Her på siden finder du et stort udvalg af refurbished dockingstationer fra upcycle it. Så hvis du tænker på at spare penge, støtte miljøet og stadig få et IT produkt, der er fuldt funktionsdygtig, så er en refurbished dockingstation helt klart vejen frem. Hos Føniks Computer kan du altså få en brugt docking station der er blevet upcyclet, så den virker som ny, til en rimelig skarp pris - samtidig med at du gør vores allesammens miljø en tjeneste. Det er altså en win-win situation i vores øjne! Vores sortiment af upcyclede dockingstationer ændrer sig løbende da det afhænger af hvor mange der bliver solgt og hvor mange der upcycles, men du kan altid være sikker på at finde nogle kvalitets dockingstationer til gode priser, der kan passe til de fleste behov. Se vores udvalg af dockingstationer herunder. 

Resultater: 7
Resultater: 7

loader

Hvad er upcycle it - og hvordan kan man upcycle en dockingstation? 

Upcycle it er et koncept hvor der købes brugte IT produkter fra kontormiljøer, hvor de er blevet behandlet forholdsvis ordentligt, men hvor der er nogle få mangler. De bliver så herefter upcyclet hvor de får udskiftet en eller flere dele, der går at de så fremgår som nye eller næsten helt nye. 

Når IT produktet er blevet opgraderet, eventuelt med nyt hardware, så får det enten en A, B eller C grade der fortæller hvor kosmetisk nyt det er. En mere detaljeret beskrivelse af grading systemet kan du finde længere nede på siden, hvis du gerne vil gøre et så overvejet køb af en upcyclet dockingstation som muligt. 

En dockingstation kan upcycles på mange forskellige måder, det kan eventuelt være en del af de indre komponenter der skal skiftes hvis nu de ikke er optimale eller den ydre case hvis der er knækket. Uanset hvordan den upcycles, så får du en kvalitets dockingstation til virkelig billige penge.

Stort udvalg af brugte dockingstationer der er blevet upcyclet

Vi fører et stort udvalg af refurbished dockingstationer der er blevet upcyclet så de fremgår som (næsten) helt nye igen. Sortimentet udvides og ændres hele tiden baseret på hvilke og hvor mange der upcycles og hvor mange der bliver solgt her på siden, så du skal bare gribe chancen hvis du finder en refurbished dockingstation der passer til dit behov. 

Selvom sortimentet af upcyclede dockingstationer ændres løbende, så fører vi altså flere forskellige modeller og mærker. Hvor de alle opfylder behovet for at kunne koble din bærbar computer til, så du kan have flere eksterne enheder sat til din bærbar computer uden noget besvær. Det er simpelthen nemt og billigt, især med en upcycle it docking station. 

Der er dockingstationer til forskellige typer af behov. Der kan være USB-C 7-in-1 Hubs, hvor du kan tilføje flere eksterne enheder til din refurbished dockingstation som for eksempel computer mus, controllers, højtalere og meget mere. Du kan med en brugt docking station nemt og hurtig forvandle din bærbar pc til en stationær computer med ekstra skærme og mere. 

Hvad er en dockingstation?

En refurbished dockingstation giver du muligheden for endnu lettere at koble din bærbar computer til et stationært netværk. Det vil sige, med en dockingstation kan du let koble en ekstra skærm, tastatur, mus, printer og meget mere til din bærbar computer. 

En dockingstation er derfor en smart løsning til dig der ofte kobler enheder til din bærbar pc, men som gerne vil gøre det nemmere ved kun at skulle koble din bærbar til en dockingstation - frem for at koble alle de nødvendige enheder og deres ledninger til din bærbar. Den er også essentiel hvis du vil koble mere til end hvad der er USB port plads til på din bærbare pc.

Vælg en passende grading når du køber en brugt dockingstation fra upcycle it 

Med upcycle it får du it produkter der er graded efter et A, B og C system i forhold til dens kosmetiske udseend.. Alle it produkterne inden for upcycle it er fuldt funktionsdygtige, men alt efter hvilken grade du vælger, kan der være få til nogle betydelige brugstegn. 

Grade A - et billigt alternativ til en ny dockingstation 

Dette er for dig der gerne vil have en refurbished dockingstation der ser ud som en helt ny produceret en, men til en væsentlige billigere pris, og som gerne vil have et så bæredygtig it produkt som muligt. 

Grade B - værdi for pengene 

Dette er valget for dig der ikke har noget imod nogle få brugstegn, så længe at prisen også matcher det. Der er så få brugstegn at det er et produkt de fleste faktisk vil være helt okay med og hvor du ikke nødvendigvis vil lægge mærke til at den er brugt men upcyclet. 

Grade C - endnu billigere og perfekt til fysisk belastende arbejde 

Dette er for dig der ikke har noget imod at dockingstationen har betydelige brugstegn og tegn på slid, idet den skal bruges i et miljø hvor der kommer tydelig slitag med det samme. Da den har betydelig tegn af brug, så er den også endnu billigere end de andre grades men stadig lige så funktionsdygtige. 

Handel brugt hurtigt og sikkert med Føniks Computer 

Når du handler brugt på internettet, så vil du ofte købe fra private personer hvor du bare skal tro og håbe på at det it produkt du køber fungerer som det skal. Dette problem har du ikke med upcycle it produkterne hos Føniks Computer. 

Upcycle it produkterne er fuldt funktionsdygtige og så er de blevet gennemtestet af fagkyndige, så du er sikker på at få et it produkt der virkelig fungerer fint. Når du køber en refurbished dockingstation fra upcycle it konceptet, så vil du også automatisk få 2 års garanti på den upcyclede dockingstation. 

Du kan derfor nemt og sikkert handle refurbished dockingstation og andreprodukter hos Føniks Computer, da der er sikkerhed over hele linjen, hvis nu noget skal gå galt, og produktet ikke fungerer som hensigten.

Køb en upcyclet dockingstation hos Føniks Computer og tag det bæredygtige valg sammen med os 

Når du køber en refurbished dockingstation, så er du med til at hjælpe Føniks Computer til at tage vare på jordens ressourcer. Med en upcycle it dockingstation køber du nemlig en allerede eksisterende dockingstation der “bare” er blevet opgraderet, så den fungerer på ny igen. 

Du får altså en funktionsdygtig og kosmetisk pæn dockingstation der er brugt, men hvis indre eller ydre er blevet ændret så den er som ny. Du tager altså et klimavenligt og bæredygtig valg med et køb af en upcyclet dockingstation.

Så kig endelig vores udvalg igennem af dockingstationer der er blevet upcyclet. Det ændres hele tiden, men kvaliteten er altid lige god og der vil derfor kunne være lige præcis den refurbished dockingstation du leder efter. Grib chancen og ta’ et bæredygtigt valg i dag.

Har du spørgsmål til dit køb af refurbished dockingstation?

Hvis du har fundet den perfekte dockingstation til dine behov, og dit budget, men har nogle spørgsmål i forhold til kvaliteten af gradingen eller hvad upcycle it helt præcist er, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport. 

Føniks Computers kundesupport sidder parat over chatten, mail og telefon - hvilket du kan finde information på øverst på siden. Vi ser frem til at rådgive dig med dit valg af dockingstation.