REFURBISHED BÆRBAR TILBEHØR

Leder du efter tilbehør til din bærbar computer men hvor du gerne vil spare penge, samtidig med at du hjælper miljøet, så kan du købe refurbished bærbar tilbehør hos Føniks Computer. Vi fører forskellige bærbar tilbehør fra upcycle it konceptet hvor du kan finde billige tilbehør til bærbar computere inden for kategorier som bærbarbatterier, dockingstationer og strømadaptere. Udvalget skiftes ofte ud, alt efter hvad der upcycles, men tag endelig og kig vores nuværende udvalg igennem - det kan være du finder lige præcis det bærbar tilbehør du leder efter og så ovenikøbet til en virkelig god pris.  Med refurbished bærbar tilbehør hos Føniks Computer får du værdi for pengene.

Resultater: 3
Resultater: 3

loader

Det miljøbevidste valg af refurbished bærbar tilbehør 

Føniks Computer tilbyder et bredt udvalg af refurbished bærbar tilbehør i topkvalitet, som har fået nyt liv gennem upcycling fra upcycle it konceptet. Her får du produkter der er købt brugt fra virksomheder, som generelt har passet godt på produkterne, hvorefter de har fået opgraderet en del eller to for at få et ‘nyt liv’ - så du kan bruge dem i endnu flere år. 

Konceptet med upcycling af elektronik er en super smart løsning, da det både giver værdi til dig som forbruger da du kan spare mange penge, men det giver også værdi til vores miljø og de naturressourcer vi bruger til at producere elektronik. På denne måde kan man spare på de naturlige ressourcer ved at købe brugt fremfor at købe en af de masseproducerede produkter på markedet. 

Refurbished bærbar tilbehør til bærbar pc’ere fungerer næsten ligeså fint som helt nye bærbar tilbehør, da de jo er blevet upcyclet og derfor er fuldt funktionsdygtige. Der er dog tre niveauer af kvalitet, hvor produktet går fra at have ingen til nogle få brugstegn, hvor prisen på produktet også følger med denne. Så jo flere brugstegn, jo flere besparelser - det betyder dog ikke at funktionsdygtigen falder. Refurbished bærbar tilbehør fungerer helt fint stadig.

Det udvalg af refurbished bærbar tilbehør som vi fører afhænger meget af hvad der bliver solgt og upcyclet, så vi kan aldrig med 100% sikkerhed sige hvad vi har på lager. Vi har dog stadig et ret så stort udvalg af forskellig refurbished bærbar tilbehør fra blandt andet det populære og kvalitetsbevidste mærke Lenovo. Så du kan endelig gå i gang med at undersøge vores udvalg, det kan jo være du finder lige præcis dét du leder efter her på siden. 

Refurbished batterier til bærbar 

Hvis din bærbar computer mangler et nyt batteri, hvor det gamle har lidt overlast eller bare ikke fungerer efter flere år, så kan du let finde et nyt refurbished batteri her hos Føniks Computer. Det er perfekt til dig der har haft din bærbar i mange år og helst ikke vil investere for mange penge på en ny bærbar eller et helt nyt batteri. 

På denne måde upcycler du næsten også din egen bærbar ved at opgradere en del af den - det er smart og bæredygtigt. 

Refurbished dockingstationer

Føniks Computer fører også flere brugte dockingstationer der er blevet upcyclet så de har fået nyt liv, så de kan give nyt liv til dit skrivebord. Så hvis du leder efter en smart dockingstation til din bærbar, så du kan tilføje flere skærme og enheder til den når du sidder på dit skrivebord, så kan du finde det her. 

Med en refurbished dockingstation fra Føniks Computer får du et kvalitetsbevidst produkt, der alt efter dens grading, ligner en næsten helt ny dockingstation. Så du kan altså både spare penge og være miljøbevidst med et køb af en brugt dockingstation. 

Refurbished strømadaptere og opladere til bærbar

Leder du efter en ny strømadapter eller oplader til din bærbar computer, så kan du også tjekke vores udvalg ud da vi har flere upcyclede strømadaptere til blandt andet Lenovo. Her får du nogle refurbished opladere der er funktionsdygtige til nogle ret så gode priser.

Se vores udvalg af upcyclede batterier til bærbar, dockingstationer, strømadaptere og opladere her på siden. Det kan være du finder det du kan bruge. 

batterierdockingstationeropladere

Hvilken grading bør du vælge når du skal købe refurbished bærbar tilbehør til din computer? 

Vores refurbished bærbar tilbehør produkter er graded med A, B, eller C i deres upcycling process - hvor de opgraderes, så de kan få nyt liv og blive brugt igen. Denne grading er baseret på de æstetiske og kosmetiske kvaliteter som bærbar tilbehørene har når de opgraderes. 

Grade A er for produkter der rangerer rigtig højt i det kosmetiske. Det er altså refurbished bærbar tilbehør der har ingen eller næsten ingen kosmetiske tegn af at have været brugt. Det er bærbar tilbehør til dig hvor du søger et godt alternativ til helt nye produkter, som også gerne må se nye ud selv - men som er mere bæredygtige da de er upcyclet.

Grade B er for produkter hvor fokusset er lagt på værdien af produktet. Du får altså mere, for mindre. Med dette får du mindre kosmetiske tegn af at produktet har været brugt. Dog er det så små brugstegn, at det er en tilstand selv de fleste mennesker vil være helt tilfredse med.

Grade C er for produkter hvor du skal bruge bærbar tilbehøret i nogle ret fysisk hårde miljøer hvor de gerne må blive udsat for endnu mere slid. Der vil altså allerede være nogle ret tydelige tegn på brug, men dermed får du altså også disse produkter endnu mere billigt end produkter der har de andre grades. Selvom det er en Grade C så er den altså også fuldt funktionsdygtig som bærbar tilbehør i Grade A og Grade B. 

2 års garanti på alle upcycle it bærbar tilbehør 

Hos Føniks Computer går vi meget op i kvaliteten af vores elektronikprodukter, da vi ved hvor vigtig høj kvalitet er når du skal bruge produkterne til arbejde, studie, fritid eller gaming. Det hele skal bare være helt i orden. Derfor bliver produkterne fra upcycle it også testet grundigt af de fagkyndige medarbejdere der upcycler det, men oven i det er der selvfølgelig også 2 års garanti. 

Der er 2 års garanti, da man aldrig kan være 100% sikker på at elektronik er fejlfrit. Vi vil gerne have tilfredse kunder og derfor skal du også have det bedste af det bedste. Så når du køber brugte, men upcyclede, produkter hos Føniks Computer så kan du være helt sikker på du er i trygge hænder hos os. 

Har du spørgsmål til dit køb eller refurbished bærbar tilbehør?

Er du interesseret i en af vores mange bærbar tilbehør fra upcycle it men har spørgsmål til upcycling processen, grading af produkterne, eller noget helt tredje så skal du være mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundesupport.

Vi sidder parat til at rådgive dig i dit køb, så kontakt os endelig gennem chatten, mail eller telefon - hvis informationer du kan finde øverst på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig.