STATIONÆR OG ARBEJDSSTATION


Tænker du på miljøet? Det gør vi hos Føniks Computer, og derfor arbejder vi sammen med upcycle it, så vi har refurbished computere i vores sortiment. Mangler du en stationær til hjemmet, eller skal dit firma bruge en god slat på én gang? I så fald er det oplagt at tage et kig på vores udvalg af refurbished stationære. Disse brugte computere er blevet opgraderet eller har fået en overhaling, så de fungerer næsten lige så gnidningsfrit some nye maskiner. På grund af at de er refurbished, så får du dem også til en exceptionelt god pris, og der er derfor mange penge at spare her. Så hvis du ønsker dig en billig computer, eller bare gerne vil tage bæredygtige valg når du handler, så er en refurbished stationær det helt rigtige valg.

Resultater: 11
Resultater: 11

loader

Spar penge og køb refurbished hos Føniks Computer

Dets mere den moderne verden bevæger sig fremad og udvikler på teknologien, dets mere grå bliver den også. I en travl hverdag er det nemt at glemme naturen og herefter lade kulturen tage fuldstændigt over. Denne tilgang er ikke bæredygtig, og ved Føniks Computer vil vi gerne gøre vores til, at verden kan blive grønnere. Det handler for os om, at få kultur og natur i harmoni med hinanden – vi vil gerne byde dig på de produkter, som du har brug for i din hverdag, samtidig med at vi vil se på mulighederne for at gøre en grålig virksomhed mere grøn.

Når der er gøre med ny elektronik og IT, er det ikke muligt at være fuldkommen miljøvenlig. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan gøre vores for sagen. Det mest oplagte valg for os, er at gøre det nemmere for dig. Vi ved lige så vel som alle andre, at man som privat person nemt kan glemme bæredygtigheden og den grønne tilgang. Derfor er det oplagt for os at gøre det nemt for dig at huske, at der er bæredygtige produkter at vælge.

Her kommer vores udvalg af refurbished produkter fra upcycle it ind i billedet. Hele Føniks Computers refurbished sektion er vores mulighed for at gøre noget godt for miljøet, samtidig med at vi stadig arbejder med det, vi er bedst til. Med vores refurbished udvalg giver vi dig muligheden for at vælge et bæredygtigt valg, når du skal købe IT og elektronik. Samtidig giver det dig også muligheden for at spare en masse penge, da vores refurbished produkter selvfølgelig ikke koster det samme, som hvis ud gik ud og købte et spritnyt produkt. Røverkøbet og den grønne drejning venter altså begge hos Føniks Computer!

Refurbished stationær og arbejdsstation – perfekte PC’er til arbejdet og hjemmet

Hvis du mangler en ny stationær, enten til hjemmet eller til arbejdet, så er du kommet til den rette side. Her på siden tilbyder vi vores evigt skiftende udvalg af refurbished computere, så du kan få dig en bæredygtig og billig PC.

Man kan nemt komme til at snyde sig selv til at tro, at man skal bruge en splinterny stationær. Det er en god ide med en helt ny computer, hvis du skal bruge en high-end gaming PC. Til de nyeste spiltitler og optimal ydelse er en brugt gaming PC sjældent god nok. Den har helt sikkert nogle dele, der godt kan genbruges, men det hører sig mere til, hvis din gamle gamer computer for eksempel skal have skiftet sit grafikkort ud, eller have nye RAM – så kan du med fordel selv skifte dem, hvis det er noget, du ved hvordan skal gøres. Men en komplet refurbished gaming PC er nok ikke så fed.

Der hvor brugte computere virkelig kan noget er til hjemmet og til arbejdsbrug. Har du brug for en hjemmecomputer, der kan trække alle standardprogrammer som Word og Excel? Et sted hvorfra du kan surfe på internettet og få betalt dine regninger? Så er en refurbished stationær helt klart et fantastisk valg til dig. Diverse opgaver og fritidsaktiviteter, ud over hardcore gaming, kræver på ingen måde en helt ny computer. Du kommer antageligt ikke en gang til at føle forskel på, hvorvidt du har købt en brugt computer eller en helt ny. Så hvorfor ikke spare en god slat penge og købe en billig PC? Refurbished produkter vil altid være billigere end ubrugte og nye, så det er bare at kigge vores refurbished stationære efter i sømmene, og se om der ikke er noget, du kan bruge.

Hvis du er en rigtig brand-haj og foretrækker et bestemt mærke fremfor andre, så kan du altid være sikker på at kunne finde flere af de helt populære mærker inden for computer-branchen i vores refurbished sortiment — Du kan bl.a. være heldig at finde en refurbished Apple stationær eller andet lækkert, så det er bare med at kigge vores udvalg igennem.

Det næste sted en refurbished computer skinner er på arbejdspladsen. Et problem du nemt kan sidde inde med, hvis du skal købe en brugt PC, er, at den har nogle brugstegn, og derfor ser den ikke nødvendigvis så pæn ud, som du måske kunne ønske. For nogen er det meget vigtigt, og for andre er det helt ligegyldigt. Men hvis din nye brugte computer alligevel bare bruges til arbejde, eller den ligefrem skal stå på kontoret, så er lidt slid og en ridse nok ikke de store problemer. Her kan der være mange penge at spare, da computeren selvfølgelig koster mindre og mindre, jo flere brugstegn den har. Er du eventuelt interesseret i at købe refurbished stationære til erhverv, kan du læse mere på vores side for erhervskunder.

Hos Føniks Computer finder du et væld af forskellige refurbished kategorier, inklusiv underkategorier, så hvis du er på udkig efter noget bestemt inden for refurbished stationær og arbejdsstation kan du tage et kig på nogle udvalgte kategorier herunder:

Se vores refurbished apple stationær  udvalg herSe vores refurbished stationær computer udvalg her

Upcycle it – bæredygtig IT

Når du går vores sortiment af refurbished stationære igennem, ligger du nok hurtigt mærke til, at langt størstedelen, hvis ikke ligefrem alle, af produkterne, er fra upcycle it. Hos Føniks Computer kan vi godt lide, hvad upcycle it har gang i, når de giver brugt IT og elektronik nyt liv, og derfor køber vi ofte ind af deres sortiment, så vi kan sælge det videre til den miljøbevidste forbruger. Når du hos os kigger på varer fra upcycle it, vil det ofte være fra kendte mærker som for eksempel Apple, Lenovo, HP, Dell og mange andre.

Når du køber en refurbished computer fra upcycle it, vil du ligge mærke til, at den enten er mærket Grade A, Grade B eller Grade C. Disse Grades er vigtige at bide mærke i, når du køber et upcycle it produkt. Det er nemlig et rangeringssystem, der hurtigt og effektivt kommunikerer, hvilken type af refurbished produkt du får fingrene i.

Hvilken Grade et produkt har afgør for eksempel batterikapaciteten. Et Grade A produkt har 70% eller bedre batterikapacitet, hvor et Grade B lavest går ned på 50%, og Grade C produkter kan have helt ned til 30%. Hvis du er ude efter en stationær, kan du heldigvis slentre ubekymret fordi nedsat batterikapacitet – både nye og brugte stationære er selvfølgelig hele tiden tilsluttet en stikkontakt, for at de kan køre, og deres kapacitet for strøm er derfor ikke yderligere relevant. Skulle du derimod have fat i en brugt MacBook, så gjorde dette måske en kæmpe forskel for dig.

Herudover har upcycle it Grades en betydning for, hvor synligt brugte produkterne er. Der er den samme garanti på dem alle, og du skal derfra ikke regne med, at et Grade C produkt pludselig dør, imens et Grade A produkt holder i årevis – der er mange gode år, i alt du køber fra upcycle it. Grade A produkterne har megen lidt brugstegn, og de er derfor oplagte, hvis du gerne vil have noget, der ser næsten helt nyt ud, samtidig med at prisen er god. Grade B produkter har nogle enkelte brugstegn, hvilket betyder, at du kan få dem til en fortrinlig pris, så længe du kan leve med et par skønhedsmangler. Grade C produkterne er åbenlyst brugte, men hvis du er ligeglad med det, eller alligevel skal bruge produktet i et for elektronik fysisk hårdt miljø, kan du her gøre en exceptionel handel.

Køb refurbished stationær og arbejdsstation hos Føniks Computer

Har du nogen spørgsmål til vores refurbished produkter fra upcycle it, eller skal du bruge vejledning i forhold til, hvad du er ude efter? Så tag endelig fat på vores kundeservice – så snart de har hjulpet dig på vej, kan du købe dit produkt og få det sendt gratis via GLS. Hos Føniks Computer prøver vi at gøre det nemt for dig at købe grønt. Alt det kræver derefter, er, at du har interessen for det bæredygtige.