Lenovo ThinkPad X – letvægts Ultrabooks

Lenovo ThinkPad X banner.


Er du ude efter en sand all-around letvægts Ultrabook, der kan håndtere langt de fleste arbejdsopgaver, så bør du tage et kig på udvalget nedenfor. Med Lenovo ThinkPad X har du at gøre med en bærbar i absolut verdensklasse. Lenovo ThinkPad X serien kan fås både med og uden touch skærm. Alle modeller har strømbesparende men kraftige Intel Core processor, tilpasningsdygtigt tastatur og meget mere. Derudover er serien kendt for en imponerende lav vægt og et hårdført men elegant design. Skal du bruge en Ultrabook til arbejde og underholdning, imens du er på farten, så er dette stedet for dig. Vi kan tilbyde dig flere forskellige modeller af Lenovo ThinkPad X, så se blot nærmere på hele udvalget nedenfor og find den model der passer til dine ønsker og behov.

Resultater: 36
Resultater: 36


loader

Lenovo ThinkPad X - Prisbelønnet ultra tynd bærbar

Hos Føniks Computer er vi glade for at kunne præsentere Lenovo ThinkPad X, en letvægtsserie af Ultrabooks, der er prisbelønnede bærbare ud over det sædvanlige. Med deres elegante design og ekstremt lave vægt, er en Lenovo ThinkPad X nem og praktisk at transportere. Derfor er den naturligvis også et hit blandt professionelle, der godt kunne tænke sig at få lidt arbejde fra hånden på farten. Da serien er fremstillet i kulfibermaterialer er de dog derfor ikke blot lette, men også hårdføre og slidstærke, hvilket kun gør dem endnu mere praktiske at have med sig.

Fantastisk hardware i Lenovo ThinkPad X

Lenovo ThinkPad X serien er i kraft af de praktiske kvaliteter, samt de stilrene og elegante designvalg, som skabt til erhvervslivet. Dertil kommer naturligvis de imponerende hardware komponenter, der er med til at gøre dem helt fantastiske. Specifikationerne varierer fra model til model, så uanset dit budget og behov kan du sikkert finde en passende Lenovo ThinkPad X her på siden. Det handler bare om at se dig lidt omkring, eller at spørge os til råds.

I den mere avancerede ende finder du blandt andet Intel Core i7 processorer, DDR4 RAM, SSD med rigelig plads, samt en fantastisk billedkvalitet i form af WQHD skærme. Mange skærme er i den forbindelse også udstyret med touch teknologi. Skal du bruge en 10-punkts berøringsskærm, kan udvalgte Lenovo ThinkPad X også her imødekomme dine behov. Adaptivt tastatur der tilpasser sig efter, hvilket program der bruges, RapidCharge batteri med en levetid på mange timer og ikke mindst det patenterede kølingssystem, der giver en stabil ydeevne. Med Lenovo ThinkPad X får du design, hardware og funktionalitet til en yderst skarp pris. Det er her, at du finder din nye bærbar.

Lenovo 2-i-1 bærbar - få en tablet med i købet

2-i-1 bærbar konceptet er virkelig smart, og noget vi er meget begejstrede for her hos Føniks. Der er mange folk, som har brug for en computer. Der er også mange, der har brug for en tablet. Når du køber en Lenovo ThinkPad X, så får en lækker 2-i-1 PC, der også kan bruges som en tablet. Dette er noget af det smarteste ved Lenovo ThinkPad X serien, og er noget som du i den grad kan få god brug ud af. Du får mulighed for at bruge ThinkPads som en helt almindelig bærbar computer, og du har mulighed for at tage tastaturet af og bruge den som en tablet. Det er virkelig en funktion, som vi her hos Føniks er meget begejstrede for.

Så kan du nemt bruge din tablet i toget eller på færgen, så du ikke er afhængig af et bord at stille computeren på. Det er smart, hvis du pendler frem og tilbage på arbejdet, eller hvis du ofte er på forretningsrejser. Du kan også bruge computeren som en helt almindelig arbejdscomputer, når det er mere passende. Med en 2-i-1 Lenovo ThinkPad X får du en anden frihed, fordi du selv kan vælge, hvilken enhed du gerne vil benytte. Det giver dig en anden form for fleksibilitet, fordi du har mulighed for begge dele.

Tegn på din computer med en Lenovo ThinkPad X

Vælger du en af de Lenovo ThinkPad X med touch skærm, får du mulighed for at bruge den til grafisk arbejde. Arbejder du med at fremstille tegninger, plakater eller andet grafisk, får du mulighed for at tilkøbe en Lenovo ThinkPad Pen. Så passer du godt på din skærm, samtidig med at den er virkelig funktionel og nem at tegne med. Du kan selvfølgelig også bruge den til andet end at tegne. Den kan være yderst brugbart, hvis du skal overstrege tekster, fremhæve grafer osv.

Køb en brugt Lenovo ThinkPad X og spar mange penge

Hos Føniks er vi utroligt glade for vores refurbished kategori. Det er vores bud på din mulighed for at købe IT og elektronik bæredygtigt og til rigtig skarpe priser. Herinde finder du for eksempel brugte computere fra upcycle it, som har fået nyt liv. Der er altså et par tegn på brug, men produkterne i vores refurbished kategori har stadig samme gode ydeevne, som hvis de var nye. Det du nok ligger mest mærke til, er, at nogle af dem vil have nedsat batterilevetid. Vores brugte PC’er kommer naturligvis stadig med 3 års garanti fra producenten.

Vi har ofte et bredt sortiment af forskellige brugte modeller af Lenovo ThinkPad X serien. Modellerne og brugsspor varierer, men du får altid en fuld funktionel Lenovo ThinkPad X. Afhængig af hvor mange tydelige brugsspor computeren har, så får de forskellige grades. Er du derfor interesseret i en brugt bærbar, så skal du overveje, hvor meget du vil betale og hvor brugt den må være. Vi har brugte bærbare med grade A, B og C, hvor dem der scorer A, er dem med mindst brugsspor og mest batterilevetid tilbage.

Hvilken processor skal jeg vælge til min Lenovo ThinkPad X?

Først skal vi lige klargøre hvad en processor er. Uden en processor, eller en CPU som det også bliver kaldt, vil computeren ikke fungere, da det er den som er hjernen i computeren, og får hardware og software til at snakke sammen.

Hos Føniks Computer forhandler vi mange forskellige ThinkPads med forskellige processer. Vi ved, at der er forskel på, hvad du skal bruge computeren til. Vi har Lenovo ThinkPad X computere med intel i3, intel i5 og intel i7. Du kan derfor vælge en af dem med den processor, der passer lige til dine behov.

Jo højere tal jo hurtigere er computeren. Så skal du bruge en helt almindelig arbejdscomputer er i3 og i5 rigtig gode valg, men skal du køre tungere programmer som kan gøre computeren langsom, anbefaler vi at du vælger en intel i7 processor.

Har du nogle spørgsmål angående Lenovo ThinkPad X serien?

Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Føniks Computer sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig, så du kan vælge den rigtige Lenovo ThinkPad X. Her hos Føniks er vi computernørder, så vi ved selvfølgelig en masse om alt det, du gerne vil vide. Den viden vil vi gerne dele ud af, og derfor står vi naturligvis til din rådighed, så du kan tage det bedste mulige valg, når du skal købe en ny computer

Du kan altid komme i kontakt med os ved at sende en mail, ved at skrive i chatten her på siden eller med et telefonopkald – her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig. 

Handler du ind for en virksomhed, og leder efter gode virksomhedscomputere? Så kontakt venligst vores erhvervsafdeling, så kan de give dig et fantastisk tilbud på Lenovo ThinkPad X serien.