Her på siden kan du finde vores udvalg af trådløse tastaturer. Vi har et bredt sortiment af smarte trådløse tastaturer fra producenter som Logitech, Kensington, HP, Microsoft og mange andre. På den måde kan du være sikker på en høj kvalitet, når du handler her hos Føniks Computer. Vores sortiment giver dig en lang række ergonomiske modeller, så du så vidt muligt undgår smerter og gener i muskler og led, selv efter længere tid foran PC’en. Står du og mangler et trådløst tastatur, så kan du med sikkerhed finde et, der matcher dine behov og ønsker, her på siden.

Resultater: 987
Resultater: 987


loader

Alle slags trådløse tastaturer

Her hos Føniks Computer ved vi, hvor vigtigt det er med et ordentligt tastatur. Hvad end du skal game, arbejde, eller bare surfe på nettet, kan det betale sig at få fat i et solidt produkt med alle de relevante funktioner. Et tastatur er dog ikke bare et tastatur – derfor har vi samlet mange forskellige typer, herunder selvfølgelig trådløse tastaturer. Med trådløse tastaturer kan du slippe for at ledningen kommer i vejen, når du eksempelvis gamer, og så giver de et mere clean look på skrivebordet. Vi kan selvfølgelig tilbyde dig modeller fra alle de mest kendte fabrikanter, såsom Acer, ASUS, Logitech, Deltaco, Dell, Microsoft, IOGEAR, Fujitsu, HP, Lenovo, Sandberg og mange flere. Hvad end du skal bruge et mindre, budgetvenligt trådløst tastatur, eller en high-end model med de nyeste features, vil vores udvalg helt sikkert ikke skuffe dig.

Er du interesseret i at undgå ømhed og ubehag i muskler og led, kan vi anbefale dig at se nærmere på vores ergonomiske tastaturer. Du kan for eksempel finde kurvede modeller, der hjælper dig med at opretholde en sund skriveposition. Fra laserindgraverede Incurve taster og trådløse tastaturer, der fungerer ved hjælp af solenergi, til kombisæt med nanomodtager og udskiftningstastaturer til notebooks: Hos Føniks Computer har vi lidt af det hele og mere til. Benyt dig af vores søgefunktion til højre på siden, hvis du vil gøre din søgning mere overskuelig. Du kan for eksempel vælge producent, sprog, produkttype, interface og farve. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl angående valg af produkt.

Minimalistisk trådløst tastatur eller ekstra funktionstaster?

Trådløse tastaturer kommer i mange forskellige former og layouts. Hos Føniks Computer sælger vi både tastaturer med trådløs teknologi i fuld størrelse samt kompakte modeller, der egner sig perfekt til at have med på studiet, forretningsrejsen eller pendlerturen. Alle vores trådløse keyboard kommer med de samme essentielle funktioner og taster, men har samtidigt hver især unikke fordele.

Et trådløst tastatur i fuld størrelse har alle de knapper, man kender fra et standardkeyboard. Piletasterne har deres egen lille separate lomme, og man har adgang til et fuldt numerisk tastatur, der fungerer lidt som en lommeregner. Til kontorarbejde og regneark er det funktioner, man helst ikke vil være foruden. Et trådløst tastatur i fuld størrelse er typisk mere end 40 centimeter langt og kommer til tider også med en inkluderet mus. Et trådløst tastatur med mus er derfor perfekt til hjemmekontoret og stationære arbejdsstationer. Ofte er ergonomien helt i top med støtte til håndleddet og en placering af tasterne, der aldrig bliver forkrampet.

Selvom der er færre knapper, har et lille trådløst tastatur bestemt også sine fordele. Størrelsen og den ledningsfrie teknologi betyder, at tastaturet nemt kan pakkes i tasken og tages med på arbejde eller i sommerhus. Et mindre trådløst tastatur kan typisk også sluttes til mange forskellige slags enheder gennem Bluetooth eller en trådløs USB-modtager. På den måde bliver det hurtigt en leg at sende SMS’er på telefonen eller skrive mails på tablet.

Arbejd i stilhed eller med lyd på tasterne

Hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg af stille tastaturer med trådløs teknologi. Her er tasterne designet til stadig at yde modstand ved tryk, så man ikke fylder skærmen med tastefejl. Samtidigt er den irriterende plastiklyd, som tastetryk afgiver, væsentligt dæmpet – med helt op til 90%. Du bliver derfor ikke distraheret af tastaturet, og kan arbejde i ro og fred i toge, biblioteker eller på andre offentlige pladser. Til glæde for dig selv og de omkringværende.

Mange af vores trådløse tastaturer bevarer dog den velkendte lyd. Ikke alle foretrækker et stille trådløst tastatur, og det kan der være gode årsager til. Arbejder du på en skriftlig opgave eller en rapport, kan lyden af fingrene, der danser over tasterne, give en behagelig følelse af fremgang. Eller det kan være med til at bryde stilheden, hvis man sidder alene og arbejder på sit hjemmekontor. Uanset hvilken type trådløst tastatur, du foretrækker, vil du kunne finde det til en god pris i vores store udvalg.

Tastatur med trådløs teknologi til gaming

Til gaming er kun den bedste hardware og det bedste tilbehør godt nok. Det har tidligere medført, at mange gamere foretrak udstyr med ledning, men med tiden er flere gået over til trådløse tastaturer. Det skyldes, at prisen løbende er faldet, og samtidigt er den minimale forsinkelse, der tidligere var på trådløse forbindelser, stort set elimineret. Et særligt populært produkt blandt gamere er trådløse gaming tastaturer i 60% størrelse. Her får du alle de knapper, der skal til for at begå sig i online gaming, og der bliver samtidigt langt mere plads til at bevæge musen rundt på skrivebordet.

Den lille formfaktor og den ledningsfrie teknologi gør det også lettere at finde den helt rette position til tasturet. Mange gamere fortrækker at have tastaturet  en smule på skrå for hurtigere og mere ergonomisk at kunne nå de essentielle taster i populære spil som Counter-Strike. Omvendt kan et trådløst tastatur i fuld størrelse også være praktisk til eksempelvis RTS og MMO-spil, hvor mange genvejstaster sikrer, at du altid har de vigtigste besværgelser lige ved hånden. Uanset størrelse kommer mange trådløse tastaturer til gaming med muligheden for at justere RGB-belysning for den helt rette atmosfære til de hardcore spilaftener, og så er de ofte udstyret med mekaniske taster, der kan holde til mere end 50 millioner tryk. Gamere bør derfor overveje:

  • Størrelse – Nogle spilgenrer kræver flere genvejstaster end andre
  • Ergonomi – Sidder tasterne på en måde, der giver mening i forhold til ens favoritspil?

Trådløst tastatur til håndholdte enheder

Selvom de fleste har vænnet sig til at skrive på touchskærme, så bliver det aldrig tilnærmelsesvis lige så behageligt eller effektivt som at klikke på mekaniske taster. En stor fordel ved tastaturer med trådløs teknologi er, at de kan sluttes til enheder, der normalt ikke leveres med andre kontrolmetoder. Det kan være tablets, mobiltelefoner eller endda visse spillekonsoller.

I den forbindelse er det vigtigt at tjekke kompatibilitet med den pågældende enhed, da der kan være forskel på smartphones og tablets med Android eller iOS, ligesom spillekonsoller, Macs, Windows-computere osv. har forskellige kompatibilitetskrav. Du kan filtrere søgeresultater på menuen til højre, og har du specifikke spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte vores kundesupport.