På denne side finder du vores udvalg af brugte batterier til bærbare. Vi har altid et godt og varieret udvalg, så står du og mangler et nyt batteri til din computer, så tag et kig på siden her. Du finder her udvalget af vores refurbished batterier, som du enten selv kan skifte, eller du kan kontakte os for hjælp. Med vores refurbished batterier fra upcycle it, får du et bæredygtigt og fuldt funktionelt produkt. Så kan du bruge din bærbar mange år endnu. Når du køber et produkt fra upcycle it, så får du et brugt batteri som er testet af eksperter, og der er skiftet komponenter om nødvendigt. Du kan derfor med købe et brugt batteri og føle dig tryg samtidig. Så har du lyst til at købe bæredygtigt og spare mange penge på et brugt batteri, så er du kommet til den rigtige side. 

Resultater: 1
Resultater: 1

loader

Brugt batteri til bærbar - køb upcycle it 

Trænger din computer til at få skiftet batteri, så kig videre her på siden. Her finder du vores udvalg af upcycle it refurbished batterier til bærbar computere. Du kan her på siden se de refurbished batterier, som vi vil anbefale dig, at købe til din computer. 

Vi udvælger kun de bedste til dig, så du trygt og sikkert kan købe et nyt, brugt batteri. Hos Føniks computer sælger vi både nye og brugte laptop batterier, men her på siden vil vi gerne slå et slag for de refurbished batterier til bærbare. 

Måske kan din computer ikke tænde mere, og du overvejer at købe en ny computer? Måske du lige skal vente lidt. 

Der er flere årsager til, hvorfor du lige skal overveje en ny computer en ekstra gang. Hvis resten af computeren intet fejler, så er det væsentlig billigere at udskifte batteriet, end at udskifte hele computeren. 

Udover at spare penge, så er udskiftet af batteriet et meget mere bæredygtigt valg - du mindsker dit klimaaftryk, når du kun udskifter dele af computeren. Og skal det være ekstra bæredygtigt, så skal du gå efter et brugt batteri til din bærbare. 

Hvilket brugt batteri til bærbar skal jeg vælge? 

Når du skal vælge hvilket brugt batteri du skal købe til din computer, så skal du gå efter følgende ting: 

1: Navnet på batteriet skal passe til computeren. Dvs - har du en Dell computer, så skal du også købe et Dell batteri. 

2: Model - hvilken model er din bærbare? Køb et brugt batteri der matcher den model

3: Størrelse - her snakker vi både fysisk størrelse og på batteritiden. Du skal selvfølgelig vælge et brugt batteri, der størrelsesmæssigt passer til din bærbare. Derudover kan du naturligvis også vælge at opgradere, så du får et brugt batteri med mere levetid. 

Et godt råd, hvis du er i tvivl, er at købe det samme batteri som det, der allerede sad i din bærbare. Så går du i hvert fald aldrig helt galt i byen. 

Hvordan skifter jeg brugt batteri på min bærbare? 

At skifte batteri på sin bærbar er faktisk virkelig nemt. Batteriet ligger ligesom udenpå, så du skal ikke til at skrue eller lignende, når du gerne vil skifte det.

Batteriet sidder i bunden af din computer, så hvis du vender den rundt, så bliver det nemmere. Det du skal lede efter, et en eller to små knapper du kan holde inde. Når du gør det, så skulle batteriet gerne slippe. Så tager du blot det nye og sætter i, og så burde det virke. 

Skift selv, eller få vores eksperter til at skifte batteri på din bærbar

Har du ikke mod på at skifte batteriet selv, så er det også helt okay. Hos Føniks Computer vil vi altid gerne hjælpe. Du skal være velkommen til at kontakte vores reparationsafdeling, så hjælper de dig naturligvis. 

Du kan derfor enten selv give dig i kast med batteriet, men er du ikke så meget til det, eller du måske er bange for at ødelægge noget, ja så få gerne vores eksperter til det - så er du i hvert fald sikker på, at der ikke sker noget. 

Men hvis du vælger selv at gøre det, så tror vi på dig. Det er ikke så svært, så vi er sikre på, du sagtens kan finde ud af det. 

Hos Føniks Computer vil jo også gerne hjælpe dig til, at leve en mere bæredygtig hverdag. Så står din laptop og mangler et brugt batteri, så vil vi anbefale dig at købe et fra upcycle it. 

Hvad er upcycle it?

Upcycle it er et brand, der upcycler IT udstyr. Hos Føniks er vi meget investerede i bæredygtighed, og derfor vil vi gerne fremme vores refurbished kategori med produkter fra upcycle it. 

Og hvad er det så upcycle it gør? 

Upcycle it indkøber en masse brugt elektronik, det kan være bærbar computere, headsets, iPhones, batterier til bærbare og meget mere. Alt indenfor hardware og elektronik. 

Dernæst starter processen med at upcycle produkterne. Upcycle its eksperter gennemtester, renser og upcycler alle produkterne, så du kan få et fantastisk produkt til meget billige penge. På mange produkter vil du slet ikke tænke over, at det er et refurbished produkt. 

Hos Føniks går vi op i gennemsigtighed, og du vil derfor altid være klar over, hvilken stand dit refurbished produkt er i. 

Når du køber brugt it udstyr fra upcycle it, kan du vælge hvilken stand, du gerne vil have det i. Ud fra hvert produkt står der hvilken grade produktet scorer. 

Grade A er de produkter med ingen tydelige brugsspor, grade B har lidt flere brugsspor og grade C har tydelige brugsspor. Det kan være i form af ridser og forringet batteritid. Det vigtige at vide er dog, at når du køber upcycle it, så er du sikker på, at produktet virker.

Derfor skal du købe refurbished

Der er mange fordele ved at købe brugt elektronik. Du sparer mange penge. Elektronik kan være dyrt, og er du typen der altid skal have det nyeste nye, så er det en stor udgift, du ret ofte skal betale. Men er du typen, der ikke behøver det nyeste elektronik, og mere går op i prisen og holdbarhed, så er det værd at kigge efter brandet upcycle it.

Den største fordel for dig, er helt sikkert en stor økonomisk besparelse. Men der er også andre klare fordele ved at købe genbrug. 

Når du vælger et upcycle it produkt, så sparer du jorden for mange ressourcer. Hver gang der bliver produceret en laptop, så bliver der udledt 380 kg CO2. Hver gang du køber en brugt, så bliver der kun udledt 50 kg CO2. 

Det er altså helt tydeligt det mest bæredygtige valg, at købe genbrug. 

Har du spørgsmål til vores upcycle it batterier?

Hvis du har spørgsmål til Føniks Computer angående batterier til bærbare, uanset om det er dig selv der skal skifte det, eller om du gerne vil have os til det, så kontakt os endelig.

Du kan altid fange os på vores tlf: 70 60 60 64 i en chatbesked eller på vores mail. Der sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.