Konfirmationsgaver

Konfirmationsgaver banner.


Enhver konfirmand vil gerne have, og regner nok også med at få, penge i konfirmationsgave. Det er forventet, det er traditionelt og alle bliver glade, når der gives penge. Der er dog en anden glæde, når konfirmationsgaverne er noget specielt, der er givet direkte fra hjertet. Der er mange ønsker, og der er mange mulige konfirmationsgaver, og derfor vil vi her hos Føniks gerne give inspiration og ideer til, hvad de unge ønsker sig og gerne vil have. For der er virkelig mange konfirmationsgaver at vælge imellem, så det er bare at kigge ønskelisterne og vores konfirmationskampagner igennem, hvis du leder efter og skal finde det helt perfekte match!

Konfirmationsgaver banner.


Enhver konfirmand vil gerne have, og regner nok også med at få, penge i konfirmationsgave. Det er forventet, det er traditionelt og alle bliver glade, når der gives penge. Der er dog en anden glæde, når konfirmationsgaverne er noget specielt, der er givet direkte fra hjertet. Der er mange ønsker, og der er mange mulige konfirmationsgaver, og derfor vil vi her hos Føniks gerne give inspiration og ideer til, hvad de unge ønsker sig og gerne vil have. For der er virkelig mange konfirmationsgaver at vælge imellem, så det er bare at kigge ønskelisterne og vores konfirmationskampagner igennem, hvis du leder efter og skal finde det helt perfekte match!

Ofte stillede spørgsmål

Der er mange spørgsmål, der har det med at gå igen, når det kommer til konfirmationsgaver. Hos Føniks håber vi, at vi kan hjælpe dig med alt, når det kommer til årets vigtige konfirmationsgaver, og derfor svarer vi på de spørgsmål, som de fleste folk har, når det kommer til konfirmationsgaverne.

Hvad giver man i gave til konfirmation?

Det er meget traditionelt at give penge som konfirmationsgave, og langt de fleste konfirmander forventer også at få penge fra rigtig mange af deres gæster. Deres ønskesedler er dog altid gode at pejle efter, og ellers er der meget forskelligt at vælge imellem – det kan være ting til gaming, deres livsstil og meget mere.

Hvor mange penge i konfirmationsgave?

Det kommer an på, hvor du er i livet, og hvor tæt du er på konfirmanden. De fleste giver 100-500 kr. alt efter hvad de har råd til, men nogen giver selvfølgelig mere. Det er især forældre, der ofte giver store pengebeløb eller en stor gave, men bedsteforældre eller den meget nære familie giver ofte også for mere.

Hvem skal man give roser til konfirmation?

Man kan altid overveje at give en rød rose til konfirmandens tætte venner, der også bliver konfirmeret. Det er en uforpligtende men fin gestus, der tillader dig at ønske konfirmanderne tillykke med den store dag.

Konfirmationsgaver til den store dag i 2023

Det er ved at blive den tid på året igen. Konfirmationerne står for døren, og hvis du gerne vil finde den helt rigtige konfirmationsgave, uden at du behøver at få stress over det, så er det en god ide at være ude i god tid. Heldigvis står vi hos Føniks klar til at give inspiration og goder ideer til, hvad der er af gode konfirmationsgaver i 2023. Den mest gængse gave er selvfølgelig penge, men leder du efter noget andet, der står på konfirmandens ønskeseddel, eller leder du efter inspiration til den perfekte konfirmationsgave, så har vi op til flere gode ideer og valgmuligheder lige her.

Gamer udstyr – en af de bedste konfirmationsgaver

En af de bedste konfirmationsgaver du kan give i 2023, er gamer udstyr. Gaming er blevet populært som aldrig før, og for en konfirmand der måske ikke har så meget at gøre med, så kan det også godt være en hobby, der egentlig er lidt dyr. Derfor er der mangt og meget til gaming, som mange konfirmander helt sikkert ønsker sig som en af deres konfirmationsgaver.

De helt dyre ting – gamer PC og konsol

De klart vigtigste konfirmationsgaver, en gamer ofte ønsker sig, er en stærk gamer computer eller en af de nye konsoller. En Nintendo Switch, eller den helt rigtige version af en Playstation eller Xbox sidder lige i skabet ved de unge mennesker, der går og mangler det, og det er helt sikkert nogle konfirmationsgaver, de bliver vildt begejstrede over at få.

På samme måde er en ny gamer computer i høj kurs ved rigtig mange konfirmander. Det er den dyreste del af deres gaming setup, og uden en god en af slagsen, er det slet ikke muligt at spille computer ordentligt. Det kunne ligeledes også være en gamer bærbar, da mange konfirmander gerne vil have en computer, de kan tage med sig på farten, hvis de skal om til vennerne for at sidde og game sammen. Her er det en rigtig god ide på distræt vis at finde ud af, hvilke computerspil konfirmanden foretrækker at spille, så du kan få fat i den helt rigtige gamercomputer, der kan køre disse.

Skærm, mus, tastatur og meget mere

Der er også mange andre gamingrelaterede produkter, som en gamer konfirmand helt sikkert ønsker sig. En rigtig lækker gaming skærm kan nemt gå hen og være lidt dyr for en ung person, der allerhøjest har et fritidsjob ved siden af skolegangen. Her har vi rigtig mange modeller, der helt sikkert fungerer som de perfekte konfirmationsgaver.

Ud over gamer skærme, så kan en konfirmationsgave til gameren også bestå af enten en lynhurtig gamer mus eller et fedt gamer tastatur. Disse er nogle af de mest essentielle dele, og derfor er der ingen gamer, der kan klare sig uden. Ellers kan du altid gå på rov i vores gamer udstyr, sådan helt generelt, og se, om du ikke kan finde noget spændende der.

Livsstilen fylder meget – find gaveinspiration til den her

Der er nogle konfirmationsgaver, som du nok kan forvente at finde på næsten alle konfirmanders ønskelister. Der vil altid være nogen, der ønsker sig en helt specifik telefon, eller som har brug for hovedtelefoner til hverdagen. Det er essentielle genstande for nutidens ungdom, og det er de færreste, du kommer til at se foruden dem.

Der er også virkelig mange unge, der gerne vil have en Tablet eller en bærbar computer, som de med fordel kan bringe med sig og bruge i hverdagen. Det giver dem en masse muligheder, og gør deres hverdag meget lettere. Med forskellige Smart Home løsninger kan værelset derhjemme også personliggøres, hvilket er rigtig vigtigt for de fleste unge mennesker.

Der er også andre kreative konfirmationsgaver, som du med fordel kan overveje til nærmest hvem som helst. LEGO er populært som aldrig før, og det behøver i den grad ikke bare være lejetøj til børn. Med LEGO Harry Potter, LEGO Star Wars og mange andre serier, er der mulighed for, at du kan give et stort, men virkelig flot, projekt til nogen, hvis du ved, at de er stor fan af det, som de kan bygge.

Der er et hav af forskellige muligheder, når det kommer til konfirmationsgaver. Vi håber, at du her har fundet inspiration og fået gode ideer, eller at vi måske er så heldige, at vi ligefrem har ledt dig frem til den perfekte konfirmationsgave. For alle konfirmanderne fortjener de bedste konfirmationsgaver. Derfor vil vi hos Føniks gerne hjælpe dig med at finde frem til dem.