Resultater: 42
Resultater: 42


loader

Gør filmoplevelsen sjovere med et LCD TV fra Føniks Computer

Hos Føniks Computer ved vi hvor meget sjovere filmoplevelsen kan blive, når man bruger et moderne TV med høj opløsning og et lækkert farvespil. Hos os kan du derfor finde et omfattende udvalg af markedets bedste LCD TV’er, i flere forskellige prisklasser. Uanset om du er ude efter et budgetvenligt og kompakt LCD TV, eller et stort LCD TV med 4K UHD display format, kan du sikkert få opfyldt dine ønsker med vores udvalg.

Vi har selvfølgelig samlet LCD TV’er fra de mest anerkendte og innovative mærker, for at vores kunder kan få opløsning, farvedybde og billedkvalitet i topklasse, når de handler hos os. Vælg blandt andet mellem modeller fra LG, Panasonic, Philips, Samsung og Sony, og få bevis på hvorfor netop disse producenter befinder sig i toppen af fødekæden. Hos os kan du finde LCD TV’er i mange forskellige størrelser, lige fra de mindre modeller på omkring 20 tommer, til de større modeller på langt over 50 og 60 tommer. Vi har også LCD TV’er med den nyeste 3D teknologi og Smart TV funktion.

Har du særlige ønsker og krav angående din skærm, kan du med fordel benytte dig af vores smarte filterfunktion til højre på siden. Her kan du for eksempel udpege din foretrukne producent, om du ønsker et produkt med eller uden surround-modus, med mere. Som altid er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundesupport, hvis du har spørgsmål i forhold til vores udvalg, eller angående særlige produkter.

Køb dit nye LCD TV i dag

Er du på udkig efter et nyt LCD TV så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du se nærmere på vores sortiment af LCD (Liquid Crystal Display) TV’er, der selvfølgelig kan fås i både den billige og i den mere raffinerede ende af skalaen. For at sikre et så varieret udvalg som muligt, har vi derudover allieret os med de absolut bedste fabrikanter i branchen. Uanset din ønskede størrelse og dit foretrukne design, kan du derfor sikkert finde et LCD TV der passer perfekt til dine behov. Tag et kig på hele udvalget lige her.