Resultater: 32
Resultater: 32


loader

Køb dit nye køleskab hos Føniks

Det er ikke udelukkende computere som vi har forstand på, her hos Føniks. Henover årene har vi udvidet vores katalog gevaldigt, så du den dag i dag finder mange forskellige typer elektronikvarer, også inden for kategorien hårde hvidevarer. Blandt andet forhandler vi herunder et udvalg i flotte køleskabe fra flere anerkendte producenter. Køleskabene er topmoderne, og har samtidigt flotte design, der passer rigtig godt ind i moderne og velindrettede hjem. Samtidigt er der her hos os flere forskellige modeller at vælge imellem. Det skulle derfor ikke være svært at finde et køleskab, der passer ind i lige netop jeres drømmekøkken.

Opbevaring af madvarer er en vigtig del af enhver husholdning - og hvad er bedre end et køleskab til denne opgave? Vores udvalg af køleskabe passer til alle behov og rumstørrelser, så du kan være sikker på at finde det køleskab, der passer bedst til dig og din familie. Vores køleskabe er udstyret med de nyeste teknologier for at sikre dine madvarer holdes friske og lækre i længere tid. Derudover er skabene designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, så de passer perfekt ind i ethvert køkken. Med et køleskab fra vores udvalg kan du være sikker på, at dine madvarer opbevares på en sikker og effektiv måde - og det vil hjælpe med at reducere madspild og øge holdbarheden på dine fødevarer.

Se nærmere på udvalget her, og gør med garanti en god handel.

Køb alt inden for køkkenapparater hos os

Vi byder dig velkommen ind i et univers af køkkenapparater der byder på alt du kan forestille dig til køkkenet lige fra store hårde hvidevarer som køleskabe og mikrobølgeovne, til mindre køkkenudstyr som airfryers og pizzaovne. Hvis du er på udkig efter apparater der skal gøre din morgen endnu nemmere har vi bl.a. lækre kaffemaskiner der kan brygge flere former for kaffe, te og kakao, og dertil finder du selvfølgelig også almindelige kedler til dig der foretrækker en god gammeldags kop te, og et stærkt udvalg af brødristere til at stille sulten. Skal morgenstunden nydes med noget friskt at drikke finder du både saftpresser, blendere og vanddispensere, hvor du også finder vandfiltre, så du nemt kan vælge mellem et koldt glas vand, juice eller en sund smoothie. Du finder selvfølgelig også andre køkkenapparater af højeste kvalitet som pastamaskiner og foodprocessorer, så du nemt kan tilberede alt maden nemt og lækkert.

Vi byder på flere populære mærker inden for køkkenapparater, så du altid kan regne med den bedste kvalitet for den bedste pris. Køb alt du kan tænke dig af køkkenapparater hos Føniks og så sender vi det til dig inden for få hverdage med gratis fragt!