Her på siden finder du vores udvalg af storformatskærme. Hos Føniks Computer gør vi meget ud af at sikre os, at du har et bredt sortiment af markedets bedste storformatskærme at vælge imellem. Derfor har vi samlet produkter fra branchens førende producenter, så du altid kan være sikker på en høj kvalitet. Du kan derfor med al sandsynlighed finde en lækker, stor PC skærm, der matcher dine behov. Når det kommer til hardware, er der ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten, og vi holder os løbende up-to-date på de nyeste modeller. Se vores prisvenlige udvalg af storskærme nedenfor.

Resultater: 270
Resultater: 270


loader

En stor PC skærm giver et uovertruffent overblik

Der kan være mange grunde til at vælge en storformatskærm, men en årsag vejer ofte tungest – du ønsker det størst mulige overblik på skærmen, og det får du virkelig med de brede storskærme. Vi fører eksempelvis 32 tommer skærme eller modeller på 35 tommer. Når vi snakker TV-skærme, er dette måske ikke alverden, men på skrivebordet giver sådan en størrelse virkelig mulighed for at se hver eneste lille detalje. En stor computerskærm egner sig til rigtigt mange formål, heriblandt:

  • Gaming – det optimale overblik i alle typer af spil

  • Billed- og videoredigering – fang alle detaljerne, når du redigerer billeder og video

  • Kontorarbejde – Få plads til mange faner, programmer eller kolonner i regnearket

Førhen skulle man ofte betale en del for de ekstra tommer på en stor PC skærm. Det er heldigvis ikke længere tilfældet, og mange LED storskærme kan i dag erhverves til en rimelig pris, den store størrelse og høje ydelse taget i betragtning. Her på siden kan du blandt andet sortere efter pris, popularitet og eventuel rabat, når du skal finde din næste store PC skærm.

Høj opløsning og skarpe billeder

Når du er på jagt efter en stor PC skærm, er størrelsen selvfølgelig af altafgørende betydning. Men der er også mange andre faktorer, som er værd at overveje, når vi har at gøre med skærme på 32 tommer eller mere. De fleste storskærme i vores brede sortiment er moderne LED skærme med fremragende farvekontrast, skarpt billede og lavt energiforbrug. Men der er selvfølgelig forskelle på de enkelte monitors specifikationer, som det er værd at være opmærksom på.

Det gælder ikke mindst skærmens opløsning. Full-HD må her siges at være et absolut minimumskrav, og ofte kan QHD (2560 x 1440 pixels) eller 4K (3840 x 2160) anbefales. Med en monitor i denne størrelse, kan billeder og tekst ved lav opløsning nemlig hurtigt fremgå enten meget små eller uskarpe, men det undgår du ved en høj opløsning. Den horisontale opløsning kan i øvrigt variere en smule alt efter billedformatet.

En anden specifikation af stor betydning er pixel pitch. Tallet viser ganske simpelt, hvor mange millimeter, der er mellem centrum af to pixels. Jo lavere tallet er, desto tættere placeret er de enkelte pixels. Det vil altså sige, at man kan sidde tættere på skærmen, uden at billedet bliver uklart. En stor computerskærm har typisk en lidt højere pixel pitch end mindre skærme, og netop derfor er tallet værd at nærstudere. Har du planer om at installere din storformatskærm, hvor du vil have god afstand, måske som en slags fælles informationsskærm, betyder denne faktor dog langt mindre.

Gaming på første klasse med en stor PC skærm

Vil du have den optimale gaming-oplevelse, skal der den helt rigtige hardware til. Men selv med grafikkort, CPU og den øvrige hardware helt i top, er der ikke meget ved oplevelsen, hvis den flotte, avancerede grafik presses sammen på en lille, uklar skærm. Med en stor PC skærm til gaming får du spiloplevelser på første klasse og med en udsigt som fra pilotsædet. Moderne LED baggrundsoplyste LCD storskærme lader for alvor de nyeste AAA-spil komme til deres fulde ret, og de er et perfekt valg for dig, der sætter pris på selv de mindste grafiske detaljer. Samtidig får du det fulde overblik i eksempelvis strategispil, når du skal navigere i mange menuer og elementer på en og samme tid.

Når vi når op i en skærmstørrelse på 30 tommer eller mere, er mange storskærme til gaming buede eller kurvede. De kurvede skærme giver et sandt panoramisk overblik og nærmest suger dig ind i spillets verden. Samtidig er en kurvet skærm designet til at give et større overblik, uden at du tvinges til at flytte hovedet for at se alle skærmens elementer. Dette gør længere gaming-sessioner på en stor PC skærm langt mere behagelige for både øjne og nakke. Ellers gælder de samme overordnede overvejelser, når du vælger en stor PC skærm til gaming, som når skærmen er af lidt mindre størrelse. Det vil sige, at monitoren gerne skal leve op til følgende krav:

  • Hurtig responstid – under 5 ms sikrer maksimalt præcision i intense spil

  • Høj opdateringsfrekvens – med 144Hz, 200Hz eller 244Hz kan du ramme de helt høje frame rates

  • Understøttelse af AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC – kan sikre et utroligt glidende og stabilt billede

En stor PC skærm letter arbejdet

Det er langt fra kun gamere eller ivrige mediebrugere, der kan have glæde af en stor PC skærm. Også dig, der arbejder med økonomi, bogføring, tekstforfatning og særligt grafisk arbejde, vil kunne få stor glæde af en stor PC skærm med ordentlige størrelsesforhold.

En stor PC skærm på mere end 30 eller endda 40 tommer er især anvendelig for dig, der har gang i mange vinduer på en gang. For eksempel vil du inden for mediebranchen nemt kunne sammenholde forskellige kilder og research, mens du komponerer dit content. Eller du vil have mulighed for at sammenholde al data, når du udarbejder en rapport. Alene det, at du slipper for konstant at skifte mellem forskellige faner, vinduer og programmer, når du arbejder på en stor PC skærm, kan virkelig sætte skub i produktiviteten.

En stor PC skærm kan også gøre en verden til forskel for dig, der arbejder med billeder og video til de sociale medier eller andre kanaler. Sikrer du dig, at skærmen har tilstrækkelig høj opløsning og lav pixel pitch, kan du se hver eneste lille detalje uden at skulle bruge computerens ressourcer på at zoome ud og ind. Hvilken skærmstørrelse, der er den optimale til denne type arbejde, er svært at sige på forhånd. Men, vores brede sortiment af storskærme inkluderer modeller fra 30 tommer helt op til omkring 60 tommer og mere, så det burde være en smal sag at finde den rette størrelse.

Kvalitet uanset model

Fra LED bagbelyste LCD fladpanelsdisplays, til buede monitors med ekstra USB-porte – hos Føniks Computer har du mange forskellige valg, når du ønsker en stor PC skærm.  Uanset din ønskede model, kan du være sikker på at kvaliteten er i top, da vi sælger modeller fra de bedste producenter. Vælg blandt andet imellem storskærme fra AOC, Acer, Dell, ASUS, Philips, Samsung og mange flere. Kunne du tænke dig at høre nærmere om særlige modeller, eller har du spørgsmål angående udvalget generelt, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan også bruge filterfunktionen til højre på siden for at finde den helt rette model.

Samsung tænker stort

Samsung er nogle af dem, som virkelig kan levere en stor PC skærm. Her får du billede i den bedste kvalitet, og deres kurvede skærme giver en fantastisk oplevelse.

Vælg en skærm fra Philips

Når du leder efter en stor PC skærm, så laver Philips nogle rigtig lækre modeller, som giver dig den helt store oplevelse.

FAQ

Hvad er en stor PC skærm god til?

En stor PC skærm er god til at game på, men den kan også bruges til meget andet.

Kan jeg bytte min skærm?

Ja, hvis den er ubrugt, kan en stor PC skærm byttes i tre uger.