Resultater: 53
Resultater: 53


loader

RTX og DLSS 3.5 banner.

RTX 4070 – Ofte stillede spørgsmål

Der er mange forskellige grafikkort på markedet, og det fører altid en masse forskellige spørgsmål med sig. Dette gælder også for NVIDIA GeForce RTX 4070, og derfor svarer vi lige herunder på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet om disse GPU'er.

Hvis du ikke finder svar på de spørgsmål, du sidder med, så læs mere længere nede på siden, eller spørg eventuelt vores kundeservice til råds. Vi ved meget om grafikkort, og vi vil gerne hjælpe.

Hvad koster et 4070 grafikkort?

Et 4070 grafikkort koster helt ned til 4.599 kroner. Selvom det er et high-end grafikkort, kan man altså anskaffe det til en overkommelig pris.

Er 4070 godt?

RTX 4070 er et rigtig godt grafikkort, især i forhold til prisen. Med RTX 4070 får du en high-end GPU, der har en enormt høj ydeevne. Det er perfekt til de nye store spiltitler, eller grafisk krævende programmer.

RTX-teknologier kommer til flere af dine yndlingsspil.

Med sine høje ydeevne og gode pris er RTX 4070 et af de mest populære grafikkort på markedet. Det er derfor fedt at vide, at NVIDIA hele tiden udvider mængden af spil, hvor denne GPU kan udløse sine kraftfulde teknologier.

Der er en række populære og up-and-coming spil, hvor du i den grad kan glæde dig til, at du virkelig kan udnytte RTX 4070 fuldt ud og som aldrig før. Du kan lige så godt gøre dig klar til at game, når du har med NVIDIA at gøre.

Hurtigere end hurtigt med NVIDIA RTX 4070

Det er vigtigt med god hardware, og for rigtig mange betyder det især noget, at have et super godt grafikkort. Hvilket du skal bruge kommer helt an på dit specifikke behov, men skal der gaming på højt niveau eller grafisk arbejde på bordet, så er RTX 4070 et rigtig godt bud.

Det er høj ydeevne og fart over feltet grunden de 5888 CUDA kerner, og med moderne teknologi og en intelligent arkitektur, er det ikke for sjov, at NVIDIA selv kalder 40-serien, og dermed RTX 4070, for hurtigere end hurtig. Her får du en GPU, der virkelig vil noget.

Specifikationer i en helt anden boldgade

NVIDIA RTX 4070 er noget af en opgradering, når man sammenligner med de fleste ældre grafikkort. Det er der en årsag til, og det er fordi specifikationerne og teknologierne har fået et utroligt skub i effektivitetens retning, så de er i en helt anden boldgade.

Der er altså rigtig meget at se frem til, når man investerer i NVIDIA GeForce RTX 4070. Der er dog nogle punkter, der helt klart er mere værd at se på end andre, og vi synes især det er værd at glæde sig til følgende:

  • Ada Lovelace arkitektur
  • 4. generations tensor kerner samt et utal af CUDA kerner
  • NVIDIA DLSS3
  • Raytracing på et nyt niveau

Det er altså ikke bare 12 GB GDDR6X RAM, som NVIDIA RTX 4070 har at byde på, selvom det i den grad også hjælper, hvis der skal tunge programmer eller computerspil i høj grafik til. Denne GPU er et overflødighedshorn er godter, der bare ligger og venter på dig.

Banner omhandlende RTX 40-serien og Counter Strike 2.

Ada Lovelace arkitektur

NVIDIA Ada Lovelace arkitekturen er helt ny for 40-serien af GeForce grafikkort, og den byder på ydeevne i et helt nyt niveau. Denne arkitektur på NVIDIA RTX 4070 sørger for at optimere hele molevitten, så du kan nyde godt det bedste af det bedste.

Det er helt perfekt til dig, som elsker at game eller nyder at skabe, for her har man ikke lyst til at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor skal arkitekturen i grafikkortet også være i top, og det er den i den grad med Ada Lovelace arkitektur.

Tensor kerner

En stor del af den øgede ydeevne på RTX 4070 er grundet 4. generations Tensor kerner. Tensor kernerne yder masser af saft og kraft via AI, og det betyder derfor også, at de arbejder tæt sammen med DLSS 3 (Deep Learning Super Sampling), for at tage dine oplevelser helt til himmels.

NVIDIA DLSS3

Billedkvaliteten er, helt generelt, i top med NVIDIA RTX 4070. Det kan dog blive endnu bedre, og en stor del af takken går her til NVIDIA DLSS 3, der er drevet af Tensor kernerne, og også er kendt som ydeevnemultiplikatoren drevet af AI.

DLSS 3 bruger AI til at skabe flere billeder i høj kvalitet, så du får en forbedret FPS og dermed et mere smooth og flot skærmbillede. RTX 4070 er derfor et oplat valg, hvis du til en overkommelig pris vil have fantastisk grafik.

Raytracing – Lys som aldrig før

Hvs du synes lys til tider opfører sig lidt underligt i computerspil, så er det fordi, at dynamisk lys er en avanceret størrelse at arbejde med. Derfor har NVIDIA haft et stort fokus på Raytracing, så deres nyeste grafikkort nemt kan simulere realistisk lys.

Med 3. generations Raytracing kerner giver RTX 4070 dig en helt ny oplevelse, når du du sidder og gamer. Lys og belysning fremstår pludselig helt virkelighedstro, så du slipper for at det ødelægger din indlevelse, ved at opføre sig underligt.

Skabt til skabere

NVIDIA ved godt, og vi ved også godt, at grafikkort ikke kun er til gaming. Der er meget arbejde, især af den kreative slags, hvor en high-end sag som RTX 4070 effektivt kan hjælpe til. Bevares, det kan være til streaming, men der er meget grafisk arbejde, der kræver en masse ydeevne.

Uanset om det er 3D-rendering, videoredigering, grafisk design eller noget helt andet, så er RTX 4070 er stærkt valg, der øger produktiviteten. Ud over den generelt høje ydeevne, så sker dette især igennem NIVIDIA Studio-drivere, der giver maksimal stabilitet til dine projekter.

Er du i stedet en content creator, der bruger meget af din tid på at streame, så er NVIDIA-koder og NVIDIA Broadcast. Det giver dig de værktøjer, du skal bruge, når du streamer dig og dit indhold for dit publikum. For at sige det lige ud, så har RTX 4070 det hele.

Stærk, stærkere, stærkest

Lyder RTX 4070 kun næsten som en god løsning for dig, fordi du skal bruge noget i samme stil, men som bare kan trække lidt mere? Så er der heldigvis håb at hente, for du behøver ikke hoppe helt op til de dyreste grafikkort. NVIDIA har sørget for, at du kan vælge imellem:

Disse stærkere versioner af RTX 4070 giver et ekstra boost til ydeevnen, så du helt sikkert kan finde noget indenfor dine forventninger, når du ser denne serie af grafikkort igennem. Det er det gængse valg, hvis du skal bruge en high-end GPU til en god pris.

Vil du gerne vide mere?

Har du nogen spørgsmål angående NVIDIA GeForce RTX 4070, eller er der andet, du gerne vil vide om vores udvalg af grafikkort? Uanset hvad, så er du mere end velkommen til at tage fat i vores kundeservice. Vi hjælper dig gerne i den rigtige retning.