Kunne du tænke dig en ny konsol, der kan trække selv de nyeste spiltitler så er du kommet til det helt rigtige sted. Her finder du vores udvalg af Microsofts populære konsol, Xbox One. Med en Xbox One får du design, hardware og funktioner i topklasse og vi kan tilbyde flere forskellige modeller, her hos Føniks Computer. Microsofts Xbox One kan desuden fås til en rigtig god pris så vil du have fat i en ægte moderne spilkonsol så går du ikke galt i byen med vores udvalg. Tag et kig på hele sortimentet nedenfor og find din næste konsol.

Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Varieret udvalg af Xbox One og Xbox One S udstyr

Her hos Føniks Computer har vi allieret os med de absolut bedste producenter af gaming udstyr og i den forbindelse er Microsoft bestemt ingen undtagelse. Især deres konsoller har høstet stor anerkendelse verden over og derfor fører vi selvfølgelig også deres sidste nye model, Xbox One.

Microsofts Xbox One har længe været et hit blandt gamere og det er der flere gode grunde til. Med fede spiltitler, smarte funktioner, samt konsollens og kontrollerens design, byder Xbox One på den komplette pakke. Vi byder på flere modeller af konsollen, som for eksempel Xbox One S, der er 40 % mindre end originalen og har op til 2 TB lagringsplads. Spilkonsollen fås også i forskellige farver, herunder en klassisk sort og en stilren hvid model. Vi kan også tilbyde dig en række ekstra udstyr og tilbehør til Xbox One og vi holder os jævnligt opdaterede i forhold til de nyeste produkter, for at sikre at vores kunder har det bedste at vælge mellem.

Hvad end du er ude efter selve konsollen eller måske et ekstra gamepad til når vennerne er på besøg, kan du sikkert finde det du skal bruge, når du handler hos os. Vi er selvfølgelig også altid glade for at kunne hjælpe vores kunder med at find præcis det gamer udstyr I skal bruge. Du er derfor meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, eller kigge forbi en af vores fysiske butikker, skule du have spørgsmål i forhold til udvalget, eller angående valg af produkt.