Resultater: 42
Resultater: 42


loader

Hoteldisplays fra et væld af kendte kvalitets producenter

Hos Føniks Computer gør vi meget ud af, at kunne tilbyde vores kunder skærme og TV’er i alle prisklasser til mange forskellige formål og behov. Derfor har vi også et stort udvalg af såkaldte hotel og gæstfriheds TV’er og displays. Disse egner sig, som navnet antyder, til storkøb. Hvis man har et hotel eller i andre sammenhænge får mange gæster så er et hotel og gæstfriheds TV en fremragende løsning.

Vi fører hoteldisplays i den højteknologiske, såvel som i den billigere ende og du vil derfor sikkert også kunne finde den helt rette model, her hos os. Du kan selvfølgelig også finde hotel og gæstfrihed TV’er i mange forskellige stilede og elegante designs og størrelser – hos Føniks Computer har vi noget for enhver smag. Vi fører alle de kendte mærker, inklusivt ASUS, BenQ, Dell, ELO, HP, IIYAMA, LG, NEC, Philips, Samsung, Sony, Toshiba, mv. Fra budgetvenlige, kompakte modeller i lækkert design, til højteknologiske 4K fladpaneldisplays på mere en 100”. Uanset om du skal have et TV til et hotelværelse eller en monitor til receptionen, bør du tage et kig på vores omfattende og varierede udvalg. Vi tilføjer selvfølgelig jævnligt nye modeller, for at sikre at du har adgang til de bedste hotel og gæstfrihed TV’er, når du besøger os.

Vi er også altid glade for at kunne hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige match. Kontakt derfor gerne vores kundeservice hvis du har spørgsmål i forhold til valg af produkt.

Køb TV til hotel hos Føniks Computer

Skal du bruge et TV eller flere displays til eksempelvis hotellet, er du kommet til det rette sted. Her på siden ser du hele vores udvalg af TV’er og displays til hotel og gæstfrihed, der kan fås i flere forskellige prisklasser. Vi kan tilbyde produkter fra mange af branchens bedste producenter og du vil sikkert også kunne finde præcis den model, der matcher dine specifikke ønsker og behov. Hotel og gæstfrihed TV’er og displays kan fås i adskillige størrelser og vi tilføjer selvfølgelig jævnligt nye modeller. Lyder det som noget for dig så tag et kig på udvalget her og find den model, du skal bruge.