Skal du bruge et nyt TV med høj opløsning og til en skarp pris, bør du tage et kig på denne side. Hos Føniks Computer har vi samlet et bredt udvalg af de nyeste TV’er på markedet og du kan sikkert også finde den helt rigtige model. Vi fører TV’er fra mange af verdens bedste og mest anerkendte producenter, for at sikre en høj kvalitet. Hvad end du skal bruge LCD, LED eller plasma TV, er du kommet til det rette sted. Tag et kig på hele vores udvalg af flotte TV’er nedenfor og find dit næste TV, allerede i dag.

Resultater: 660
Resultater: 660Stort udvalg af TV'er til alle formål

Hos Føniks Computer går vi meget op i at alle vores kunder kan finde et TV, der passer til deres personlige behov. Derfor har vi selvfølgelig gjort os umage for at kunne tilbyde et så varieret udvalg af TV’er som overhovedet muligt, i både den billige og i den mere sofistikerede emde af skalaen. Hvad end du skal bruge et LCD TV, LED TV, eller måske et flot plasma TV, kan du sikkert finde et TV der matcher dine behov.

Derudover fører vi også TV’er til flere forskellige formål. Vi kan for eksempel tilbyde displays og fladpaneldisplays til hoteller, der kan give lobbyen det ekstra touch, der fuldender hele indretningen. Vi har også TV’er med indbygget DVD- og Blu-Ray afspiller, samt digitale skiltningsskærme af forskellig slags. Derudover har vi samlet en række af de mest erfarne TV producenter så du altid kan finde de bedste TV’er, når du handler med os. Vi kan blandt andet tilbyde TV’er fra Samsung, Philips, Panasonic, ASUS, Sony, LG og andre. Er du ude efter et TV med høj opløsning og et stilsikkert, tidløst design, går du ikke galt i byen med disse mærker.

Vi kan naturligvis også tilbyde de nyeste 4K TV’er, i flere forskellige størrelser og i mange forskellige designs. Vi tilføjer selvfølgelig løbende nye modeller til vores udvalg så du altid har adgang til de mest avancerede TV’er på markedet. Har du spørgsmål i forhold til valg af produkt, er du meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, eller til at kontakte vores kundesupport.