Lenovo IdeaPad Yoga banner.


Det er ikke alle bærbare computere, der kan måle sig med de lækre design og den stærke hardware, som man finder i Lenovo Yoga bærbare. Ikke nok med at Lenovos Yoga serie har skønne design og en ydeevne, der er meget svær at matche. Yoga serien skiller sig ekstra meget ud fra de normale bærbare computere, da de er i stand til stå i mange flere positioner på grund af de fleksible hængsler i skærmen. Da nogle modeller samtidig har touch skærme, kan du anvende disse bærbare fra Yoga serien på måder, man slet ikke kan med ganske normale bærbare computere. Hos Føniks Computer oplever vi en stor interesse for den populære Yoga computer, hvor især Yoga Slim også er en af favoritterne. 

Tag et kig på vores imponerende udvalg og find lige den Lenovo Yoga eller Lenovo Yoga Slim der passer til dig. 

Resultater: 22
Resultater: 22


loader

Lenovo Yoga - elegance og masser af power

Står du og mangler en kraftfuld og praktisk bærbar til uddannelse, arbejde, spil eller surfing på nettet? Vil du gerne have solid kvalitet og et elegant design til en meget konkurrencedygtig pris? Så vil en bærbar fra Lenovo Yoga serien helt sikkert være noget for dig. Den stilfulde Yoga serie er et af Lenovos sidste skud på stammen af deres kendte bærbare computere. Du kan finde adskillige modeller med forskellig hardware og i flere forskellige prisklasser her hos Føniks Computer.

Lenovo har i mange år hørt til blandt de stærkeste spillere på markedet for bærbare computere og tablets. Og det kan man finde mange gode grunde til. Virksomheden er nemlig kendt for at skabe produkter i høj kvalitet og i et flot design, og du får det alt sammen til en pris, der ikke vælter budgettet. Siden serien så dagens lys i 2008, har Lenovos Yoga hørt til blandt deres allermest populære og kendte bærbare computere på grund af deres smarte design og innovative detaljer.

Køb en Lenovo Yoga hos Føniks Computer

Hos Føniks computer får du et stort udvalg af Lenovo bærbare. Vi har både Lenovo Yoga og Lenovo Yoga Slim i forskellige serier. Så du kan altid finde den bærbar der passer til dig. Vores priser starter ved 4.700 kr, så du kan få en bærbar pc som er top kvalitet til næsten ingen penge. 

Lenovo Yoga vs Lenovo Yoga Slim - hvilken skal jeg vælge? 

Yoga Slim er en lidt mere elegant bærbar. Den er tyndere og stilmæssigt finere i det. Men selvom den er tyndere, er den ikke skrøbelig. Yoga Slim er faktisk utrolig holdbar, og er beregnet til at blive puttet i tasken. 

Lenovo Yoga er mere robust end Slim serien. Du får en bærbar der er lidt større og lidt kraftigere. Yoga'ens hardware er en my bedre en Yoga Slim. Så skal du have en pc der kan bruges til lidt flere ting end almindelig dagligdags ting, så skal du vælge en Lenovo Yoga fremfor en Lenovo Slim. 

Lenovo Yoga bærbar - innovation på første række

Lenovo Yoga har masser af features og smarte løsninger, der bringer dem langt op forrest i feltet i deres prisklasse. De kan blandt andet byde på en ultratynd skærmramme og en vægt, der er værd at mærke på egen krop. Lenovo Yogas designere går målrettet efter at skabe et meget tyndt og let design med gennemtænkte detaljer, så der ikke er et eneste overflødigt gram at bære rundt på. Med modeller helt ned til ét kg er Lenovo Yoga designet til at tage med overalt. Trods Lenovo Yogas slanke udformning, så sikrer et unibody design i en stærk metal-legering en særdeles god beskyttelse på farten. Er du studerende, eller pendler du til jobbet, giver dette dig en ekstra tryghed, når du har din Lenovo Yoga liggende i computertasken, eller når du sidder og arbejder med den i myldretrafikken.

Med stærk hardware, et rent og stilsikkert design og en lækker finish, har Lenovo med Yoga udviklet en fænomenal bærbar af højeste kvalitet, til brugeren der ikke vil nøjes. De mere avancerede modeller i Yoga serien brillierer blandt andet med kraftfulde Intel Core processorer og op til 16 GB DDR4 RAM. Af andre fortrin kan nævnes et 4-cellet batteri, som kan give dig op til hele ni timers levetid. På denne måde er du sikker på, at du kan få glæde af alt, hvad din Lenovo Yoga har at byde på, selv på lange køreture eller på dage, hvor opladeren er blevet liggende derhjemme. Kigger du nærmere på softwaren, finder du også masser af nyttige features fra Lenovo og Windows.

Med Lenovo Yoga er sikkerheden i top

Med Yoga fra Lenovo fokuserer teknikerne målrettet på din sikkerhed og giver dig flere forskellige muligheder for at have dit privatliv i fred. Nogle modeller er udstyret med en TPM 2.0 sikkerhedschip, der er en hardwarebaseret sikkerhedsforanstaltning, som blandt andet kan bruges til at generere krypteringsnøgler.

Du kan også vælge modeller med et smart elektronisk dæksel for webkameraet. Dette dæksel giver dig mulighed for at slukke for strømmen til webkameraet, så du kan have ekstra ro i sindet. Andre mulige sikkerhedsfeatures er pålidelig ansigtsgenkendelse med IR-webkamera koblet op til sikkerhedssystemet Windows Hello, så du hurtigt og nemt kan låse din skærm op. Vil du have en ekstra sikkerhedsforanstaltning, kan flere modeller også fås med en innovativ fingeraftrykslæser.

Få mere ud af dit arbejde på din Lenovo Yoga

Mangler du en kraftfuld og praktisk computer til arbejdet eller til dit studie, er en Lenovo Yoga et sikkert bud. Du kan bruge de fleste gængse programmer og almindelig software på de kraftige bærbare computere. Møder, præsentationer og projektarbejde i grupper bliver nemmere med Lenovos innovative 360 graders drejbare skærm. På denne måde bliver det nemt og praktisk at vise indholdet på skærmen til dem omkring dig. Du kan også forene det bedste fra to verdener ved at vælge en Yoga model fra Lenovo med QHD+ touch skærm og smart flipdesign. Det giver dig mulighed for også at bruge din bærbare computer som en tablet. Dette er praktisk under transport, ved møder og ved præsentationer.

Lenovo Yoga giver liv til musik, film og billeder

Med en Lenovo Yoga kan du samle musik, film og alverdens andre kreative udfoldelser på samme sted. Uanset, om du vil høre musik, se film, eller lave dine egne kreative produktioner med lyd og billeder, er mulighederne mange. Du får en flot visuel oplevelse med krystalklare og livagtige billeder på grund af en lysstærk skærm i op til UHD-opløsning og optimeret af Dolby Vision™ for nogle modellers vedkommende.

Laver du selv film eller musik, eller arbejder du med grafikprogrammer? Med det kraftfulde NVIDIA® GeForce® grafikkort i mange af vores Yoga modeller, kan du arbejde med dine tegneprogrammer i timevis og redigere dine videoer til perfektion. Tænd din Lenovo Yoga, gå i gang, og glæd dig til at se dine ideer vokse foran dine øjne.

Elsker du musik og god lyd, er du også godt dækket ind med en bærbar fra Lenovo Yoga serien. Vælger du for eksempel en model med drejelig soundbar og Dolby Atmos®-højttalersystem, får du 360-graders lyd med fuld knald på både bassen og diskanten. Det er med til at give dig en følelse af at sidde lige midt i en af dine yndlingssange eller favoritvideoer, uanset om du bruger din Lenovo Yoga som bærbar computer eller tablet.

Lenovo Yoga serien udgør den perfekte kombination af reaktionsevne, batterilevetid og imponerende grafik. Derfor kan Lenovo Yoga være med i blandt de allerbedste inden for avanceret mobil ydeevne. Vil du ud over dette have masser af fleksibilitet og et elegant ydre, skal du vælge en bærbar fra Lenovo Yoga serien. Gør dig selv en tjeneste og tag et kig på vores udvalg af Yoga her på siden.

Køb en brugt Lenovo Yoga hos Føniks Computer

Hos Føniks er vi meget stolte af vores upcycle it koncept. Her kan du en billig bærbar som tidligere har været brugt, men som absolut ikke fejler noget. Hos os kan du vælge forskellige grades, alt efter hvilken stand computeren er i. Du kan for eksempel få grade A, B, C. Alle vores bærbare fungerer som de skal, men der kan være forskel på antal ridser, batterilevetid mm. Men er du på udkig efter en bæredygtig Lenovo Yoga, så skal du vælge en fra vores upcycle it kategori. Så sparer du også mange penge. 

Har du brug for råd og vejledning fra vores eksperter?

Hvis du har brug for ekstra vejledning eller information, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores eksperter sidder klar med et godt råd, vejledning til Lenovos bærbare eller hvad end du ellers har behov for. Du skal være meget velkommen til at skrive en mail, en chatbesked i chatten eller komme forbi en af vores butikker i Aarhus eller i København.