Lenovo gaming skærme banner


Lenovo gaming skærme er nogen af de bedste på markedet, og hvis du vil have dem i den højeste kvalitet, kan du altid lede efter en model med stemplet Lenovo Legion. Når du skal ud på de virtuelle slagmarker og vise resten af verden din dominans, eller når du skal ud på eventyr for dig selv eller med vennerne, så er det nødvendigt med en god monitor. For hvis skærmbilledet ikke er flot og helt fantastisk, så er der ikke meget ved at game. Lenovo gaming skærme har altid de specs, du har behov for: en høj opdateringshastighed, lynhurtig respontid og en opløsning der ikke lader dig fantasere om, hvordan det bedste ser ud. Tjek vores udvalg af Lenovo gaming skærme – det kan betale sig, hvis du gerne vil have de bedst mulige gaming oplevelser!

Resultater: 16
Resultater: 16


loader

Stort udvalg af Lenovo gaming skærme hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer har vi en enorm passion for skærme, og især virkelig gode skærme. Hver en monitor i vores sortiment fortjener god behandling og kærlighed, for ingen af dem er dårlige, de er blot lavet til forskellige formål. Det handler derfor altid om, at du skal finde den helt rigtige til dig og dine behov. Skal du bruge en monitor til hjemmet, til arbejdet eller til gaming? Du kan selvfølgelig ikke regne med, at de kan det samme, for det er jo tre meget forskellige funktioner, de skal udfylde.

Med det sagt, så har vi alligevel en speciel kærlighed til vores sortiment af gaming skærme. Det kan være en Lenovo gaming skærm, det kan være de lækre monitors fra AOC, eller det kan være en god tur med Samsung Odyssey. Monitoren er spejlet imellem din og computerens sjæl, hvor du kommer i kontakt med teknologien og virkelig kan føle den. Det er på mange måder et specielt stykke udstyr, og selv den stærkeste gamer computer med det bedste udstyr er intet værd, hvis du ikke sidder med en god gaming skærm tilsluttet.

Derfor har vi hos Føniks Computer altid et kæmpe udvalg af forskellige monitors til gaming, og du kan godt regne med, at de er i mange forskellige prisklasser, i et hav af forskellige størrelser, og er speciallavede til lige så mange forskellige formål, som der er computerspil på internettet. Dette er også grunden til, at vi har et stærkt udvalg af Lenovo gaming skærme. Lenovo har nemlig udmærket sig som en af de bedste producenter af hardware i verden, og de laver i den grad også ekstremt gode produkter til gamere. Lenovo gaming skærme har derfor en værdig plads i vores udvalg, som vi på ingen måde har lyst til at fjerne dem fra. For du skal have adgang til det bedste af det bedste.

De helt rigtige specs – se hvad du kan se frem til

Når du køber en Lenovo gaming skærm, så får du i den grad kvalitet for pengene. Det er selvfølgelig nemt at sige. Heldigvis, når det kommer til Lenovo gaming skærme, så kan vi også nemt vise dig det. For når du ser på deres specifikationer, så er du på ingen måde i tvivl om, at en Lenovo gaming skærm er et stærkt valg til enhver gamers hovedkvarter. Bare se på nogle af standarderne, du kan regne med:

  • 144Hz eller højere opdateringshastighed
  • Ofte helt ned til 1 millisekunds responstid
  • Fuld HD eller højere opløsning
  • Imellem 24 og 34 tommer skærm
  • Ekstra funktioner

Ved at sørge for en opdateringshastighed på 144Hz eller mere, samt en responstid der er så lav som overhovedet mulig – ofte helt ned til 1 millisekund – har Lenovo sørget for, at en Lenovo gaming skærm i den grad er et produkt, der er en gamer værdig. Du kan med disse egenskaber være sikker på, at du har et lækkert skærmbillede, hvor de eneste problemer med lag der kan forekomme, er, hvis internettet giver ud.

Samtidig får du med en Lenovo gaming skærm et ekstremt flot skærmbillede, takket være deres altid full HD eller højere opløsning – hvis du leder efter et livagtigt skærmbillede, som du kan leve dig fuldt ud ind i, så har du altså lige fundet det her i vores sortiment af Lenovo gaming skærme. Med en bred farvepalet og gode kontrastforhold, så bliver oplevelsen desuden kun endnu bedre. Alt efter hvad du leder efter, så kan du også få Lenovo gaming skærme, der har næsten ingen kant, og som kan justeres i højden. Lidt kortere sagt, så kan vi også bare sige det, som det er. Med en Lenovo gaming skærm får du absolut lige det, du går og leder efter, hvis der skal games hjemme ved dig.

Er du nervøs for, at din nye Lenovo gaming skærm ikke har et stabilt billede, så bør du overveje at anskaffe dig en model med NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync. Disse er synkroniseringsteknologier, og de kan i den grad hjælpe med at gøre skærmbilledet mere stabilt. Det kræver bare, at du har den korrekte type af grafikkort.

NVIDIA G-SYNC

Hvis din Lenovo gaming skærm har G-SYNC, så er det nødvendigt med et NVIDIA grafikkort. Det er kravet for, at denne smarte synkroniseringsteknologi kan hjælpe dig med at få utroligt stabile skærmbilleder. Når du har en Lenovo gaming skærm med G-SYNC og et NVIDIA grafikkort, så kan monitor og GPU bedre kommunikere, og det betyder, at de matcher hinandens refresh rate. På denne måde sørger G-SYNC i din Lenovo gaming skærm altså for, at dit skærmbillede er helt perfekt.

AMD FreeSync

Sidder du og kigger på en Lenovo gaming skærm med FreeSync, så er det til gengæld nødvendigt med et AMD grafikkort. Det er nemlig nødvendigheden for, at denne synkroniseringsteknologi fungerer. Ellers er det meget på samme som G-SYNC – det tillader dit grafikkort og din Lenovo gaming skærm at synkroniserer deres refresh rate, hvilket sørger for at skærmbilledet bliver mere stabilt. Det handler mest af alt bare altid om at sørge for, at du har den rigtige type af grafikkort, til den type synkroniseringsteknologi din monitor understøtter.

Lenovo Legion – så meget mere end bare skærme og hardware

En Lenovo gaming skærm er et lækkert stykke udstyr, det er der ingen tvivl om. De fleste Lenovo gaming skærme tilhører deres serie Lenovo Legion, som er Lenovos serie af speciallavede gamer produkter. Du kan finde mangt og meget her, for som producenten selv siger, så er de kæmpe gamingfans, og de har altid et fokus på fremtiden, og hvad det er, som gamere har brug for. Det er også derfor, at Lenovo gaming skærme er så dælens gode. Og på grund af denne passion for gaming, så kan du også få rigtig mange andre fede produkter en lige Lenovo gaming skærme.

Hvis du har, eller vil have, en bærbar gamer PC, så er det ikke sikkert, at du har brug for en monitor. Skal du derimod have fat i en stationær gamer PC, så er en Lenovo gaming skærm – eller en anden monitor – nok en nødvendighed. Her er det heldigt for dig, at Lenovo Legion især består af gaming PC’er – både bærbare og stationære. Der er altså meget andet at tilbyde dig end bare Lenovo gaming skærme. Hvis du gerne vil se nærmere på PC’erne fra Lenovo Legion serien, så er det bare at tjekke vores sortiment ud.

Ud over det, så har Lenovo gaming også en masse andre gode tilbud at byde på. Hvis du er kæmpe gaming entusiast, og godt kan lide Lenovos produkter, så har de deres helt eget community. Hos Legion Gaming Community kan du møde andre, der har de samme interesser som dig. Find venner at spille med iblandt et kæmpe antal medlemmer, og udforsk sammen med dem online verdener igennem din Lenovo gaming skærm. Du sidder måske derhjemme i din egen hule, men derfor kan du godt være social – ingen siger, at det ikke kan ske online.

Er du i tvivl om noget angående vores udvalg af Lenovo gaming skærme, eller om Legion Gaming? Hos Føniks Computer er vores kundeservice klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan komme i kontakt med os igennem et telefonopkald, via chatten her på siden eller hvis du skriver os en mail. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, så du ender op med det helt rigtige gamer udstyr – om det så er en monitor, en ny computer eller noget helt andet.