Her hos Føniks Computer gør vi os meget umage med at tilbyde dig det bedste hardware og computerudstyr på markedet. I den forbindelse vil intet sortiment være komplet uden hardware giganten Lenovo. Lenovo står bag en lang række af computermarkedets mest populære og anerkendte produkter, og vi fører naturligvis et, mildt sagt, omfattende sortiment. Kunne du tænke dig en ny bærbar, så er Lenovo et perfekt sted at starte. Vi kan for eksempel tilbyde de populære laptops Ideapad og Thinkpad i meget forskellige prisklasser, men altid i samme høje kvalitet. Bærbarserierne er både velegnede til arbejde, fornøjelse og alt derimellem. Hertil får du med Lenovo også adgang til bærbar tasker, rygsække og sleeves til bærbar, der alle yder rigtig god beskyttelse. Skal du bruge en Lenovo tablet, så kan vi også her tilbyde en lang række modeller i stilsikkert design. I den forbindelse fører vi selvfølgelig også deres slidstærke og flotte tablet covers. En tablet bliver udsat for lidt af hvert, så vil man undgå ridser og skrammer, er det oplagt med et tablet cover fra den kendte producent. Er det en server du skal bruge, så kan Lenovo også her imødekomme dine ønsker. Vi kan blandt andet tilbyde blade-servere, rack-servere og tower-servere i denne sammenhæng. Vi fører også et solidt udvalg af Lenovos populære dockingstationer og bundkort, samt en lang række forskellige slags harddiske. Herunder både eksterne harddiske, interne harddiske og Solid State Drev (SSD), samt udstyr til harddisk montering. Skal du bruge en afkølingsløsning til din PC, kan du også finde effektive blæsere og pålidelige CPU-kølere fra Lenovo, i høj kvalitet. Dette er blot nogle af vores produkter fra den kendte fabrikant så tag et kig på hele udvalget nedenfor og find det, der passer til dine specifikke ønsker og behov her hos Føniks Computer.

Resultater:
Resultater: 2488


loader

Lenovo, et førende brand i it-verdenen

Lenovo er et af de mest førende mærker inden for computere, tilbehør og tablets. Som brand er Lenovo kendt og anerkendt i hele verden, og det forstår man godt. Lenovo er kendt for deres super høje kvalitet, deres produkter er brugervenlige og designmæssigt super fede. Lenovo stammer fra Beijing, hvor de blev grundlagt i 1984. Lenovo har medarbejdere i hele verden, og er en stor multinational elektronik virksomhed. 

Bærbar computer fra Lenovo

Lenovo har mange forskellige elektronik produkter, men de er nok mest kendt for deres laptops. En bærbar computer fra Lenovo ser man alle steder, og er sammen med Apples mac en af de mest brugte mærker overhovedet. Lenovo har mange forskellige typer af laptops, så deres udvalg dækker mange forskellige behov. De har gamer pc'er, computere der er gode til studerende, arbejdscomputere og bærbar computere til helt almindeligt forbrug. Lenovos computere er topkvalitet, de er brugervenlige, stilmæssigt nordisk look og så fås de til en yderst god pris. Du får en verdensklasse laptop fra Lenovo til virkelig få penge. Her hænger kvalitet og pris altså ikke rigtig sammen, da du lige gyldig hvilken bærbar du køber, får et helt fantastisk produkt.

Lenovo Thinkpad 

Hvis du har brug for en meget stabil og robust bærbar, så skal du gå efter en Thinkpad. Thinkpad'en fra Lenovo, er en meget populær computer til virksomheder. Thinkpaden er bygget til at kunne have en lang batteri levetid, og designet til at holde længe. Det er derfor en meget brugt bærbar computer at give til sine medarbejdere. Hos Føniks forstår vi godt hvorfor Thinkpaden er en populær arbejdscomputer. Den er har en høj ydeevne og er super brugervenlig. Lenovo thinkpad er stilrent i designet, og uden for mange forstyrende elementer. Thinkpaden har en ekstra god mikrofon, hvilket er oplagt i din digitale verden vi lever i i dag. Derudover er Thinkpads webcam med objektivdæksel, så du kan værne om dit privatliv. 

Thinkpad består af flere forskellige serier, som hver især dækker forskellige behov. 

Thinkpad x1-serien er ideelt til dem som er på farten, og som ofte har behov for en stabil, stilet og let computer. X1-serien er verdens første foldbare computere, som gør dem super praktiske. Leder du efter en lille pc, skal du kigge efter x-serien. Det er Lenovos mindste computere, og er perfekte at have med til forretningsmøder, på farten og på rejser. 

Thinkpad T-serien er til dem, som har brug for verdens bedste arbejdscomputer. Lenovo thinkpad T-serie er en populære computere, fordi de er holdbare og robuste. De er oplagte at give til medarbejderne, fordi de har en kraftig processer, er nemme at tage med til kundemøder og forretningsmøder. T-serien er en fantastisk arbejdscomputer, som kan holde til mange mange timers brug. 

Thinkpad P-serie er en serie til de professionelle. Her får du en meget kraftig laptop, som er en workstation i bærbar format. Du opnår derfor fleksibilitet ved en bærbar computer, men du får samtidig de kraftfulde funktioner som du har behov for til dit arbejde. Lenovo Thinkpad p-serien bliver brugt af udviklere, mediebranchen og grafikere. Thinkpad p-serien har en helt fantastisk grafik, og er en af de mest kraftfulde hardware på markedet. Den er altså perfekt til virksomhedsbrug.

Lenovo Thinkpad L-serien er perfekt til hverdags og studiebrug. Det er en computer i topkvalitet, som har alle de funktioner du har brug for. Den er stilrent i designet og nem at transportere. Lenovo L-serien er en praktisk computer med et verdensklasse tastatur som ovenikøbet tåler spildt væske. Det er smart, hvis du sidder på uni eller på kontoret, og spilder en kop kaffe ned i din computer. 

Thinkpad E-serien er oplagt til den mindre virksomhed, som er på udkig efter kvalitetscomputere til fornuftige priser. E-serien indeholder alle de funktioner man har behov for som almindelig kontoransat, og så fås den i et stilrent og personligt design. E-serien er en af de billigste Lenovo på markedet, men du får samtidig et virkelig funktionsdygtig pc. 

Thinkpad Yoga-serien er en fantatisk fleksibel computer, som har 2-i-1 funktion. Det vil sige, at du kan folde den, og benytte den til flere forskellige funktioner. Perfekt til præsentationer på arbejdet. Thinkpad Yoga-serien er en perfekt arbejdscomputer for dig, som har brug for lidt flere funktioner end blot en bærbar pc. 

Lenovo Ideapad

Lenovos ideaPad er en meget populær bærbar pc med som opfylder mange forskellige behov. Du kan få Lenovo IdeaPad til gameren, til den kreative der har brug for en foldbar pc, og en standard computer til helt almindeligt dagligdagsforbrug. Lenovos IdeaPad er perfekt til privat brug, og har priser hvor alle kan være med. Hvad enten du vil bruge et højt eller lavt beløb på en ny laptop, får du ved Lenovo IdeaPad en computer i høj kvalitet. 

IdeaPad 3 serien er perfekt til dem, som bruger meget til ude af huset. Er du pendler og bruger mange timer i et tog, er IdeaPad 3 serien et oplagt valg, hvis du står og mangler en ny bærbar computer. Det er lette computere, som er yderst driftsikre. IdeaPad 3 serien fås til billige penge, så du får en kvalitetscomputer uden at sprænge dit budget. 

IdeaPad 5 serien er til dig, som gerne vil have en kraftfuld, men stilren computer. IdeaPad serie 5 har lang batteritid. IdeaPad pc'en forbinder det smarte i en bærbar computer, med kraften fra en stationær computer. Du får derforen yderst funktionel computer, som du kan tage med på farten. 5-serien fra Lenovo er perfekt til dig som har behov for en computer, der kan bruges til spil eller multimedieopgaver. 

IdeaPad Flex serien; en computer til dig som både har brug for en computer og en tablet. Det er en af Lenovos bedst sælgende computere, så du får stensikkert en populær og gennemtestet laptop. IdeaPad flex fra Lenovo er perfekt til både arbejde og skole. Det er en 2-i-1'erne, så du får mange funktioner i én. IdeaPad fås i en billig prisklasse, og er derfor perfekt til studerende. 

IdeaPad gaming 3 serien er en virkelig god gaming computer, som du kan tage med alle steder. Den er kraftfuld og har et virkelig godt grafikkort. Du kan derfor spille alle dine spil på IdeaPad gaming computer, og skal ikke være nervøs for, at den ikke kan trække spillet. Denne serie af computer er perfekt til dig, som gerne vil begynde at game, og ikke har brug for, eller plads til, en stationær gaming plads. Du får ved denne computerserie virkelig en god computer for billige penge. Så er det bare at komme i gang med dit game. 

Yoga fra Lenovo 

En af de mest populære serie fra Lenovo er Yoga slim serien. Og det er ikke uden grund. Det er en helt fantastisk bærbar computer, som både har et meget lækkert design og en yderst god funktionalitet. Slim serien fra Lenovo er en tynd og elegant pc. De fås med touchskærm og er super praktiske, da du derfor også kan anvende dem som en tablet. Er du studerende, eller har et arbejde hvor det er praktisk med en touchfunktion, er Yoga slim en perfekt pc til dig. 

Lenovo Legion perfekt til gaming

Er du på udkig efter en professionel gamer bærbar, er Lenovo Legion et perfekt valg. Det er en lynhurtig computer, som er yderst kraftfuld og kan trække selv de tungeste spil. Mange gamere har ofte en stationær pc, men vil du gerne kunne tage din gamer computer med dig overalt, er Lenovo Legion det oplagte valg. Der er skruet fuldt op for features, du får en perfekt lyd og grafik. 

Lenovo PC tilbehør

Hos Føniks har vi et kæmpe stort udvalg af pc tilbehør fra Lenovo. Her finder du alt fra professionelle grafikort, harddiske, servere, Lenovo højtalere, monitors og meget meget mere. Du finder alt i computer udstyr hos os. Har du lige købt en ny bærbar, kan du passe godt på den med et bærbar sleeve, eller du kan fragte den rundt i en smart computertaske.  

Lenovo tablets til alle behov

Lenovo producerer kvalitets tablets, som er brugervenlige og let at anvende for alle. De er smarte i designet, og følger de nyeste trends. Du får altså en virkelig fed tablet fra Lenovo, til ikke særlig mange penge. Ved at købe en smart tablet fra Lenovo, kan du også tilkøbe tablet tilbehør som covers eller en pen. 

Docking station fra Lenovo

Skifter du ofte arbejdssted, er det rart ikke at skulle tilkoble forskellige kabler hele tiden. Med en dockingstation fra Lenovo, kan du tilkoble din bærbar pc nemt og enkelt, så du slipper for besværet med at tilkoble forskelligt udstyr hele tiden. Ved at anvende en dockingstation gør det din hverdag lettere, da du kan flytte din bærbr med rundt. Men du får samtidig oplevelsen af, at sidde ved en stationær pc. Så kan du få dine skærme i den rigtige højde, og det giver dig mulighed for at vælge det tastatur og den mus, der passer lige til dig. 

Tastatur og mus fra Lenovo

Mangler du et nyt tastatur eller en ny mus? Måske har du tidligere haft kablede tastaturer og mus, men nu mangler du et trådløst sæt? Der er mange fordele ved et trådløst tastatur og en trådløs mus. Det giver dig en anden fleksibilietet, de er lettere at navigere med, og så er de ofte i høj kvalitet. 

Derfor skal du vælge Lenovos produkter

Der er ingen tvivl om, at Lenovo udvikler produkter i allerhøjeste kvalitet. Der findes pc tilbehør, tablets, bærbar computere til alles behov og tilbehør. Du har både mulighed for at få godt udstyr til virksomheden, men som privat person har Lenovo virkelig mange gode produkter. Lenovo udvikler produkter i mange forskellige prisklasser, så der er altid en prisklasse til dig også. 

Hos Føniks er vi meget stole af, at forhandle Lenovos computer udstyr, og vi kan sige 100 %, at det er produkter vi kan stå inde for, og gerne vil anbefale.

Lenovo refurb PC

Hos Føniks Computer går vi højt op i, at selvom en bærbar eller tablet har fået en lille kosmetisk skade, så kan du sagtens anvende produktet alligevel. Derfor går vi meget op i at genbruge produkter, og vi går meget op i refurb. Du kan derfor aflevere dit kosmetisk beskadiget Lenovoprodukt, og så sælger vi det videre. 

Er du på udkig efter Lenovo refurb?

Det er godt for miljø og pengepung at købe refurb, så derfor har vi selvfølgelig en helt kategori kun med det. Ta' et kig under vores refurbished kategori, så finder du helt sikkert et fedt Lenovo produkt, som kan holde længe endnu.