Lenovo ThinkPad T banner.


Er du på udkig efter en top professionel bærbar til arbejdet, så er Lenovo ThinkPad T et rigtig godt bud. Med hardware i topklasse såsom højtydende Intel Core processorer og lynhurtige RAM, får du med en Lenovo ThinkPad T en bærbar, der kan håndtere dine arbejdsopgaver med lethed. Kombineret med en lav vægt og et strømlinet ydre er denne bærbarserie et sikkert valg til dig, der gerne vil kunne arbejde og blive underholdt, uanset hvor du befinder dig. Lenovo ThinkPad T serien er at finde i forskellige prisklasser og modeller så se nærmere på vores udvalg her på siden og find din næste bærbar med Lenovo.

Resultater: 72
Resultater: 72


loader

Stort udvalg og billige priser på Lenovo ThinkPad T

Lenovo har gjort det igen – med Lenovo ThinkPad T serien får du den komplette bærbaroplevelse til en skarp pris, uanset hvilken af de mange modeller du vælger. Masser af hukommelse og lynhurtig lagring, lækre højopløselige skærme og et tidløst design. Bærbare arbejdscomputere har sjældent været så praktiske, hurtige og flotte som med Lenovo ThinkPad T serien. I den mere avancerede ende kan du blandt andet få Intel Core i7 processorer, de nyeste versioner af Windows, Bluetooth 4.1 og HD webcam der egner sig til online konferencer. Det er altså ikke det, en Lenovo ThinkPad T ikke kan klare.

Heller ikke på sikkerhedsfronten er der sparet på noget. Du kan for eksempel få sikkerhedsforanstaltninger såsom fingeraftrykslæser og SmartCard-læser, der i høj grad bidrager til en mere tryg brugeroplevelse. Fælles for alle modellerne af Lenovo ThinkPad T er blandt andet en lav vægt og et kompakt design, der gør det nemt at arbejde på farten. Skærmen kan i den forbindelse lægges helt vandret ned og bidrager dermed til en sjældent set alsidighed.

For at du slipper for at skulle være i nærheden af en stikkontakt i tide og utide, er Lenovos ThinkPad T bærbarene også udstyret med Power Bridge teknologi. Med Power Bridge kan du bytte batteriet ud, helt uden at skulle slukke for bærbaren, så du nu kan arbejde og underholdes i endnu længere tid af gangen. Det elegante og stilsikre udtryk oser af overskud, klasse og professionalisme, der klæder enhver virksomhedsprofil. Dette er blot nogle af de smarte features og geniale træk ved Lenovo ThinkPad T serien.

Lenovo ThinkPad T gør det nemt at bruge flere skærme på en gang

En af de store forskelle på de forskellige ThinkPad serier, er deres mulighed for at tilkoble computerskærme. Hvis du vælger at købe en Lenovo ThinkPad E, så kan du sagtens koble en skærm til med et HDMI stik. Det er dog væsentligt mere besværligt at skulle koble mange skærme til.

Sidder du i et arbejde, hvor det er rart med to eller flere skærme, så får du stor af glæde af en Lenovo ThinkPad T. De har let adgang til at koble flere skærme til på samme tid, så du kan multitaske alt det, du har lyst til. Ergonomien er vigtig på arbejdet, og derfor er Lenovo ThinkPad T seriens mulighed for at tilkoble mange, og lige de, skærme du vil rigtig fedt. Så kan du virkelig få sat alting op, som du vil, så du kan sørge for, at du ikke sidder og får ondt i nakken.

Mangler du også et ergonomisk tastatur og en ergonomisk trådløs mus? Så har vi hos Føniks Computer heldigvis et stort sortiment du frit kan vælge mellem. Det er jo ikke bare nakken, der kan lide overlast, når du sidder ved en computer hele dagen. Det handler om at passe på hele kroppen på én gang.

Hvad koster en Lenovo ThinkPad T?

Hos Føniks sælger vi mange bærbare computere, og vi ved derfor at Lenovo ThinkPad T modellerne er meget populære arbejdscomputere. Vi ved derfor også, at du får en virkelig god bærbar PC, for de penge du kaster efter den. Lenovo ThinkPad T er ikke den billigste serie af bærbare på markedet. Til gengæld er det en af de bedste arbejdscomputere, du kan få. De er helt ideelle til dig, som arbejder meget på farten, og tager din bærbar computer med frem og tilbage. Det er en robust computer, som kan holde til at blive brugt, og til at blive hevet op og ned af computertasken mange gange i løbet af året. 

Vi går meget op i af give vores kunder muligheden for en god handel, især når det har at gøre med en vigtig bærbar computer, der kommer til at fylde meget i jeres hverdag. Derfor er der også virkelig gode priser på vores Lenovo ThinkPad T modeller. Den billigste du finder her på siden – foruden upcycle it versionerne – er lige omkring 6.000 kr. Mange af modellerne fra upcycle it er dog endnu billigere, men de er heller ikke helt nye, selvom deres ydeevne ikke fejler noget. Så mangler du en super kraftig, stærk og hurtig arbejds PC? En Lenovo ThinkPad T er lige sagen for dig. 

Hvor mange RAM har en arbejdscomputer brug for?

Hvor mange GB RAM du har brug for til din nye arbejds PC afhænger af din branche og din jobfunktion. Du skal derfor overveje, hvad du skal bruge den til. Skal du bruge den til tung grafik, videoredigering, musik og tunge økonomiprogrammer? Så vil du nok gerne have mindst 16 G BRAM, så du er sikker på, at din Lenovo ThinkPad T kan køre de programmer, som du har brug for. Er det mest af alt en computer til standard arbejdsopgaver du har brug for, så kan du sagtens nøjes med 8 GB RAM. 

Køb brugt bærbar fra Føniks Computer

Hos Føniks computer er vi meget stolte af at sælge upcycle it Lenovo ThinkPad T modeller, og mange andre bærbare computere for den sags skyld. Du får her et brugt, men gennemtestet og virkelig godt produkt. Du sparer penge, og du sparer verden for Co2. Når du køber en brugt bærbar fra Lenovo hos os, så kan du vælge mellem forskellige grades, i forhold til hvor brugt den skal være. Du kan få grade A, B, C. De brugte computere med grade A, kan man næsten ikke se er brugte – her er det typisk en lidt lavere batterilevetid, der gør, at man kan se den er brugt. En grade B har lidt flere brugsspor end grade A. Til sidst er der grade C, der har flest brugsspor og den laveste batterilevetid.

Dog vil du stadig opleve at få nogle gode og funktionelle Lenovo ThinkPad T bærbare, når du køber dem refurbished fra os. Det er blevet moderne at købe genbrug, så hvorfor ikke også vælge at købe en refurbished computer fra Lenovo? Priserne for en brugt Lenovo bærbar svinger, da det kommer an på standen og modellen. Men der er i den grad store besparelser at have med at gøre, uden at du behøver gå ned på ydeevne. Hvis ideen er tiltalende, så kan du eventuelt se alle de gode tilbud, der er at finde i vores refurbished sektion.

Er du i tvivl om, hvilken Lenovo ThinkPad T du skal købe? 

Spørg endelig vores eksperter til råds, hvis der er nogle spørgsmål, du brænder inde med. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Uanset om det er en ny Lenovo ThinkPad T du leder efter, eller om du hellere vil købe en brugt computer fra vores refurbished kategori og er i tvivl om, hvilken grade du skal vælge. 

Har du nogen spørgsmål? Du kan altid sende en besked over chatten, der sidder vores eksperter klar til at svare på dine spørgsmål. Er du mest til et telefonopkald, så kan vi findes på 70 60 60 64. Ellers kan en gammeldags mail også klare tricket. Vores computernørder sidder klar på alle kanaler, så du spørger bare løs.