Her på siden kan du tage et kig på vores udvalg af numeriske tastaturer. Hos Føniks Computer har vi samlet et udvalg af meget forskellige tastaturer i høj kvalitet og derfor fører vi selvfølgelig også et bredt sortiment af pålidelige numeriske tastaturer, tilmed til skarpe priser. Vi kan tilbyde modeller fra de mest berømte og erfarne mærker på markedet, for at sikre så høj en kvalitet som muligt. Du kan både finde kablede og trådløse numeriske tastaturer, når du handler hos os – tag derfor et kig på vores udvalg nedenfor og find den model, der passer bedst til dine behov.

Resultater: 61
Resultater: 61


loader

Praktiske numeriske tastaturer

Et tastatur er ikke bare et tastatur. De findes i mange forskellige former, størrelser og til et væld af forskellige formål, hvilket også er grunden til at vi har samlet et så varieret udvalg som overhovedet muligt. Er det et numerisk tastatur du skal bruge, så er du havnet på den helt rette side. Vores numeriske tastaturer er særligt egnede til virksomheder, samt til hvis du skal indtaste mange tal og formler. I eksempelvis kiosker, hvor tid er lig med penge, kan det være virkelig gavnligt med et numerisk tastatur. Et enkelt spildt sekund her og der, løber lynhurtigt op og bliver til spildte penge, og det kan derfor være en stor fordel med et numerisk tastatur, der både er brugervenligt og pålideligt. Vi har derfor samlet et udvalg fra en stribe af verdens bedste fabrikanter, for at være helt sikker på en tilfredsstillende kvalitet. Du kan blandt andet vælge mellem numeriske tastaturer fra mærker som Razer, Sandberg, Deltaco, LogiLink, Targus, Ultron, Lenovo, 4World, Packard Bell, Bakker Elkhuizen, Belkin, med flere.

Vil du have smarte designs og de nyeste funktioner, går du bestemt ikke galt i byen med disse producenter. Uanset om du skal bruge et trådløst numerisk tastatur, en model med kabel, eller et produkt med tyske taster, bør du uden tvivl tage et kig på vores udvalg. Vil du gøre din søgning mere specifik så gør brug af vores søgefunktion til højre på siden. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål angående valg af produkt.