Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Lenovo LOQ close-up banner.

FAQ

Lenovo LOQ er en helt ny serie fra den populære producent Lenovo, og det er derfor ikke så sært, hvis du har nogle spørgsmål til disse smarte computere. Vi har samlet de oftest spurgte spørgsmål lige her, så du uden problemer kan finde det svar, du går og leder efter. Kan du mod forventning ikke finde svar på dine spørgsmål her, så kan du enten læse mere længere nede på siden, og ellers er du altid velkommen til at tage fat i vores kundeservice, hvis der er noget du gerne vil vide.

Hvad er Lenovo LOQ?

Lenovo LOQ er en ny serie af budgetvenlige gamer PC'er fra Lenovo. Det er især bærbare, du kan finde i denne serie.

Er Lenovo LOQ god til gaming?

Lenovo LOQ er rigtig gode PC'er til gaming! De er skabt til netop dette formål, samtidig med at prisen på dem er rigtig fornuftig.

Lenovo LOQ – billig gaming laptop

Gaming er en hobby, der hurtigt kan komme til at tære lidt på bankkontoen. Det kan nemt være, at du køber et nyt computerspil her og der, og de koster jo en smule. Hertil skal du i ny og næ også have skiftet din gamer computer ud, eller i det mindste skifte hardwaren ud i den, så den kan blive ved at spille de nye computerspil, du sidder og glæder dig til. Derudover er det også nødvendigt med det rigtige gamer udstyr, for bare en computer i sig selv kommer man ikke langt med, om det så er en gamer bærbar eller en stationær gamer PC.

Lenovo er godt klar over, at der er mange, som gerne vil game, eller som gerne vil opgradere deres gaming setup, men som har svært ved at finde pengene til det – eller bare ikke er villige til at tømme deres bankkonto for det. Derfor har de endelig lanceret Lenovo LOQ. Dette er deres serie af billige gamer computere, hvor du får høj ydeevne til en overkommelig pris. Det er i sandhed gode nyheder for hver en gamer, der gerne vil game på et budget, og her hos Føniks Computer er vi også helt vilde med disse nye PC'er.

Man kan nemt snydes til at tro, at siden Lenovo LOQ er en budgetlinje af PC'er, at så får man dårlig ydeevne. Hvis man tror det, så er man i den grad blevet snydt, for det er ikke tilfældet. Med moderne grafikkort og stærke processorer er Lenovo LOQ bærbare super stærke, og du kan derfor godt gøre dig klar til at spille de nyeste og mest populære spiltitler på disse avancerede gamer computere.

Vælg den rigtige Lenovo LOQ

Du er på jagt efter en budgetvenlig gaming laptop og Lenovo LOQ sidder for øjnene af dig og gør sig til. Man kan nemt blive lokket, og det er der skam ingen problemer i. Alligevel skal du sørge for, at du vælger den helt rigtige Lenovo LOQ til dig. Her bliver du først og fremmest nødt til at spørge dig selv om, hvilken type gamer du er. For gaming er ikke bare gaming. Det kan være rent for sjov, enten for dig selv eller med vennerne, eller det kan være bundseriøst og ligefrem noget du lever af.

Lenovo LOQ close-up billede.

Elsker du at tage på eventyr i spil som Cyberpunk, hvor du får lov at spille igennem århundredets historie, imens du nyder den lækre grafik og det fede gameplay? Eller elsker du måske at overkomme odsene med dine venner, når I spiller World of Warcraft eller Sea of Thieves? Lenovo LOQ er helt perfekte til dette, især hvis du vælgerne nogle af de stærkere laptops i serien, for så kan du være sikker på, at grafikken er i tops, når du sidder og nyder dit helt eget eventyr.

Er e-sport din store passion, og sigter du altid efter toppen af rangstien, når du sidder og gamer? Så er du også godt klar over, at du har brug for noget stærkt og hurtigt gamer udstyr. Ofte er det en stationær computer, du har i tankerne her, men hvis du har brug for mobiliteten en bærbar bringer, så er det i den grad en god ide at se på Lenovo LOQ. Du kan helt sikkert vælge en af de billigere Lenovo LOQ modeller, da konkurrenceprægede spil sjældent har brug for helt lige så meget råstyrke, som andre typer af computerspil.

Det her skal du kigge efter – helt konkret

Du ved bedst selv, hvilken slags gamer du er, og hvilke computerspil du spiller. Når du ved dette, så er det rigtig nemt med en google søgning at finde ud af, hvad minimumskrav er for dine computerspil, samt hvad kravene er for at spille dem i højeste kvalitet, hvis det er det, du gerne vil. Så snart du ved det, så er det bare at overveje den hardward, som er i de forskellige modeller af Lenovo LOQ. Vi foreslår især at du overveje at kigge på:

  • Processor og grafikkort
  • Skærm
  • RAM og SSD
  • Batterilevetid
  • Dit budget

CPU og GPU

Det er især din processor og dit grafikkort, der er med til at afgøre, hvilke computerspil du kan køre, og hvor høj kvalitet du kan køre dem i. Sørg derfor for at vælge en Lenovo LOQ, med CPU og GPU som er passende til de computerspil, du gerne vil spille.

Skærm

For at et computerspil tager sig godt ud, så er det nødvendigt med en rigtig god skærm. Derfor er skærmene på alle Lenovo LOQ modeller i topkvalitet, så du er sikker på, at du får lige det, du har brug for. Med mindst 144Hz opdateringshastighed og en hurtig responstid kan du godt gøre dig klar til, at du får en visuel oplevelse ud over det sædvanlige, samtidig med at alting går hurtigt nok til, at CS:GO og LoL aldrig bliver et problem at spille.

Lenovo LOQ close-up billede.

RAM og SSD

Inden du køber en Lenovo LOQ, så skal du være sikker på, at den har den korrekte mængde RAM, samt at du er tilfreds med mængden af lagerplads på PC'en. RAM er ofte vigtigt for at kunne spille forskellige spil, og hvis der ikke er nok plads på SSD'en til dine behov, så bliver du hurtigt træt af pladsmangel. Det er derfor vigtigt at overveje begge dele, når du skal til at investere i en ny computer.

Batterilevetid

Hvis du kigger på en bærbar, så er det næsten helt sikkert, at batterilevetiden er forholdsvis vigtig for dig. Når du har at gøre med Lenovo LOQ, så er der ofte tale om 8 timers batterilevetid, samtidig med at de oplader lyndende fast. Du kan derfor klare dig uden strøm i rigtig lang tid, hvorefter du hurtigt kan gøre dig klar til at skulle undvære det igen.

Budget

Dit budget er selvfølgelig også vigtigt, når du er ude efter en billig gamer bærbar. Derfør bør du også overveje, hvilken model der har den bedst mulige pris, samtidig med at dens specs opfylder dine behov. Du kan jo lige så godt være smart omkring valget, når du nu er i gang med at finde en Lenovo LOQ.

Lenovo Legion – en anden retning

Er Lenovo LOQ generelt fede, men du kunne godt bruge noget, der er bare en smule stærkere, selvom prisen så også stiger lidt? Så kan du med fordel se på vores sortiment af computere fra Lenovo Legion serien. Denne serie af bærbare og stationære gamer computere fra Lenovo er i den grad high-end produkter, der er lavet til gameren, der nægter at gå på kompromis med noget som helst. De kan derfor være en ide at kigge på, hvis du virkelig vil have en kraftfuld maskine.

Har du nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen som helst spørgsmål om Lenovo LOQ, eller andre lignende produkter, må du endelig ikke tøve med at tage fat i vores kundeservice. Du kan få fat i os ved at sende en mail, ved at skrive i chatten her på siden eller ved at give os et direkte telefonopkald. Vi har et kæmpe sortiment af forskellige varer, og vores kundeservice har en bred viden til at guide dig imellem dem alle sammen. Ellers håber vi, at du har fundet en Lenovo LOQ, der passer til din smag – så er det trods alt bare at bestille den, og så behøver du slet ikke snakke med os, hvis du allerede selv ved, hvilken retning du skal i.