TV

Skal du bruge et nyt TV med høj opløsning og til en skarp pris, bør du tage et kig på denne side. Hos Føniks Computer har vi samlet et bredt udvalg af de nyeste slags TV på markedet, og du kan sikkert også finde den helt rigtige model. Vi fører TV’er fra mange af verdens bedste og mest anerkendte producenter for at sikre en høj kvalitet. Hvad end du skal bruge LCD, LED eller plasma TV, er du kommet til det rette sted. Tag et kig på hele vores udvalg af flotte TV’er nedenfor, og find dit næste TV allerede i dag.

Resultater: 264
Resultater: 264


loader

FAQ

Hvilket TV er bedst?

De er alle gode, men det bedste TV til dig, kommer an på dit behov. Spørg os, hvis du er i tvivl. Vi kan hjælpe dig godt i mål.

Kan mit TV returneres?

Ja, er det ubrugt og uåbnet, så kan du returnere dit TV i tre uger efter køb.

Hvad koster fragt?

Fragten er gratis, så længe du vælge den leverandør der tilbyder dette. Der er også andre muligheder, som du kan vælge ved kassen.

Stort udvalg af TV til alle formål

Hos Føniks Computer går vi meget op i, at alle vores kunder kan finde et TV, der passer til deres personlige behov. Derfor har vi selvfølgelig gjort os umage for at kunne tilbyde et så varieret udvalg af TV’er som overhovedet muligt, i både den billige og i den mere sofistikerede ende af skalaen. Hvad end du skal bruge et LCD TV, LED TV, eller måske et flot plasma TV, kan du sikkert finde et TV, der matcher dine behov.

Derudover fører vi også TV’er til flere forskellige formål. Vi kan for eksempel tilbyde displays og fladpaneldisplays til hoteller, der kan give lobbyen det ekstra touch, der fuldender hele indretningen. Du kan også vælge et TV med indbygget DVD- og Blu-Ray afspiller, samt digitale skiltningsskærme af forskellig slags. Derudover har vi samlet en række af de mest erfarne TV producenter, så du altid kan finde de bedste TV’er, når du handler med os. Vi kan blandt andet tilbyde TV fra Samsung, Philips, Panasonic, ASUS, Sony, LG og andre. Er du ude efter et TV med høj opløsning og et stilsikkert, tidløst design, går du ikke galt i byen med disse mærker.

Vi kan naturligvis også tilbyde det nyeste i et 4K TV, i flere forskellige størrelser og i mange forskellige designs. Vi tilføjer selvfølgelig løbende nye modeller til vores udvalg så du altid har adgang til de mest avancerede TV’er på markedet. Har du spørgsmål i forhold til valg af produkt, er du meget velkommen til at kontakte vores kundesupport.

Hvad skal dit TV bruges til?

Her ved Føniks Computer fører vi kun TV modeller, som vi selv kan stå helt inde for. Vi har også sørget for, at der er noget til enhver smag og ethvert behov.  Det er vigtigt, at du tænker over, hvad dit TV skal bruges til, inden du køber det. Noget af det du skal overveje er, om det skal stå eller hænge. Nogle slags TV egner sig bedst til at stå, mens andre hænger flot. Hænger du dit TV op, så husk, at det kommer lidt længere fra seeren, end hvis det står på en fod.

Er du til et helt simpelt og sleek look, så har Samsung udviklet serien “The Frame”, hvor dit TV har en tynd kant, som ligner en simpel ramme. De fleste af dem kan også hænges helt ind til væggen, som et billede, så du får en lækkert look, og et TV, som ikke samler en masse støv bagved. Skal du mest se nyheder på dit TV, så kan du vælger en mindre model, men hvis du elsker at se storslåede serier og film på dit fjernsyn, så anbefaler vi, at du vælger en større model, som fylder mere i dit synsfelt. Det giver den vildeste og bedste oplevelse, når du ser de helt store film. Her kan man virkelig leve sig ind i dem, og det er super lækkert.

Overvej dine ønsker og behov, inden du køber dit nye TV. Vi hjælper dig gerne med valget. Kontakt os blot. Læs hvordan længere nede.

LED, LCD og meget mere - hvad skal du vælge?

Der er meget at vælge imellem, når man skal vælge et TV. De mange slags skærme kan være svære at afkode, men LCD og LED er i familie. LED er faktisk en slags LCD, og fælles for dem er, at de har mange gode egenskaber. Når du vælger dem, får du et klart billede, som viser alle de lækre detaljer på dit TV. En anden fordel ved dem er, at de er meget strømbesparende i forhold til andre, især ældre, modeller. Du kan altså med god samvittighed overfor elregningen nyde dine film og serier.

Skal du have et TV, som har den helt vilde opløsning? Så skal du vælge et 4K TV. Det fås nærmest ikke skarpere, og det er fedt til både at se ting på og spille ting.

Er du konsol-gamer, så giver det en ekstra vild oplevelse, når du har en god, stor skærm. Du kan sagtens købe et billigt TV, som er fint, men hvis du bruger det meget, så anbefaler vi, at du investerer i et lidt større TV. Det giver virkelig et boost til oplevelsen, og bruger du dit TV meget, så er det mange timer, som du forbedrer.

Kompetent vejledning

Det kan være svært at afkode, hvad ens behov er, hvis man ikke lige er ekspert på området. Derfor sidder vores eksperter ved Føniks altid klar til at hjælpe dig, når du skal vælge et TV. Du kan kontakte os på adskille måder:

  • Telefon: ring til os på 70 60 60 64 i vores åbningstid, og så vejleder vi dig gerne til valg af det TV, som passer bedst til dig og dit budget

  • Chat: du kan også chatte med os via hjemmesiden i åbningstiden.

  • E-mail: vil du skrive til os, når der er lukket? Send en e-mail til kontakt@fcomputer.dk.

Gratis levering på alle bestillinger

Ja, den er god nok! Vi tilbyder gratis leveringer på alle bestillinger, så længe du vælger den rette leverandør når du betaler. Du kan se ud fra hvert produkt, hvad den forventede leveringstid på det enkelte produkt er. Vi sender normalt din ordre samlet, når alle produkter er klar.