Resultater: 11
Resultater: 11


loader

Lenovo Legion banner.

FAQ om Lenovo Legion

Har du nogen spørgsmål om Lenovo Legion? Du er ikke alene, for der er altid spørgsmål, når det kommer til avancerede og stærke gamer maskiner som disse. Her kan du hurtigt skimme hen over de oftest spurgte spørgsmål, når det kommer til Lenovo Legion, så du forhåbentligt kan få svar på det, du gerne vil vide.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så læs videre herunder. Ellers står vores kundeservice klar til at hjælpe dig via chatten her på siden, hvis du ringer til os eller hvis du skriver en mail. For én ting er helt sikkert, og det er, at vi hos Føniks gerne vil guide dig til det rigtige valg af computer!

Hvor kan man købe Lenovo Legion?

Lenovo Legion er et populært mærke af gamer PC'er, og du kan derfor købe dem i de fleste elektronikforretninger. Her hos Føniks har vi et bredt udvalg til gode priser.

Hvad koster en Lenovo Legion bærbar?

Du kan købe en Lenovo Legion 5 hos os for 9.500 kroner – et rent kup! Vi har også ekstremt avancerede Lenovo Legion 7 bærbare til omkring 30.000 kroner.

Er Lenovo Legion en god computer?

Lenovo Legion, om du vælger en bærbar eller en stationær, er nogen af de bedste gamer computere på markedet! De har en utroligt høj ydeevne og kan køre et hvilket som helst computerspil i høj grafik.

Lenovo Legion – gaming ud over det sædvanlige

Hvis der er en producent, der har formået at skabe virkelig kraftfulde gamer computere til overskuelige priser, så må det siges at være Lenovo. I 2017 udkom de med de første computeren i Lenovo Legion serien, og siden da har disse PC'er overtaget gamingens verden, ved at yde formidabel ydeevne i mangen en gamers hjem. Det er især værd at se på:

Så snart du får en Lenovo Legion bærbar eller stationær at sætte dig ved, så er du klar til at game i den højest mulige grafik i de nyeste store spiltitler. For Lenovo Legion er fyldt med saft og kraft, og grunden til det er den rene råstyrke bag hardwaren, der er installeret i dem. Når du skal vælge din Lenovo Legion PC, så foreslår vi især, at du ser efter følgende:

  • Grafikkort
  • Processor
  • RAM
  • SSD

Det er nemlig ved disse dele, at du virkelig får en indikator for computerens ydeevne. Hold derfor øje med systemkravene, også kaldet requirements, for de computerspil, du gerne vil spille, og se om de går hånd i hånd med den Lenovo Legion model du har for øje.

GPU og CPU

Når du kigger dig om efter en Lenovo Legion computer, så bør du helt klart overveje grafikkortet og processoren. Nogle af de tungeste spil på markedet kræver utrolig meget af din hardware, og hvis du vil være sikker på, at du kan skrue grafikken helt i vejret, så skal du også være sikker på, at din hardware virkelig er stærk nok.

Til at starte med kan du overveje, hvilke computerspil du godt kan lide at spille, eller hvilke du har tænkt dig at spille. Herefter kan du med en hurtig google søgning finde ud af, hvad de som minimum kræver af din hardware, og hvad kravene er, for at de kan køres i højeste settings.

Når du har fundet ud af det, så er det så nemt som at se vores udvalg af Lenovo Legion igennem, indtil du finder en model, der passer perfekt til dine behov. Udvalget her på siden byder på stærke GPU'er fra NVIDIA GeForce og AMD Radeon.

På samme vis er der kraftige CPU'er fra enten Intel eller AMD i disse maskiner, så deres mekaniske hjerne kan i den grad køre på højtryk, og sørge for at alting kører som smurt, når du sidder og gamer. Det betyder også, at de er super gode til at multitaske.

RAM og SSD

Hukommelsen i computeren er vigtig, når du skal game – om det så er korttidshukommelsen eller langtidshukommelsen. Derfor er det vigtigt at overveje hvor meget RAM og hvor rummelig en SSD, der er at finde i den computer fra Lenovo Legion, som du har for øje.

Du kan uden problemer finde modeller her på siden, der har en SSD med omkring 1 TB hukommelse, og nogen af dem har endda endnu mere! Ellers kan du sagtens vælge en, der ikke har lige så meget plads, hvis du ikke behøver komme helt op i terabyte af lagring.

Mængden af RAM i din nye Lenovo Legion er også utroligt vigtigt i forhold til dens ydeevne. Hvis du vil have en PC, du er sikker på kan køre de nyeste spiltitler i den højeste grafik, samtidig med at den bliver ved med at kunne dette i mange år fremefter, så skal du have fat i en af vores modeller med 32 GB RAM.

Ofte kan du dog sagtens gå ned på 16 GB RAM, og stadig være i stand til at køre langt de fleste computerspil flydende og i yderst flot grafik. Det handler alt sammen om, hvad du skal bruge en lenovo Legion til.

Lenovo legion billede.

Bærbar eller stationær?

Når vi snakker om Lenovo Legion, så er der to forskellige muligheder, som du bør kigge på, og der er helt sikkert en bestemt af dem, som passer dig bedst. Du kan få fat i en Lenovo Legion bærbar eller en Lenovo Legion stationær, alt efter dit behov.

Om du har brug for en bærbar eller en stationær er op til den individuelle person, og nogle gange går du måske endda og er lidt i tvivl om, hvilken slags computer der er bedst til dig. Heldigvis kan vi godt hjælpe dig med at vælge.

Lenovo Legion stationær

En stationær er til dig, der sidder og gamer derhjemme, og som absolut ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. En stationær har bare bedre plads til, at det bedste hardware på markedet uproblematisk kan installeres i den og yde optimalt. En stationær er også det oplagte valg, hvis du gerne vil have den bedst mulige hardware til den bedste pris.

Du skal dog huske, at den stationære kræver mere gamer udstyr end en bærbar. Her er det et hundrede procent nødvendigt med både en gaming skærm og et gamer tastatur, hvis du skal have noget ud af oplevelsen. Du kan for eksempel overveje at se på et Lenovo Legion tastatur og en Lenovo gaming skærm, som jo passer rigtig godt til en Lenovo Legion stationær.

Lenovo Legion bærbar

Noget af det bedste, når du køber en gamer bærbar, er, at du ikke behøver overveje skærm og tastatur – det følger jo ligesom med i prisen, da de allerede er indbygget. Alt du behøver er en hurtig gamer mus, og så er du klar og parat til at game.

Derudover har de også en helt anden fordel, som det kan være svært for stationæren at slå: du kan altid tage en Lenovo Legion bærbar med dig. Om du skal om til en ven og game, eller om der er en lang togtur foran dig, så kan du altid hive din bærbare computer med dig på farten.

Denne mobilitet er for nogen uundværlig, og det er klart den største grund til, at du bør vælge en bærbar. Her bliver du dog nødt til at overveje batterilevetiden, da mængden af tid en bærbar kan holde strøm ofte er utrolig vigtigt. Heldigvis er Lenovo Legion utroligt god til at holde på strømmen, selvom du aktivt sidder og bruger den.

Få den ultimative gamingoplevelse med Lenovo Legion

Når du har at gøre med Lenovo Legion, så har du at gøre med de ultimative gamingoplevelser. Med deres stærke hardware er de specialdesignede til gaming, og de er derfor det perfekte valg til dig, der går og mangler en stærk gamer PC.

De bærbare modeller har desuden exceptionelt gode skærme og tastaturer, så du behøver i den grad ikke bekymre dig om kvaliteten. Det bliver ikke meget bedre end med Lenovo Legion, og det er fuldstændig ligegyldigt, hvilken slags gamer du er. De passer til alle.

Lenovo Legion close-up billede.

Til e-sport

Elsker du at følge med i hvad de professionelle gamere tager sig til, og stiler du selv imod højderne af rangstigen? Så er det nødvendigt med det helt rigtige udstyr, og det betyder også, at du skal have en gamer computer uden lige. Lenovo Legion er helt perfekt her, ligegyldigt om du vil have en stationær eller en bærbar model.

De populære titler indenfor e-sport kører som en drøm på en Lenovo Legion, så du kan nemt få hver en fjende på kornet i counter strike, og i ren dominans overvælde hvem som helst i League of Legends. Med Lenovo Legion bliver du som en enmandshær, der på ustoppelig vis overkommer alle ods, imens du sejrrigt krydser mållinjen.

Til eventyr

Elsker du at tage på eventyr for dig selv i singleplayerspil, eller måske med vennerne i World of Warcraft eller Sea of Thieves? Der er mange fede computerspil derude, hvor du kan få lov at opleve verdens bedste historier, eller hvor du kan skabe din egen legende i spillet.

Disse spiltitler er oftest bedst, når du kan nyde den gode grafik, så hvert et øjeblik er magisk og helt specielt. Her er Lenovo Legion også et oplagt valg, da den stærke hardware tillader dig at opleve diverse computerspil i storslået grafik, så du kan leve dig fuldt ud ind i det univers, du virtuelt tager del i.

Lenovo Legion – når du vil være på forkant

Der sker hele tiden udviklingerne inden for spilverdenen, og Lenovo er altid med på sidelinjen, hvor de udvikler og designer produkter, der er ligeså gode som, eller bedre, end alle andre mærker. Du kan derfor være sikker på, at du sagtens kan følge med, når du gamer eller streamer med en Lenovo Legion computer.

De nyeste modeller er altid med på beatet. De er teknologiske vidundere uden lige, og selv de ældre modeller bliver ved at holde sig ekstremt relevante. Du kan altså have den samme Lenovo Legion i årevis, så længe du behandler den pænt. Du får derfor rigtig meget for pengene, når du investerer i en Lenovo Legion PC.

Lenovo Legion close-up billede.

Stilfuldt og skarpt design

Os hos Føniks ved godt, ligesom alle producenterne, at det vigtigste ved en gamer computer er dens ydeevne. Når det er sagt, så betyder det ikke, at de skal se grimme ud. Tværtimod, så kan de sagtens være både lækre og stærke, som du kan se i vores sortiment af færdigsamlede gamer computere.

Det gælder ligeledes, når det kommer til Lenovo Legion, og derfor finder du her på siden computere, der både er utroligt kraftfulde, samtidig med at de har et stilfuldt og skarpt design. Det er minimalistiske, sorte og grå maskiner, der er indbydende og passende i et hvilket som helst miljø.

Hvis du godt kan lide det sorte eller grå design, men stadig gerne vil have fed RGB-belysning i dit liv som gamer, så behøver du ikke bekymre dig. Flere af Lenovo Legion bærbarene har RGB-tastaturer, så du kan nyde den fede belysning, og størstedelen af Lenovo Legion stationære har også RGB-lys i sig, så de virkelig kan give den gas, når du sidder og gamer.

Det giver din mørke gamer hule et helt nyt look, hvor stemningen på ingen tid bliver sat. Og stemningen er rettet imod én bestemt ting: der skal games.

Legion Gaming Community – et fællesskab for gamere

Når du køber en Lenovo Legion, så er det oplagt at blive en del af det store internationale fællesskab kendt som Legion Gaming Community. Det er et forum skabt af Lenovo, som gamere verden over kan tage del i og mødes igennem. Her kan du chatte med andre, have samtaler om gaming, finde nye venner at spille med og meget mere.

Hvis du er interesseret i Legion Gaming Comminity, så er det bare at tjekke det ud og se dig omkring. Hvis det skal være rigtig nemt, så er det bare at gå direkte på Legion Gaming Community hjemmesiden. Her kan du finde al den information, du har brug for.

Har du spørgsmål til dit køb?

Hvis du har spørgsmål til hardware specifikationer, hvilke computerspil en bestemt Lenovo Legion kan trække eller måske noget helt tredje, så skal du være mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport, der sidder parat til at rådgive dig hele arbejdsdagen lang.

Du kan kontakte os gennem mail, telefon eller over chatten her på siden, så vi kan give dig den rette vejledning, så du er sikker på at finde en Lenovo Legion, der passer helt perfekt til dig. Hver en gamer fortjener trods alt den bedst mulige gamer PC, og hos Føniks lever og ånder vi for at hjælpe dig med at finde den helt rette.