Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Guitarer, bas, ukulele og meget mere...

Er du på udkig efter et nyt instrument, måske dit allerførste instrument, og skal det gerne være i strengeinstrument-familien, så er du kommet til det helt rette sted i vores udvalg af musikinstrumenter og udstyr. Her finder du nemlig lidt af hvert inden for strengeinstrumenter såsom den populære guitar men også andre strengeinstrumenter lige fra ukulele, til banjoer og mere. Er du interesseret i strygeinstrumenter som cello, violin eller violaer, så kan du også finde disse instrumenter hos os. Det er dog især den populære guitar vi har et spændende og bredt udvalg af. 

Tag din musikoplevelse til det næste niveau med vores omfattende udvalg af guitarer og basinstruments. Fra klassiske til moderne stilarter og alt derimellem, har vi den perfekte guitar eller bas til dig uanset om du er en nybegynder eller en professionel musiker. Vores sortiment inkluderer både akustiske og elektriske guitarer og basinstrumenter i forskellige størrelser, farver og designs. Uanset om du leder efter en glat, lysebrun guitar eller en flashy, sort bas, har vi det bedste udvalg af strengeinstrumenter til dig. 

Køb alt inden for strengeinstrumenter online hos Føniks når lysten til det musikalske springer frem og du bare må finde det helt rette musikinstrument til at udtrykke dig selv.