en spritny gaming PC eller en lækker gamer bærbar, nok noget af det bedste du kan give i konfirmationsgave.

Det kan også nemt være, at den rigtige konfirmationsgave er en spritny gaming PC eller måske en lækker gamer bærbar. Det er den dyreste del af deres gaming setup, og det er derfor en oplagt konfirmationsgave.

Med det sagt, så er der også billige gamer computere, der ofte vil være helt perfekte som konfirmationsgave. Du skal bare være sikker på, at PC'en kan køre de computerspil, som konfirmanden er interesseret i. Her hjælper vores kundeservice med glæde og kan guide dig i den rigtige retning.

Det helt rigtige gaming udstyr

Ved du allerede at konfirmations ønsket om en gamer computer bliver opfyldt fra anden side? Der er meget forskelligt gamer udstyr, der i så fald komplimenterer den nye maskine. Det bliver helt sikkert et hit af en konfirmationsgave!

Det kan for eksempel være med en ny gaming skærm, som både kan fås til budgetvenlige og meget avancerede priser. Det samme kan også siges om tastatur og mus, som enhver gamer jo også har brug for og virkelig ikke kan undvære.

Når det kommer til gamer udstyr, der er oplagt som konfirmationsgave, så er der nærmest utallige muligheder. Det bedste forslag, vi kan give dig, er enten at finde noget, der passer direkte med konfirmations ønskerne, og ellers er det bare at gå på udflugt i vores gamer univers.

Find gaveinspiration til de unges liv

Der er nogle konfirmations ønsker, der er nået nær universelle, når det kommer til konfirmanderne i 2024. Der er stort set altid nogen, der ønsker sig en helt bestemt mobiltelefon, hvor især iPhones og Samsung Galaxy er populære.

Derudover er det også nærmest en selvfølge, at en ny bærbar computer eller en smart tablet er nogle rigtig gode konfirmationsgaver. De er utroligt brugbare både til studierne og fritiden, og det er derfor noget, som langt de fleste unge ønsker sig.

Der er altid rigtig meget, som de unge konfirmander går og ønsker sig. Heldigvis behøver det ikke være svært at finde inspiration dertil. I vores sektion for Lifestyle og Gaveinspiration har vi et væld af gode ideer, der helt sikkert matcher deres konfirmations ønsker.

Et helt personligt hjem

At have et værelse der er helt sit eget, er virkelig en speciel følelse. Som ung føler man sig hjemme, når man får lov at sætte sit eget præg på omgivelserne, og det ligger op til helt specielle og fantastiske konfirmationsgaver.

Det kan for eksempel være via Smart Home løsninger, der i sandhed giver et unikt præg værelset. Her er Philips Hue toppen af poppen, og produkterne herfra er perfekte som konfirmationsgave, hvis en stilbevidst konfirmand går op i omgivelserne de bor i.

Til hyggen i hjemmet er der et dansk mærke, der i sandhed har udmærket sig og spredt sig vidt og bredt. Det er ikke for alle, men der er helt sikkert flere konfirmations ønsker, der inkluderer LEGO.

LEGO er blevet populært som bare pokker, og det er ikke kun til børn. Der er for eksempel utroligt avancerede bygningsværker indenfor LEGO Harry Potter, LEGO Star Wars og mange lignende franchises. Det kan derfor være en meget oplagt konfirmationsgave.

Der er et hav af forskellige muligheder, når det kommer til konfirmationsgaver. Vi håber, at du hos os har fundet inspiration og fået gode ideer, eller at vi måske er så heldige, at vi ligefrem har ledt dig frem til den perfekte konfirmationsgave.

Udvidet bytteret hos Føniks 

Du kan trygt købe konfirmationsgaverne online hos Føniks Computer. Vi har nemlig sørget for, at du i konfirmationsperioden har udvidet bytteret, så du nemt og roligt kan købe konfirmationsgaven her.

Vores udvidede bytteret gælder fra og med d. 1/3-2024 til og med d. 1/6-2024, såfremt at emballagen er ubrudt. Du kan læse mere om vores udvidede bytteret af konfirmationsgaven her, hvor detaljerne står sort på hvidt. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvert år er der mange unge mennesker, der sender deres konfirmations ønsker ud med store forventninger. For resten af familien betyder det én ting: at man må ud og finde den perfekte konfirmationsgave.

Det er dog ikke altid nemt, og der er ofte en hel del, der har spørgsmål angående festlighederne. Heldigvis hjælper vi hos Føniks med masser af konfirmations ønsker hvert eneste år, og vi kan derfor godt svare på nogle af de oftest stillede spørgsmål om konfirmationsgaver.

Hvad giver man en konfirmand i gave?

Det er meget traditionelt, og af konfirmanderne ønsket, at man giver penge i konfirmationsgave. Ellers er det i den grad et godt bud at gå direkte efter deres konfirmations ønsker. Ofte vil de ønske sig en ny mobiltelefon, en god bærbar, en gamer PC, en tablet eller oplevelser med deres venner og familie.

Hvor mange penge skal man give i konfirmationsgave?

Hvor mange penge man skal give i konfirmationsgave kommer ofte an på, hvor tæt man er på konfirmanden. De fleste giver imellem 100 til 500 kroner. Det er især forældrene, der giver store pengebeløb eller dyre gaver, men bedsteforældre og den meget nære familie giver ofte også for mere end de fleste andre gæster.

Hvem giver man roser til på konfirmationsdagen?

Det er blevet en populær tradition at give en rød rose til konfirmanden. Ofte er det også konfirmanden selv der giver røde roser til de nære venner eller hele klassen. Det er en uforpligtende men fin gestus, der tillader dig at ønske konfirmanderne tillykke med den store dag.