Resultater: 15
Resultater: 15


loader

Find de bedste interne lydkort hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer gør vi os umage for at have et varieret udvalg af interne lydkort i den bedste kvalitet og til stærke priser. Vi er glade for at kunne tilbyde dig interne lydkort i forskellige prisklasser og med forskellige features, og vi sørger også for regelmæssigt at opdatere vores sortiment.

Her på hjemmesiden finder du et stort udvalg af interne lydkort fra velkendte mærker som Creative, ASUS og DeLOCK. Disse producenter er alle kendte for deres interne lydkort i den bedste og mest driftssikre kvalitet.

Lige meget, hvad du skal bruge dit interne lydkort til, og hvad det skal præstere, har vi masser af muligheder. Du finder nemt hvad du søger her hos Føniks Computer.

Hvorfor kan det være en god idé at investere i et internt lydkort?

Et internt lydkort i din computer gør dig i stand til at få den klareste og bedste lyd i dine programmer, film, musik og spil på computeren. De fleste computere har i dag et indbygget lydkort, som fungerer fint til langt de fleste arbejdsopgaver, man kan finde på at sætte dem til.

Men måske vil du gerne tage skridtet videre og optimere din lyd. Det kan for eksempel være, hvis du vil have surroundsound eller simuleret positionel lyd når du gamer. Her kan det være en god investering at anskaffe et ekstra lydkort til din computer.

Med et af de interne lydkort fra vores sortiment vil du ofte kunne få en meget bedre lydkvalitet og flere funktioner end det lydkort, der er integreret i din computer, kan give dig.

Her hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af både interne og eksterne lydkort. Begge typer har deres fordele, afhængig af, hvad du har brug for og foretrækker. En fordel ved et internt lydkort i forhold til et eksternt lydkort er blandt andet, at det interne lydkort er bygget ind i computeren og derfor ikke fylder noget på dit skrivebord.

Du er ikke afhængig af ydre udgange, som måske kan blive beskadigede, og du risikerer ikke at smide det interne lydkort væk. Samtidig er et internt lydkort ofte billigere end et eksternt lydkort af samme størrelse og med de samme features.

Se film i surroundsound med et internt lydkort

Din filmoplevelse bliver bare bedre med rigtig god lyd. Har du styr på alt, der har med hjemmebiografen at gøre, skal du gå efter et internt lydkort, som understøtter surroundsound. I forbindelse med surroundsound er antallet af kanaler i det interne lydkort afgørende.

Det refererer til det lydoutput, som det interne lydkort kan håndtere. Lyd i stereo kræver for eksempel to kanaler, men hvis du vil have surroundsound, har du brug for lidt flere. Du får en udmærket surroundsound med 5.1 kanaler, men 7.1 kanaler er at foretrække.

Interne lydkort til den seriøse gamer

Er du gamer, og går du op i fed lyd for at få den mest fuldendte gaming-oplevelse, kan et bedre lydkort til din gamer computer være en rigtig god investering. For til gaming er god hardware virkelig vigtigt.

Lydkort, der er udviklet med henblik på gaming, har et mere fuldendt lydbillede og gør dit game meget sjovere med funktioner som simuleret positionel lyd og ægte surroundsound. Med et godt, internt lydkort kan du opnå de detaljer og den realisme, der går tabt i komprimeringen til MP3, og alle lyde får derved et helt nyt liv, når du gamer.

Hos Føniks Computer er vi glade for at kunne tilbyde dig muligheden for at købe de populære interne lydkort fra Creative. Vælger du for eksempel et internt lydkort fra serien Creative Sound BlasterX, får du udover fantastisk lyd også CrystalVoice, der hjælper dig til at gå klart igennem, når du kommunikerer med dine medspillere.

Denne feature fjerner ekko og støj fra dine omgivelser, og din stemme er tydelig, selv om du ikke sidder helt tæt på din mikrofon.

Vigtige ting at kigge efter, når du vælger internt lydkort

Det kan være en jungle at finde rundt i udbuddet af interne lydkort og svært at overskue, hvilket internt lydkort, der er det rigtige at vælge for dig. Det afhænger for eksempel af, om du vil have stereo eller surroundsound, om du bruger din computer til gaming eller til at se film og meget andet.

Nedenfor har vi samlet en liste over egenskaber og features, du kan se efter, inden du anskaffer dig et internt lydkort. Vi håber at det kan være en hjælp til at finde det, du søger.

  • Antal kanaler: Hvad du skal gå efter, afhænger for eksempel af, hvor mange højttalere du har. Lyd i stereo kræver kun to kanaler, men surroundsound kræver lidt flere. 5.1 kanaler kan godt være nok til surroundsound, men det bliver helt klart bedst med 7.1 kanaler.
  • Sample Rate: Sample rate er forsimplet sagt et mål for registret af frekvenser i den lyd, der produceres i din computer. Den mest almindelige sample rate er 96kHz, selvom du finder lydkort med både højere og lavere sample rate. Som en tommelfingerregel kan man sige, at jo højere sample rate, du går efter, desto bedre lydkvalitet får du.
  • Forbindelsesmuligheder: Porte til forbindelse kan blandt andet omfatte Line In, Line Out, SPDIF In, SPDIF Out, Mic In, MIDI /Joystick. Tjek forbindelsesmuligheder og porte i specifikationerne på de enkelte produkter.
  • SNR: Dette betegner forholdet mellem uønsket støj i baggrunden og det ønskede signal. SNR angives i dB. På lydkort falder SNR i intervallet 86dB til 120dB, og de fleste falder i intervallet 103 dB og 110 dB.  Jo højere SNR, desto bedre lyd og desto mindre støj får du.  
  • Bit-dybde: De fleste lydkort er på 24-bit, selvom du også kan finde nogle på 16-bit. Jo højere bit-dybde, jo bedre vil lyden efter al sandsynlighed være.
  • Indgang: Interne lydkort tilsluttes computeren via PCI eller PCI Express. Tjek at lydkortet har den grænsefladetype, der passer til din computer.

Vi sidder klar i kundeservice til at besvare alle dine spørgsmål vedrørende vores udvalg af interne lydkort generelt, eller til specifikke produkter. Du kan få fat i os via telefonen, på e-mail og på chatten og du kan finde vores kontaktoplysninger øverst og nederst på siden.