KAFFEMASKINER

Dagen er ikke rigtigt i gang, før den første kop kaffe er blevet nydt i ro og mag. Hvad enten du når at drikke den hjemmefra, eller du tager den med ud af døren, så er dagens første kop kaffe en vigtig del af den daglige rutine. I løbet af dagen kan en god kop kaffe ligeledes give fornyet energi og velvære, når der er mest brug for det. Sørg derfor for at være i besiddelse af en ordentlig kaffemaskine, som du finder en masse gode varianter af i kategorien herunder.  Hos Føniks har vi samlet et rigtig godt udvalg af gode kaffemaskiner, så du kan vælge en kaffemaskine, der passer til dine kaffevaner og dit budget. 

Resultater: 93
Resultater: 93


loader

Køb en kaffemaskine hos Føniks

Mangler du en ny kaffemaskine, så tag et kig på siden her. Vi har et stort udvalg af et væld af kaffemaskiner. Hvad end du er til filterkaffemaskiner, Nespressomaskiner, fuldautomatiske kaffemaskiner, så har vi det hele her hos Føniks. Vi fører de kendte brands, så du kan være helt sikker på, at finde en kaffemaskine efter dit behov. Kan du heller ikke starte dagen uden en kop kaffe, så skal du helt sikkert bruge lidt tid på, at kigge siden igennem her. Så finder du den perfekte kaffemaskine til dig, så du kan få en god start på dagen - hver dag. 

Stort udvalg af billige kaffemaskiner 

Er dit budget ikke til en stor og dyr kaffemaskine, så går du alligevel ikke forgæves her hos Føniks. Vi har et stort udvalg af kaffemaskiner i mange forskellige prisklasser, og er du på udkig efter en billig kaffemaskine, så kan du finde den her hos os. Du kan både finde en billig kaffemaskine med kapsler, eller en helt standard filterkaffemaskine, som brygger helt almindelig sort kaffe, som man kender det.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type kaffemaskine du er til, så kan du altid prøve de billige modeller af først, og så derefter opgradere til en vildere model, hvis du tænker, der er behov for det. 

Hvad får jeg, når jeg køber en billig kaffemaskine?

Når du køber en billig kaffemaskine, så får du valget mellem et af de billigere modeller fra Nespresso De’Longhi eller en helt almindelig kaffemaskine til filterkaffe. Du får derfor mulighed for at brygge en helt almindelig god kop sort kaffe, hvor du så selv kan blande mælk i bagefter. Du får også mulighed for, hvis du vælger en filterkaffemaskine, at producere en hel kande kaffe, hvis du skal have gæster. Er det kun dig der skal have en enkelt kop i ny og næ, får du, når du køber en Nespresso De’Longhi, mulighed for at kunne tilpasse mængden mere præcist.

Hvilken kaffemaskine skal jeg vælge?

Når du skal købe en ny kaffemaskine, så kan du enten være modig og tage en ny model, som du aldrig har prøvet før. Det kan være en fuldautomatisk kaffemaskine, en kaffemaskine med mælkeskummer eller en Nespresso med kapsler. 

Måske har du bare lyst til at prøve noget nyt, og har hørt godt om de kaffemaskiner med væsentlig flere funktioner, end en almindelig filterkaffemaskine. 

Hos Føniks har vi et stort udvalg af både kaffemaskiner til almindelig filterkaffe, kaffemaskiner til kapsler og store professionelle kaffemaskiner. Hvad du skal vælge, kommer helt an på dit behov. 

Drikker du meget kaffe på én gang, og elsker helt almindelig sort kaffe? Så kan du fint vælge en filterkaffemaskine. 

Er du den eneste kaffedrikker i husstanden, og du kan godt lide at eksperimentere med mælk og forskellige smage og styrker? Så skal du vælge en kaffemaskine med kapsler. Det kan være en Nespresso De’Longhi, en Senseo,en De’Longhi med Dulce Gusto kapsler, eller en Bosch TASSIMO. Der er altså utrolig mange muligheder for valg af kaffemaskine her hos Føniks. 

Kan jeg købe en professionel kaffemaskine hos Føniks? 

Hos Føniks har vi et stort sortiment af lige præcis professionelle kaffemaskiner til kontoret, eller fuldautomatiske kaffemaskiner til jer, som drikker meget kaffe derhjemme i privaten. Er du på udkig efter en automatisk kaffemaskine med mælkeskummer, så har vi et stort udvalg af kaffemaskiner, der både har indbygget mælkeskummer og ekstern mælkeskummer. Så kan du få dig en dejlig kop varm Latte Macchiato, eller en god Caffe Latte. Vælger du en af de dyrere modeller, så kan du få touchskærm, så du nemt og hurtigt kan vælge den kop kaffe, som du gerne vil have. Du får derudover også mulighed for, at lave flere kopper på én gang, og med de helt nye modeller, kan du styre kaffemaskinen via en app. 

Hvordan afkalker man en kaffemaskine?

Din kaffemaskine kalker til, og det kan ikke undgås. Derfor vil du opleve i ny og næ, at din kaffemaskine skal afkalkes. Det kan du heldigvis gøre på flere forskellige, og nemme måder. Har du en automatisk kaffemaskine, så fortæller maskinen selv, når den trænger til afkalkning - så tilkøber du afkalkningstabletter, og smider i maskinen, så er den hurtig klaret.

Har du en kaffemaskine med filter, så kan du bruge eddike eller afkalker specifikt til brug i kaffemaskiner. Du kører maskinen et par gange med det valgte produkt, og derefter er den klar til brug igen. 

Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en kaffemaskine?

Når du skal købe en kaffemaskine, skal du være opmærksom på dine behov. Er du til kaffe med mælkeskum, har du brug for at kunne lave flere kop kaffer på én gang, og hvad må den koste? Disse spørgsmål har stor betydning for, hvilken kaffemaskine du skal købe. Du skal derfor gøre det helt klart for dig selv, hvad dit behov er nu, og hvad dit behov bliver i den nærmeste fremtid. Hvis du skal have mange gæster fremadrettet, så er det måske en fordel at gå efter en kaffemaskine, som enten kan brygge hele kander kaffe, eller kan brygge flere kopper på samme tid. Hvis du bare elsker god gammeldags filterkaffe, så skal du naturligvis købe sådan en. 

I mange danskeres hjem finder man nu automatiske kaffemaskiner eller forskellige kapsel kaffemaskiner, men en del af den danske befolkning, foretrækker altså stadig filterkaffen. 

Har du spørgsmål til valg af kaffemaskine? 

Hvis du ikke helt er afklaret med, hvilken kaffemaskine der passer bedst til dig, og du godt kunne tænke at få professionelle råd, så skal du helt sikkert kontakte vores kundeservice. Vores dygtige personale sidder altid klar ved tasterne, hvad end du sender en mail eller en chatbesked. 

Hvis du er mere til en snak, så kan du naturligvis også give os et opkald.

Vores kundeservicemedarbejdere og sælgere er ikke provisionslønnet, og derfor kan du trygt bede dem om hjælp og vejledning - de vil nemlig altid give dig et ærlig svar. Vores fornemmeste opgave her i Føniks, er at give dig det produkt, som passer lige præcis til dig og dine behov. 

Køb alt inden for køkkenapparater hos os

Vi byder dig velkommen ind i et univers af køkkenapparater der byder på alt du kan forestille dig til køkkenet lige fra store hårde hvidevarer som køleskabe og mikrobølgeovne, til mindre køkkenudstyr som airfryers og pizzaovne. Hvis du er på udkig efter apparater der skal gøre din morgen endnu nemmere har vi bl.a. lækre kaffemaskiner der kan brygge flere former for kaffe, te og kakao, og dertil finder du selvfølgelig også almindelige kedler til dig der foretrækker en god gammeldags kop te, og et stærkt udvalg af brødristere til at stille sulten. Skal morgenstunden nydes med noget friskt at drikke finder du både saftpresser, blendere og vanddispensere, hvor du også finder vandfiltre, så du nemt kan vælge mellem et koldt glas vand, juice eller en sund smoothie. Du finder selvfølgelig også andre køkkenapparater af højeste kvalitet som pastamaskiner og foodprocessorer, så du nemt kan tilberede alt maden nemt og lækkert.

Vi byder på flere populære mærker inden for køkkenapparater, så du altid kan regne med den bedste kvalitet for den bedste pris. Køb alt du kan tænke dig af køkkenapparater hos Føniks og så sender vi det til dig inden for få hverdage med gratis fragt!