Banner til konformationsside.


Der er mangt og meget, du kan give konfirmanden i konfirmationsgave. Måske har du overvejet et pengebeløb – det er jo et klassisk valg, som konfirmanden helt klart bliver glad for. Mange ønsker sig også en ny bærbar eller en gamer computer, hvilket derfor også falder i god jord. Noget som mange dog nemt kan glemme, er, at de unge konfirmanders livsstil er utroligt vigtig for dem, og du kan derfor med fordel overveje nogle gaver, der læner sig op ad og giver til deres livsstil. Hvis du ikke direkte kan finde noget på deres ønskeliste her på siden, så håber vi om ikke andet, at vi kan inspirere dig, så du kan finde den helt rigtige gave til den heldige konfirmand.

Resultater: 33
Resultater: 33


loader

Livsstilen er vigtig for de unge

Hvis der er én ting, der kan give virkelig god inspiration til konfirmationsgaverne i år, så er det hvilke ønsker, konfirmanderne har til deres livsstil. For livsstilen fylder utroligt meget disse dage for både unge og voksne, og derfor er konfirmationsønskerne også skrevet derefter. Der er meget forskelligt at vælge imellem, og det kommer utroligt meget an på den enkelte konfirmand, men alligevel er der nogle bestemte ting og temaer, der bliver ved at gå igen. Derfor er disse især hver at kigge på, når du leder efter gaver eller inspiration og ideer til konfirmationsgaver.

Apple er utroligt populært

Der er rigtig mange konfirmander derude, som helt sikkert gerne vil have de rigtige Apple produkter i konfirmationsgave. Nogle af produkterne er meget åbenlyse, som for eksempel en iPad, en MacBook eller en iPhone. Du kan dog sagtens gå andre veje med Apples produkter, især hvis du godt ved, at konfirmanden allerede har noget andet.

Det kan være alt fra et Magic Keyboard til deres iPad til en bestemt rem tilhørende et Apple Watch. AirPods er også altid populære, da de fleste unge har brug for et got headset, når de er på farten. Der er mange muligheder med Apple, det handler bare om at se dig lidt omkring, samt at tjekke ønskelisten igennem.

Smart Home – værelset er vigtigt

Om det er en gamerhule eller et stilfuldt teenageværelse, så kan du være helt sikker på, at det er vigtigt for de unge, hvor de bor, og hvordan miljøet på deres værelse er. Det kan være for deres egen sjælefred, det kan være for at have et fedt sted at hænge ud med vennerne. Én ting er dog sikkert, og det er, at alle elsker at have et lækkert sted at bo.

Der er mange Smart Home løsninger på markedet, som kan gøre godt for ens hjem. Noget af det fedeste, som giver rigtig mange muligheder, er dog Philips Hue. Det tager belysningen til et helt nyt niveau, på en æstetisk og lækker måde, som alle og enhver kan indrette, så det passer dem. Det er derfor en fed gave til et ungt sind, der skal have lov at prøve kræfter med, hvordan de gerne vil passe ind i verden og forme den om sig selv.

Helbred & skøndhed

Det er ikke alle teenagere, der nødvendigvis er begyndt at gå vildt meget op i, hvordan de tager sig ud. Der er dog også mange i konfirmationsalderen, der går virkelig meget op i det, og der er ingen grund til at se ned på disse formative år – tværtimod, så kan de fra en ung alder lære meget om sig selv, og hvordan de gerne vil te sig ud i verden.

Til stilbevidste unge er der mangt og meget, som er en god ide, og som du helt sikkert også kan finde på deres ønskelister. Det kan være alt fra deodoranter til parfumer, der sørger for, at de dufter godt. Frisuren er også utroligt vigtig, og produkter og udstyr til hårstyling er derfor vigtigt som aldrig før. Det er kun fantasien, og den gode fornuft, der sætter grænser, når det kommer til helbred & skønhed.

Vi håber at du har fundet noget du kan bruge her på siden – om det så er den helt rigtige gave, eller om det er inspirationen du manglede, for at gå ud og finde lige det, der skal bruges til konfirmationen. For hvis der er én ting, der er helt sikkert, så er det, at ingen skal snydes for de bedst mulige konfirmationsgaver i 2023!