Nedenfor finder du vores udvalg af eksterne lydkort. Det kan være praktisk med et eksternt lydkort, der nemt tilsluttes din computer, så du hurtigt kan få god lyd fra dine spil, musik, film samt andre programmer og tjenester med lyd. For at sikre, at du hos os får et kvalitetsprodukt til en skarp pris, uanset hvilken type eksternt lydkort du skal bruge, har vi bestræbt os på at samle de bedste producenter på markedet i vores sortiment. Vi forhandler desuden varianter i begge ender af prisskalaen, så uanset hvilke krav, du stiller til performance og pris, kan du gøre en god handel hos os. Se nærmere på hele udvalget nedenfor, og find den rette variant for dig.

Resultater: 56
Resultater: 56


loader

Billige eksterne lydkort i topkvalitet

Hos Føniks Computer er det vores mission at tilbyde vores kunder elektronik i topklasse og til stærke priser. Det er selvfølgelig også tilfældet, når vi taler om eksterne lydkort. Vi er glade for at kunne føre eksterne lydkort i mange prisklasser og med et væld af smarte funktioner og features. Vores udvalg består af produkter fra velkendte mærker som Sandberg, LogiLink, ASUS, DeLOCK og mange flere. Disse producenter er alle kendte for eksterne lydkort i høj kvalitet og med brugervenlige, driftssikre design. Uanset, om du skal bruge dit lydkort til at få lækker lyd, når du ser film, gamer eller bruger musikprogrammer, går du ikke galt i byen med vores udvalg.

Væsentlige fordele

Vil du gerne have ekstra stor og klar lyd i din computer, er et godt lydkort en fornuftig investering. For selv hvis du har sørget for at have de bedste højtalere eller høretelefoner til din computer, vil deres lyd slet ikke komme til sin ret uden et ordentligt lydkort. Hvad enten du er på jagt efter et eksternt lydkort for at få bedre og større lyd, eller fordi din computer slet ikke har et lydkort, er et eksternt lydkort et rigtigt godt valg. Mange af vores lydkort til ekstern brug kommer med USB-stik til hurtig klargørelse. Du slipper for at skulle skille din computer ad og installere lydkortet og du behøver heller ikke at sende din computer på værksted for at få fagfolk til det – ofte til en pris langt over det interne lydkorts værdi.

Find det rigtige lydkort til ekstern brug

Når du vælger lydkort, skal du sørge for at finde ét, som er kompatibelt med din computer. Tjek systemkravene under det enkelte lydkorts specifikationer her på hjemmesiden. Så kan du være sikker på, at det hele kommer til at spille. Bruger du avanceret software til musikindspilning eller andre tunge opgaver, skal du huske at tjekke, om det eksterne lydkort er kompatibelt med de programmer, du skal køre på computeren.

Ud over, at dit eksterne lydkort skal være kompatibelt med de styreprogrammer og den software, du bruger på din computer, skal du se på, hvad du helt konkret skal bruge lydkortet til. Der kan være stor forskel på, hvilket lydkort, der er det bedste til forskellige formål. Hvis du primært skal bruge dit lydkort til at give din gaming-oplevelse et ekstra boost eller til at gøre det endnu sjovere at se film på din computer, er der nogle modeller, der er bedre end andre. Det samme gælder, hvis du går efter et specifikt eksternt lydkort til at gøre dine musikoplevelser bedre, eller hvis du ligefrem skal bruge det til at kunne indspille på din computer.

Få filmlyd i superkvalitet med et eksternt lydkort

Synes du også, at filmoplevelsen bliver meget bedre med den rigtige lyd? Så gå efter et eksternt lydkort, som understøtter surroundsound. Når det drejer sig om surroundsound, taler man ofte om antallet af kanaler i det eksterne lydkort. Antallet af kanaler relaterer til det antal af lydoutput, som lydkortet kan håndtere. Lyd i stereo kræver kun to kanaler, men surroundsound kræver lidt flere. Du kan godt få tilstrækkelig surroundsound med 5.1 kanaler, men mange foretrækker 7.1 kanaler. Vi har en række stærke bud på det perfekte eksterne lydkort til hjemmebiografen. Tjek for eksempel de anerkendte lydkort til ekstern benyttelse fra Creatives Sound Blaster – en serie, der, udover at give fantastisk lyd, også har et flot og stilrent design.

Gør din gamer-oplevelse endnu vildere

Du kan i dag finde rigtig mange lydkort, der er udviklet særligt til gaming. Vil du gerne undgå at blive snigløbet af dine modstandere, er det en god idé med et godt lydkort. Samtidig vil et det også medvirke til at reducere støjen fra dine omgivelser, så du går klart igennem til dine medspillere. Her kan du for eksempel tage et kig på vores eksterne lydkort fra ASUS. Modellen ROG Throne Qi er et lydkort til ekstern brug, som er bygget op omkring en smart holder til dit gaming headset, der også er udstyret med en trådløs lader. Med 360-graders RGB-lyseffekter og synkronisering med andet Aura Sync-tilbehør giver dette lydkort en fed, samlet lysoplevelse og medvirker til at gøre din gaming-session endnu mere gennemført.

Eksterne lydkort til gaming er selvfølgelig ikke udelukkende til PC. Du kan også optimere lyden på din konsol med et godt, eksternt lydkort. Her skal Creatives Sound Blaster fremhæves som et stærkt bud, og du finder det selvfølgelig også i vores udvalg.

Eksternt lydkort til hjemmestudiet

Er det dit mål at finde et eksternt lydkort, som skal hjælpe dig med at gå krystalklart igennem, når du indspiller musik i dit hjemmestudie, skal du gå efter et lydkort, der er decideret udviklet til dette. I forbindelse med musikproduktion er det særligt vigtigt at være opmærksom på antallet af indgange på det eksterne lydkort. Det passende antal af indgange afhænger af, hvor mange instrumenter, du vil indspille. Hvis du bare skal indspille for eksempel en guitar, har du bare brug for et eksternt lydkort med en enkelt instrumentindgang.

Desuden kan det være relevant at kigge på, om lydkortet har en MIDI-forbindelse, hvis du skal indspille med et MIDI-keyboard. Hvis din computer ikke er helt ny, skal du også være opmærksom på, om den overhovedet kan trække lydkortet. Det gælder også dit program til indspilning. Læs lidt op på, om det eksterne lydkort, du køber, stadigvæk opdaterer drivere til din computers styresystem og versionen på dit indspilningsprogram. Klik dig ind på det enkelte lydkort her på siden, og læs mere under specifikationerne. Du kan også undersøge det på producentens hjemmeside.

Har du spørgsmål vedrørende køb af eksternt lydkort?

Vi ved godt, at det kan være noget af en opgave at finde det rette eksterne lydkort. Derfor sidder vi klar ved telefonen, på e-mail og på chatten og besvarer gerne alle dine spørgsmål vedrørende vores udvalg af eksterne lydkort, generelt eller til specifikke produkter. Du kan finde vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden.