Lenovo IdeaPad 3 gaming banner.


Lenovo IdeaPad Gaming 3 serien er til dig, der vil have en gamer bærbar til en budgetvenlig pris, men som lever op til en gamers høje krav. Her på siden finder du vores udvalg af Lenovo IdeaPad Gaming 3 bærbare computere, som er en serie af bærbare computere med høj ydeevne og kraftig grafik til prisen. Vi har flere modeller at vælge i mellem - herunder forskellige modeller med AMD eller Intel processorer, forskellige opdateringshastigheder på skærmen, SSD harddisk, lav vægt og lang batterilevetid. Tag et kig på vores Lenovo IdeaPad Gaming 3 bærbare computere herunder og find den model, der passer til dit behov og budget.

Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Derfor skal du købe en Lenovo IdeaPad Gamer computer

Er du en gamer nørd ligesom os her i Føniks? Vi bruger mange af vores timer dagligt på gaming, når vi ikke lige er på arbejde selvfølgelig. Vi ved derfor alt om, hvilken gamer computer du skal vælge, når du gerne vil have en god gamer bærbar. Vi vil gerne anbefale dig at købe en gamer computer fra Lenovo. Med deres serie IdeaPad Gaming 3 får du en helt fantastisk og stærk gamer computer, som du kan bruge mange timer på. Lenovo har også lavet deres gamer serie Legion, som er top professionelle gamer computere. Det afspejler prisen også, og de er ikke i den billige ende. Du får til gengæld en vanvittig god gamer pc, hvis du køber en Lenovo Legion. 

Men du får får også en helt fantastisk bærbar til gaming ved køb af en IdeaPad Gaming 3 pc. Du får den bare til billigere penge. Så er du en helt almindelig gamernørd, så er IdeaPad Gaming 3 serien et godt bud. 

Lenovo IdeaPad gaming serie 3 - Den perfekte gamer computer til billige penge

Det er dyrt at være gamer. Alt udstyret koster altså bare mange penge, og du kan altid opgradere dit sortiment og få endnu flere dyre ting. Det er ikke alle der nødvendigvis har økonomi til de vanvittig dyre gamer pc’er, og det har Lenovo heldigvis forståelse for. De ønsker at give alle mulighed for at have fede oplevelser med gaming, og derfor har de udviklet IdeaPad Gaming 3 serien. En serie af gamer computere med utrolig høj ydeevne og virkelig lang batteritid. 

Førhen var der ofte snak om, at en gamer bærbar umuligt kunne være stilren at se på, samtidig med at den levede op til de høje krav, som gamere ofte stiller. Med en IdeaPad Gaming 3 computer, får du både en stilfuld bærbar, som bare fungerer som den skal, og kan trække de vildeste spil. 

Hos Føniks Computer koster de fedeste IdeaPad gaming 3 computere næsten ingenting. Det er virkelig billigt for en gamer computer, og du kan få dem helt ned til 6.723 kr. Det får du altså ikke særlig meget gamer pc for andre steder. 

Nvidia Geforce grafikkort

Når du køber en IdeaPad gamer pc, så får du ikke alene en stilfuld bærbar computer, men du får også en med det bedste grafikkort. Med et Nvidia Geforce så fås det ikke bedre. Du er sikret en perfekt spille oplevelse hvor du kan leve dig ind i gamet, uden at skulle tænke over dårlig grafik. Du kan derfor spille selv de mest grafisk tunge spil på en gamer bærbar fra Lenovo IdeaPad.

Perfekt gamer tastatur indbygget i IdeaPad

Som gamer ved du nok godt, at det kan betyde liv eller død i dit game, hvis du ikke har det perfekte setup. Det ved Lenovo også godt, og derfor er deres indbyggede gamer keyboard udviklet med henblik på, at det skal være lynhurtigt, og reagerer på dine bevægelser. Derudover er det et ergonomisk gamer tastatur, så du kan bruge din gamer pc i mange timer. 

Er du mere til et trådløst gamer keyboard, med fede features og RBG lys? så har Lenovo selvfølgelig også tænkt på det. Hos Føniks Computer sælger vi også trådløse gamer keyboards, så der er noget for alle. 

Køler til gamer pc

Hvis du spiller på en almindelig bærbar kan du opleve at din computer bliver varm og larmer. Det kan resulterer i et nedbrud, og det er rimelig kritisk midt under et game. Lenovo IdeaPad Gaming 3 kommer derfor med fantastiske kølere, som køler hurtigere og bedre end andre. De bortleder nemlig 41 % mere varme end andre gamer pc’er, så du kan være garanteret et godt game. Og så tænker du sikkert, ja ja, men så larmer den sikkert helt vildt. Men nej, IdeaPad gaming 3 serien er mindre støjende end andre gamer computere, pga. den nye køler.  

Fordelene ved en gamer bærbar vs. en stationær gamer pc

Mange gamere sværger til en stationær gamer pc, men det behøver man ikke mere. Engang var de stationære gamer computere meget bedre, men sådan er det ikke længere. Med Lenovos IdeaPad Gaming 3 får du altså en gamer bærbar som sagtens kan hamle op med en stationær pc. Jo vist er skærmen mindre på en bærbar, men til gengæld har den andre fordele.

  • Du kan nemt tage til LAN parties - pakker bare din bærbare og tager afsted

  • En bærbar gamer computer er billigere end en stationær gamer computer

  • Du kan bruge din computer til andet end at game, så du kan nøjes med at have en computer. 

  • Du har allerede en god bærbar computer som kan trække tunge programmer, så du kan også arbejde med grafiske opgaver, tunge økonomiprogrammer, billedredigering mv. 

Gaming - hvorfor er den rigtige gamer pc så vigtig?

Er det fedest at vinde eller at tabe et spil? Altså her hos Føniks Computer kan vi klart bedst lide at vinde. Forestil at du gamer fra en almindelig bærbar, hvis det da overhovedet kan køre dit spil. Men du spiller, men du er langsom, spillet går i stå og du taber. Det er irriterende. Både for dig selv og dine holdkammerater. 

En almindelig computer har typisk heller ikke et godt nok grafikkort, så dit spil ser ikke ordentligt ud, og du kan overse vigtige detaljer. Så hvis du gerne vil vinde, så er en rigtig gamer pc altså essentielt. 

Hvor mange RAM skal min gamer laptop have?

Der er naturligvis forskel på gamere, og derfor også hvor mange GB RAM man har behov for. Spiller du helt almindelig spil så er 8 GB RAM rigtig fint, men skal du spille lidt tungere programmer, så anbefaler vi at du køber en gamer PC med minimum 12 GB RAM. 

Ved du hvilken gamer pc du skal have, eller vil du have gode råd?

Hvis du allerede har fundet den perfekte IdeaPad gaming 3 computer til dig, så synes vi bare du skal skynde dig at trykke køb, så du kan komme i gang med at game. Har du derimod brug for lidt råd og vejledning, så tag gerne fat i os. 

Du kan altid kontakte os på mail, tlf: 70 60 60 64 eller chat, så er vores eksperter klar til at vejlede dig.