PHILIPS SKÆRME


Har du brug for en god monitor til gaming eller arbejde? Så er en Philips skærm lige noget for dig. Hos Føniks Computer har vi et kæmpe udvalg af Philips skærme, og ligemeget hvad du er ude efter, så har vi helt sikkert en, der passer perfekt til dine behov. Hvis du godt kan lide at game, så er der Philips skærme speciallavede til gaming, som er vildt hurtigt og har ekstremt stabile skærmbilleder. Skal du bruge en billig monitor til hjemmet, eller vil du gerne tage et miljøvenligt valg angående din nye skærm, så er vores sortiment her på siden ligeledes det, du går og leder efter. Så tag dig et kig omkring og se, om der mon ikke er noget, du synes ser lækkert ud.

Resultater: 234
Resultater: 234


loader

Philips skærme – monitors for alle

Hvis der er nogen, der ved, hvordan man laver en god skærm, så er det Philips. Deres skærmteknologi er revolutionerende, om du så skal have et fjernsyn eller en computerskærm, og de er derfor en af de bedste producenter at købe fra, hvis du skal have noget nyt, eller gerne vil give noget lækkert til en du holder af. Hos Føniks Computer er vi helt vilde med Philips skærme. Både fordi de er af rigtig høj kvalitet – og hvem kan ikke godt lide et kvalitetsprodukt? – og også fordi, at de har designet monitors til alle og enhver. Du kan derfor være næsten et hundrede procent sikker på, at du i sortimentet her på siden kan finde noget, der passer perfekt til dig. Det er bare at se dig lidt omkring!

Er Philips skærme gode til hjemmebrug?

Der er en lang række gode og billige Philips skærme, der er perfekte til hjemmebrug. Du kan både få ret små monitors, eller nogle ordentlige krabater på over 30 tommer. Det kommer helt an på, hvad det er, du går og har brug for. Om du skal bruge en Philips skærm til de daglige opgaver, til tungt professionelt arbejde eller til gaming, så kan du være helt sikker på, at der er noget, der passer ind i dit hjem.

Du kan få de ultimative farver, fordi de er kommet så langt med HDR-teknologien, som de er. HDR (High Dynamic Range) sørger for, at kontrasten imellem sort og hvid er endnu bedre, end du før har oplevet, og dette giver billeder med både en bredere farveskala og bedre lysstyrke. Det er en helt ny generation af skærmbilleder, som du får med en Philips skærm! Der er også teknologi i deres skærme, som reducerer blå bestråling fra skærmene, hvilket skåner dine øjne på bedste ergonomiske vis.

Stærke Philips skærme til gaming

Hvis du brænder for at game, så er du meget ligesom en hel del andre folk. Det andet I alle har til fælles, er, at I skal bruge noget virkelig godt udstyr, hvis I vil være de bedste gamere på banen. Her bliver du nødt til at skille dig ud. For hvis du ikke har det bedre udstyr, så giver du alle dine modstandere en åbenlys fordel. Her er det oplagt med en Philips skærm til gaming, for din monitor afgør i den grad også, hvor effektiv du er på de virtuelle slagmarker.

Man kan nemt glemme, hvor vigtig skærmen er, når man gamer. Der er dog nogle punkter, som bare skal være optimerede ved den, hvis du virkelig vil være en af de bedste. Det er især:

  • Opdateringshastigheden
  • Responstiden
  • Opløsningen
  • Ekstra funktioner

Der er én klar regel for opdateringshastigheden på din gaming monitor. Den skal være 144Hz eller højere, for ellers risikerer du ustabile skærmbilleder og dårlig ydeevne, hvis grafikken er høj, eller hvis der sker en masse på din skærm. Derfor er alle Philips skærme til gaming på minimum 144Hz, men ofte kan du finde modeller, der har endnu mere.

Responstiden er ligeledes super vigtig, hvis du skal være den mest dominerende gamer. For hvis din monitor har en høj responstid, så kommer det til at føles som om, at der er for meget input lag på dit andet udstyr. Du bevæger musen og trykker på tastaturet, men det sker bare ikke hurtigt nok på skærmen. Philips skærme har derfor oftest 1 millisekund eller mindre responstid, så du hurtigt og effektivt kan gøre kål på dine fjender.

Skærmopløsningen er også rigtig vigtig, for uden en god opløsning, så ser dine spil ikke god ud, og i værste tilfælde går du måske glip af noget vigtigt, fordi det bliver svært for dine øjne at lokalisere det. Der er også spil, især hvis du godt kan lide de nyeste store titler, som bare ikke ser godt ud, hvis opløsningen på skærmen er ikke god. Du får derfor altid en Philips skærm til gaming, der er fuld HD eller endnu bedre i opløsningen. Dette er med til at sørge for, at du altid får den bedste gaming oplevelse.

Der er også en lang række af smarte teknologier installeret på Philips skærme til gaming. Dette giver Philips skærme en markant fordel i forhold til andre, fordi du pludselig kan meget mere med din monitor. Der er for eksempel flimmerfri teknologi og LowBlue-tilstand. Det skåner dine øjne, så du ikke får varige men, og samtidig bliver du ikke så hurtigt træt af at stirre på skærmbilledet. De har også adgang til SmartImage, der gør dig i stand til at vælge tilstand, alt efter typen af spil du spiller. Desuden bliver kvaliteten af skærmbilledet på en Philips skærm forøget betragteligt via Ultra Wide-Color, der giver et meget bredere farvespektrum og dermed et mere klart skærmbillede. Hvis du er gamer, er der altså mange gode grund til at vælge en Philips skærm.

Hvilken skærm skal jeg købe, hvis jeg gerne vil have en bæredygtig skærm?

Tænk miljøvenligt, tænk bæredygtigt. Når du køber en Philips skærm, så er du med til at skabe en grønnere fremtid i en ellers grå IT-verden. Philips skærme indeholder nemlig en masse innovativ og miljøvenlig teknologi, hvilket stiler imod en bæredygtig fremtid.

Philips skærme er utroligt energieffektive, hvilket selvfølgelig er fedt for miljøet, men også skåner din elregning mest muligt – det er altså et win win. Det er for eksempel via LightSensor, der justerer din Philips skærms lysstyrke, baseret på lyset i lokalet du er i. Der er også smart baggrundsbelysning, der giver dig den samme lysstyrke, men med et lavere strømforbrug, og 0 Watt-knappen slukker al strømtilførsel til skærmen, så du slipper på at slukke på stikkontakten.

Når Philips skærme produceres, så overholder de også strenge internationale miljøstandarder, så du kan være sikker på, at de er bæredygtigt produceret, og de indeholder ikke skadelige stoffer som kviksølv og lignende. Der er tale om 100% genanvendt emballage, og i nogle skærmmodeller er der op til 85% genbrugsplast! Hver gang du køber en grøn Philips skærm, så donerer de også en del af beløbet væk til fordel for verdens skove. Det bliver aldrig det mest miljøvenlige valg at købe elektronik. Men når du køber en Philips skærm, så gør du dit for, at gøre det så miljøvenligt som muligt. Hvis du vil have flere grønne produkter, så tjek vores refurbished sektion ud.