Resultater: 23
Resultater: 23


loader

FAQ

Gamer udstyr er ofte en avanceret sag, og det gælder i den grad også gamer headsets. ASUS ROG headsets er her ingen undtagelse, for de er altid udstyret med ny og avanceret teknologi, der er med til at gøre gaming oplevelserne endnu bedre.

Det betyder derfor også, at der er oplagte spørgsmål til ASUS ROG headsets, og derfor prøver vi at svare på de mest oplagte lige her. Finder du ikke et svar på det, du gerne vil vide, kan du altid læse videre her på siden, eller også kan du spørge vores kundeservice til råds.

Er ASUS ROG headsets trådløse?

Det er ikke alle ASUS ROG headsets, der er trådløse, men en del af dem er. Tjek eventuelt produktets specifikationer for at finde ud af om det er udstyret med trådløs teknologi.

Er der mikrofon i ASUS ROG headsets?

Ja, disse headsets kommer med en indbygget mikrofon i rigtig høj kvalitet. Du kan altid se på det individuelle headset, om mikrofonen kan tages af eller ej.

Hvad koster et gamer headset?

Der findes rigtig billige gamer headsets til ned omkring 200 kroner, og avancerede modeller til omkring 4.000 kroner. Ofte kan man få en rigtig god model til 600-1.000 kroner.

ASUS ROG headset – mageløs lyd til gamere

Lyden i computerspil er utrolig vigtig. Det kan både være musikken, der i den grad er med til at sætte stemningen, eller de fede lydeffekter der forekommer, når du svinger et sværd eller affyrer et gevær.

Det kan også være noget så simpelt som lyden af skovens stille ro omkring dig, med fuglesang og insekter, der får den virtuelle verden til at føles levende. God lydkvalitet er i den grad vigtig, for at computerspillet overhovedet føles godt at spille.

Det betyder selvfølgelig også, at det er nødvendigt med et godt headset, og et ASUS ROG headset er her helt perfekt, for så kan du i sandhed forvente mageløs lyd, når du sidder og gamer.

Er du helt vild med e-sport, og bruger du selv meget tid på disse konkurrenceprægede computerspil, så hjælper et ASUS ROG headset dig ikke bare med at sætte stemningen via god lyd.

For i disse spiltitler er der mange gode grunde til, at lyden skal være uovertruffen, så du kan høre hvad som helst. Modstanderne har trods alt en klar fordel, hvis de kan høre hvorfra skud og løbende fødder kommer, imens du sidder med et dårligt headset, der ikke opfanger dette ordentligt.

På samme måde lader lydeffekter dig i MOBA'er og MMORPG'er afgøre, hvor og hvornår der foregår noget. Et godt headset er uundværligt til e-sport, og ASUS ROG headsets er nogle af de bedste på markedet, når det kommer til dette.

Med eller uden trådløs forbindelse?

Trådløs forbindelse eller ej – det er altid en hed diskussion i gamingens verden. Der er dog oplagte fordele og ulemper ved begge dele, og det er derfor altid værd at overveje, hvad der passer bedst til dine behov.

Uanset hvad, så er der ASUS ROG headsets både med og uden trådløs forbindelse, og det er derfor intet problem at finde den helt rigtige model til dig.

Trådløs forbindelse

Der er modeller af ASUS ROG headsets som bruger 2,4GHz trådløs forbindelse, og andre som benytter sig af Bluetooth-teknologi – og ved mange af dem kan du endda selv vælge, hvilken af de to forbindelsestyper du foretrækker.

Med et trådløst ASUS ROG headset er der også den oplagte fordel, at der ikke er nogen ledninger i vejen. Hvor ofte har du ikke rejst dig op, imens du stadig have headsettet på, eller faldet over ledningen på vej til eller fra computeren?

Sådanne problemer slipper du helt for, når dit headset er trådløst. Du kan også mageligt rende rundt i huset og lave lige det, du har lyst til, imens du kan høre fed musik eller snakke med vennerne. Et trådløst ASUS ROG headset giver dig en helt masse fordele.

Kablet forbindelse

Selvom et trådløst ASUS ROG headset giver dig mange muligheder, så er der også meget godt at sige om kablede modeller. Først og fremmest, så er prisen på et kablet headset ofte bare meget lavere, end hvis du vil have en trådløs model.

Du betaler selvfølgelig for den teknologi, du får med. Der er også mange, som vil påstå, at kablede forbindelser bare er hurtigere og derfor mere effektive. Det kan derfor være bedre at vælge et kablet ASUS ROG headset, hvis du går meget op i e-sport.

En god mikrofon er alfa og omega

Én ting er, at du får ekstremt god lydkvalitet, når du sidder sidder med et ASUS ROG headset på. Det er klart det vigtigste, men det er dog ikke det eneste, der er vigtigt.

Spiller du ofte med venner eller holdkammerater, når du sidder og gamer, så skal mikronen i den grad også være i orden. Heldigvis er mikrofonerne på ASUS ROG headsets ekstremt gode, og du har derfor intet at bekymre dig om.

Ud over at disse mikrofoner er i ekstremt høj kvalitet, så din stemme går klart og tydeligt igennem, så er der også avanceret teknologi i dem, der i den grad forbedrer oplevelsen for dem, du snakker med.

Der er nemlig støjreduktion i ASUS ROG headset, hvilket hjælper med at filtrerer unødvendig baggrundsstøj fra. Der er trods alt ingen, som gider høre på blæseren i baggrunden, eller hvis der bliver snakket et andet sted i huset. Støjreduktion sørger for, at det kun er dig, der bliver hørt, når du sidder og snakker i did ASUS ROG headset.