Hvis du mangler et nyt grafikkort, og du føler det er på tide, at du får den bedst mulige gamingoplevelse, så er det her den helt rigtige side for dig. Hos Føniks Computer tilbyder vi gladeligt vores sortiment af RTX 4080 grafikkort fra NVIDIA. RTX 4080 har en ydeevne, der springer langt foran sine forgængere i 30-serien. Ved nogen spil er ydeevnen på RTX 4080 dobbelt så god, og enkelte steder er den helt op til 3 gange så god! De dedikerede RT-kerner får belysningen i hvert et spil til at være himmelsk, og din FPS når nye højder ved hjælp DLSS 3. Skal du have den fedeste gamingoplevelse? Så køb RTX 4080 hos Føniks Computer.

Resultater: 26
Resultater: 26


loader

RTX 4080 – Grafikkort i verdensklasse

Som ved enhver god IT-virksomhed, så er vi hos Føniks Computer også helt oppe og køre, når der skal snakkes om grafikkort. Videokort har bare et specielt sted i vores, og sikkert også dit, hjerte, og dermed er vi intet mindre end hype for NVIDIA GeForce RTX 4080.

Hvis du ikke lige er helt med på alt det tekniske, og måske derfor kan være lidt i tvivl om, hvorfor alle er så hype for RTX 4080, så giver vi lige et lynkursus her. Det er grafikkortet, der sammen med din CPU beregner og sørger for at vise billeder på din skærm i god kvalitet. Så hvis du skal spille nogle krævende computerspil, og du gerne vil have grafikken til at være i top, så er et godt grafikkort en nødvendighed. Og hvem kan ikke godt lide det, når deres computerspil ser helt fantastisk ud? Du skal dog bare sørge for, at du ligeledes har en god gaming skærm og en stærk nok processor.

Så når NVIDIA fortæller, at de udkommer med en lækker sag som RTX 4080, så er der god grund for alle gamers og IT-nørder i verden til at blive hype. For RTX 4080 tager gamingsessionerne til et helt nyt niveau. 40-seriens ydeevne er noget ud over det sædvanlige, og når man ser, hvordan nogle af de nyere spiltitler præsterer med NVIDIA GeForce RTX 4080 bag dem, så er der ikke noget at sige til, at de fleste gerne vil have deres fingre i grafikkortene fra den her serie.

Gaming på et helt nyt niveau med RTX 4080

Grafikkort er selvfølgelig ikke kun til gaming. Det er ikke nødvendigt med RTX 4080, hvis du bare skal browse din email eller betale regningerne, men der er stadig en eller anden form for videokort i din computer. Skal du derimod arbejde med grafik og 3D-rendering i nogle tunge programmer, så er et stærkt grafikkort lige så nødvendigt, som hvis du skal spille nogle vilde spil.

Her kan RTX 4080 i den grad være en stor hjælp. De brancheførende GPU’er på RTX 4080 forbedrer kreative apps og programmers ydeevne og funktionalitet til et niveau, som gør, at du kommer til at føle, at du er fuldstændig i kontrol. Endelig er det virkelig dig, der bestemmer, når du slipper kreativiteten løs.

Hvis de nyeste AAA-titler og andre tunge spil skal køre ordentligt, så er et stærkt grafikkort selvfølgelig vejen frem. Ellers kører dine spil bare ikke optimalt i højest mulig grafik, og så falder spiloplevelsen i den grad til jorden. Så skal du godt i gang med Cyberpunk eller Warhammer Darktide? Det bliver ikke meget bedre, end med NVIDIA GeForce RTX 4080. Når grafikken nærmest ser mere virkelig ud end den virkelig verden, og hver en frame på skærmen ligger perfekt og præcist, samtidig med at de opdaterer hurtigt og gnidningsfrit. Dine gamingoplevelser når bare et nyt niveau med RTX 4080, og det er især på grund af de specs, du finder i den nye 40-serie fra NVIDIA.

Ydeevne ud over det sædvanlige – tjek specs ud!

NVIDIA har arbejdet hårdt på teknologien i deres GPU’er, for at kunne tilbyde dig det bedste af det bedste med RTX 4080. Der er en hel del, der er med til at gøre, at 40-serien er så vild som den er, og det ligger især i arkitekturen du finder i dem, samt AI-teknologien og kernerne der hjælper grafikkortene med at kaste lys i dine spil helt perfekt. Det, vi især vil ligge fokus på ved denne serie, er:

  • Øget ydeevne
  • NVIDIA Ada Lovelace Architecture
  • Tredje generations Raytracing-kerner.
  • Cuda kerner
  • NVIDIA DLSS 3
  • NVIDIA Reflex

Ydeevnen har fået et ordentlig spark i RTX 4080

Ydeevnen i den nye 40-serie af grafikkort fra NVIDIA er virkelig noget ud over det sædvanlige, og det er da helt klart også en af de største årsager til, at du burde være interesseret. Når RTX 4080 sammenlignes med RTX 3080, så er det virkelig tydeligt, hvad det er, vi taler om. I spil som Microsoft Flight Simulator og Warhammer 40k: Darktide er ydeevnen næsten fordoblet, og i Cyberpunk 2077 er ydeevnen op til 3 gange så god med RTX 4080 i forhold til RTX 3080. Dine spil kommer til at få et gevaldigt spark i den rigtige retning, hvis bare du har det rigtige grafikkort.

NVIDIA Ada Lovelace Architecture

Ada arkitekturen er et gennembrud, der revolutionerer ydeevne, og især raytracing og AI-baseret grafik. Med denne arkitektur leverer grafikkortet dramatiske spring indenfor GPU’ens præstation. Via NVIDIA Tensor kerner og NVIDIA DLSS 3 bliver skærmbilleder med et RTX 4080 endnu bedre, end du kunne forestille dig. DLSS (Deep Learning Super Sampling-technology) øger grafikkortets ydeevne ved hjælp af AI – pointen er at generere flere billeder. I samarbejde med den nye Optical Flow-accelerator på GPU’er i 40-serien går DLSS 3 helt amok med at analyserer billeder og bevægelsesdata, og på den måde øges din FPS markant. Desuden bliver denne teknologi kun bedre og bedre, fordi AI’en lærer nyt fra NVIDIA’s supercomputere!

RTX 4080 har flere cuda kerner end RTX 3080, og det er der nok ingen, som er overraskede over. Der hvor du kan blive overrasket – og tro lige på os når vi allerede nu siger, at det er en positiv overraskelse – er, når du finder ud af, at RTX 3080 Ti faktisk har flere cuda kerner end dens storebror. Det er overraskende, fordi normalt ville man tænke, at jo flere cuda kerner jo bedre – det er trods alt ekstra kraft og saft. Grunden til at NVIDIA GeForce RTX 4080 har færre cuda kerner end sin forgænger er simpel. Ada Lovelace arkitekturen er så meget mere effektiv end Ampere arkitekturen, at selv med færre cuda kerner, så er det nye RTX 4080 bare RTX 3080 Ti stærkt overlegen. NVIDIA har derfor i denne omgang ikke brugt flere end førhen, fordi der ikke er nogen grund til at tynge de nye grafikkort ned med dem. Det siger en hel del om, hvor langt arkitekturen er kommet.

Noget andet i Ada Lovelace arkitekturen som i den grad får dine spil til at se endnu federe ud, er tredjegenerations Raytracing-kerner. RT-kernerne gør ray tracing til en realitet. Disse dedikerede kerner på GPU’en er specialdesignede til at takle præstationstunge problematikker med belysning – en opgave de klarer gnidningsfrit, så du kan nyde lyset i dit spil, som var det lys i virkeligheden. For lys er ikke bare lys – hvordan det afspejler sig i vandet, hvordan et hav a neonskilte opfører sig i en futuristisk by eller måden et flammehav kaster sine refleksioner på, det er alt sammen noget, der er med til at gøre din gamingoplevelse livagtig og af høj kvalitet. Her leverer NVIDIA GeForce RTX 4080 lige det, du gerne vil have.

NVIDIA Reflex

Sejr i konkurrenceprægede computerspil som Fortnite eller League of Legends kan ofte måles i millisekunder. Derfor sørger NVIDIA Reflex på GPU’er i 40-serien for, at du har den korteste latenstid og hurtigste responstid på din skærm, så længe du har en skærm med G-SYNC. Reflex er udviklet til at optimere systemlatenstiden, hvilket hjælper dig og din mus med at finde dit mål så hurtigt som muligt, hvorefter du kan gøre kål på det. Få fordelen over din modstander. Få et RTX 4080 grafikkort.

Har du nogen spørgsmål angående NVIDIA GeForce RTX 4080? Så kan du med fordel tage fat på vores kundeservice. Vi sidder klar på telefon, chat og mail. Du fortjener et godt grafikkort, og RTX 4080 er noget af det bedste, du kan få – og fra os får du det tilsendt fragtfrit med GLS!