Her på siden finder du vores brede udvalg af bærbar kølere. Hos Føniks Computer er vi meget glade for at vores kunder har en lang række af bærbar kølere at vælge imellem, og vi tilføjer jævnligt de nyeste og bedste modeller til vores udvalg. Vil du gerne holde temperaturen nede, mindske støjgener og forlænge din laptops levetid, så er en køler til din bærbar ikke til at komme udenom. Uanset om din bærbar skal bruges til gaming, til at håndtere krævende arbejdsopgaver eller blot til underholdning på farten, er det en god idé med en effektiv og pålidelig bærbar køler.

Resultater: 74
Resultater: 74


loader

Længere levetid med en ordentlig bærbar køler

De fleste med en high-end bærbar ved, hvor vigtigt det er med tilstrækkelig køling, både for stabil performance og for computerens levetid. Til dette formål har vi samlet en række af de mest effektive og pålidelige kølere til bærbare computere fra de bedste producenter på markedet. Vi kan blandt andet tilbyde bærbar kølere fra Cooler Master, der om nogen har erfaring med afkøling af hardware. Med Cooler Masters Notepal kølerserie får du slanke og robuste bærbare kølere med justerbare blæsere, og vi fører adskillige modeller fra den populære serie. Også Zalman står bag flere effektive kølere, der ovenikøbet er imponerende stille og derfor ikke distraherer. Andre bærbar køler mærker, du kan finde her på siden, inkluderer Thermaltake, Targus, Akasa og Trust. Vi fører mange varianter: Fra notebook blæsere med USB-hub porte og smart LED-belysning, til kølere med tredobbelte blæsere og justerbare positioner, så du kan sidde helt optimalt.

Dette er blot nogle af de smarte features, du kan få med en bærbar køler, og vi holder os løbende opdaterede angående de nyeste modeller på markedet. Kunne du tænke dig at se nærmere på en køler fra et bestemt mærke, så kan du bruge vores smarte søgefunktion til højre her på siden og gøre det hele meget nemmere. Derudover skal du som altid være mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål i forhold til valg af produkt eller udvalget generelt.

Hvorfor overhovedet ekstra køling?

Sammenlignet med en stationær computer, hvor hardwaren sidder i et rummeligt ATX-kabinet, er en bærbar computer langt mere kompakt. CPU, grafikkort, harddisk og de øvrige komponenter, er alle pakket ind på meget lidt plads. Det betyder også, at der genereres megen varme. Prøv blot at mærke efter, næste gang du sidder med din laptop i skødet. Bærbare computere har derfor både et kølelegeme og en systemblæser installeret til at holde temperaturen lav og komme af med overskydende varme. Samtidig indeholder computeren overvågningssoftware, der begrænser ydelsen og i yderste tilfælde slukker helt for systemet, skulle temperaturen blive for høj.

Alligevel kan der opstå behov for en køler til bærbare til at sikre yderligere nedkøling. Det gælder særligt, hvis du har investeret i en kraftfuld gamer laptop eller en bærbar arbejdsstation. Bærbar kølere kan i sådan et tilfælde have mange fordele og ofte til en ret lav pris. En bærbar køler kan eksempelvis:

  • Dæmpe lyde fra computeren
  • Forbedre ydelsen under krævende opgaver som spil og redigering
  • Minimere slitage på batteri og hardware

Nem nedkøling til streamere og gamere

Når man spiller intense computerspil som Counter Strike og League of Legends, handler det om at holde hovedet koldt, hvis sejren skal i hus. Det gælder særligt, hvis der også er tilskuere på under en livestream, eller hvis vennerne følger med over eksempelvis Discord. Men også computeren skal køles ned, hvis ikke et pludseligt drop i ydelsen skal risikere at koste sejren. Til dig, der bruger computeren til ekstra krævende opgaver som gaming, streaming eller grafisk arbejde, kan kølere til bærbar gøre en mærkbar forskel.

I vores brede sortiment af bærbare kølere fra mærker som Targus og Cooler Master, kan du helt sikkert finde et produkt, der passer til din bærbare computer. I modsætning til en blæser i en stationær computer er det utroligt nemt at tilslutte en bærbar køler. De smarte bærbar kølere fungerer som standere med indbygget blæsere, som du placerer på undersiden af din laptop. Standeren tilsluttes via USB-stik, og herefter går blæserne i gang med køle din computer ned. Nemmere kan det næsten ikke blive!

Bærbare kølere til forskellige behov

Kølere til bærbar er især anvendelige til kraftige bærbare, der leverer stationær ydelse på langt mere komprimeret plads. Men også de nyeste tynde eller slimudgaver af laptops kan have gavn af ekstra køling – simpelthen fordi der ikke er plads til særlig megen afkøling i selve maskinen. Da der netop er stor forskel på de enkelte bærbare computere, er der også stor forskel på bærbare kølere. I den forbindelse er det vigtigt at overveje sine behov. Opgaver, der eventuelt kan kræve ekstra køling, kan være:

  • Grafisk imponerende computerspil
  • Billed- og videoredigering
  • Avanceret statistisk arbejde

En fysisk større bærbar computer med en 17” eller endda 19” skærm vil kræve en stor og robust bærbar køler. Samtidig kan det anbefales at vælge en model med en stor blæser på 230 mm. Det gælder særligt, hvis din laptop anvender en lynhurtig processor eller de seneste grafikchips fra NVIDIA og AMD. Alternativt kan du se på modeller med flere separate blæsere i forskellige størrelser. Fordi behovet for nedkøling varierer alt efter, hvilke opgaver du udfører på computeren, kommer nogle bærbar kølere med muligheden for at justere, hvor mange gange fanen roterer i minuttet (rpm). Andre modeller fungerer endda som smarte standere, der lader dig justere højden på din bærbare computer, når du arbejder ved et skrivebord.

I det hele taget findes der en bærbar køler til enhver smag. Du kan endda få modeller med indbygget RGB-belysning for et blæret og stilfuldt look på skrivebordet. Størrelsen varier også, så du kan finde den rette model, uanset om din skærmstørrelse hedder 14” eller 15,6”. Ved at klikke på det enkelte produkt, kan du læse de udvidede specifikationer. Her finder du oplysninger som støjniveau, omdrejningshastighed, vægt, fysiske dimensioner og anden nødvendig viden, så du kan være sikker på at finde det helt rigtige produkt.

Find den rette køler til bærbar hos Føniks Computer

Er du på jagt efter en bærbar køler, er du kommet til det rette sted. Hos Føniks Computer fører vi et bredt udvalg fra alverdens producenter, og du kan helt sikkert finde bærbare kølere i en prisklasse og kvalitet, der passer til dine behov. Så kan du se frem til at bruge din bærbare computer i mange timer og til intensive opgaver uden at skulle frygte overophedning. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, tilbyder vi endda udvidet returret, såfremt varen er uåbnet. Hos Føniks Computer kan vi tilbyde:

  • Et bredt udvalg af bærbar kølere på vores hjemmeside
  • Fri fragt med GLS
  • Kompetent kundesupport og udvidet returret