VASKEMASKINER

Her på siden finder du vores gode udvalg vaskemaskiner fra kendte producenter. Er du også træt af, at skulle bestille en tid i vaskekælderen og dele vaskemaskine med mange andre, så er det vist på tide, at du køber din egen. Her hos Føniks kan du få mange forskellige modeller, hvad end du er til en helt almindelig vaskemaskine, en vaskemaskine med tørretumbler, eller om den skal være hvid eller sølv. Her kan du se vores udvalg, og vi er sikre på, at du kan finde lige præcis den vaskemaskine, der passer til dit hjem og din økonomi. Du vil finde maskiner med meget kapacitet, og du vil finde maskine med mindre. Du kan også vælge mellem forskellige energiklasser, så du kan få en, der passer til dig.

Resultater: 10
Resultater: 10


loader

FAQ

Hvordan afkalker man en vaskemaskine?

Er din vaskemaskine kalket til, kan du enten købe afkalkningstabletter specifikt til formålet, eller du kan anvende helt almindelig eddike.

Fyld en kop med eddike og hæld det direkte ind i tromlen. Kør derefter et renseprogram, hvis maskinen har sådan et. Ellers kan du køre en kogevask på 60 eller 90 grader. 

Må man selv tilslutte en vaskemaskine?

Hvis der er stikprop på, må du selv installere, ellers skal du have en professionel VVS mand til at gøre det for dig. Når du har købt en ny vaskemaskine, er det altså vigtigt at undersøge, om du selv må installere den, eller om du skal have en professionel til det. Mange udlejere kræver, at du betaler en VVS’er for det, så de er sikre på, at den er tilsluttet korrekt. Spørg derfor altid din udlejer, inden du gør noget selv.

Ejer du dit eget hus, har købt en maskine med stikledning og mener du selv har kompetencerne til at tilsutte vaskemaskinen, så må du gerne gøre det. 

Køb din nye vaskemaskine hos Føniks

Er din vaskemaskine stået af, og du er nu på udkig efter en ny? Så er det godt du er landet her hos Føniks. Her på siden finder du et godt udvalg af vores vaskemaskiner, hvor vi har udvalgt de allerbedste på markedet til dig. Tag gerne et kig på siden her, og find den vaskemaskine der passer til dig og dit budget. 

Måske er du på udkig efter din første vaskemaskine, fordi du tidligere har boet i lejlighed med vask i kælderen? Så bliver du helt sikkert glad for din nye investering. Der er intet bedre at kunne vaske sit eget tøj, og ikke skulle bestille tid nede i vaskekælderen og dele med alle andre. Nej, nu kan du selv vælge, og derfor skal du også vælge en af de gode modeller her hos Føniks. 

Vi fører kun de allerbedste brands her hos Føniks

Er du også træt af dårlige vaskemaskiner, der er langsomme og hvor der aldrig er plads nok? Så kan du heldigvis finde en topkvalitets vaskemaskine her hos os i Føniks. Vi fører de kendte brands som: 

  • Siemens

  • Bosch

  • Beko

Så er du ved at overveje at anskaffe dig en model fra en af de populære brands, så går du ikke fejl. Du kan altid finde billigere modeller, men vil du have vaskemaskine der virkelig gør dit tøj rent, effektivt og hurtigt, så skal du vælge et af de nævnte brands. Du kan naturligvis også få maskiner i en højere prisklasse, hvis du er på udkig efter de vildeste og dyreste maskiner. 

Køb en vaskemaskine med tørretumbler

Bor du i en mindre lejlighed og har længe drømt om en vaskemaskine med tørretumbler? Så skal du ikke lede længere. Vi har naturligvis også produkter der matcher dit behov for at kunne vaske og tørre i samme maskine. 

Fordelen ved en vaskemaskine med tørretumbler er pladsbesparing. Skal du finde plads i dit lille køkken eller smalle badeværelse, og drømmer du om både at kunne vaske og tørre, så er denne model perfekt til dig.  

Sådan vælger du den rigtige vaskemaskine til dig

Når du skal vælge den rigtige maskine til at vaske tøj, så skal du tage højde for flere ting.

  • Hvor mange kg skal maskinen kunne vaske?
  • Hvor mange programmer skal den kunne køre?
  • Hvor hurtig skal den kunne vaske dit tøj?
  • Hvilken energimærkning skal den have - hvor meget må det koste dig at bruge vaskemaskinen?
  • Hvordan skal du kunne styre vaskemaskinen - skal det være med knapper eller touch?

Når du har overvejet alle disse spørgsmål, så kan du vælge den rigtige maskine til dit behov. 

Har du mange børn, så kan du med fordel vælge en maskine med kapacitet til flere kg vasketøj. Bor I kun 1-2 personer i din husstand, så kan du nøjes med en med mindre kapacitet.

Vil du gerne spare på elregningen, og tænke lidt mere på miljøet, så skal du vælge en maskine med energimærkning A+++.

Har du behov for at kunne vaske uldtøj, finvask, forvask eller et hurtigt program, så skal du gå efter en vaskemaskine med flere indbyggede programmer. Har du kun brug for at vaske helt almindeligt tøj på 40 eller 60 grader, så vælger du bare en model, som ikke har helt så mange forskellige programmer. Om du er mest til knapstyring eller touch er ofte en smagssag, og måske ikke en overvejelse, som er det vigtigste i forhold til dit valg af maskine. Hvis maskinen opfylder alle dine andre behov, så anbefaler vi dig, at se bort fra valget af kontrolstyring. 

Nogle spørgsmål til dit køb? 

Hvis der er noget du er i tvivl om, og gerne vil have svar på inden du trykker køb, så tag lige et kig på vores FAQ øverst. Får du ikke svar på spørgsmålet der, så må du altid kontakte os. Vores kundeservice sidder klar mandag-fredag på mail, chat og ved telefonerne på nr: 70 60 60 64 .Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os - vi vil hellere end gerne hjælpe.