Philips gaming skærme banner.


Hvis du går og leder efter en stærk skærm til gaming, så kan du med fordel se dig om her på siden, for vi har et stort udvalg af vilde Philips gaming skærme, der opfylder behovene for hver en gamer! Med en Philips gaming skærm får du altid ekstremt høj ydeevne, som er hver en gamer værdig. Minimum 144Hz, men ofte endnu mere, i opdateringshastighed, en responstid der er ekstremt lav og full HD eller bedre skærmopløsning er alt sammen med til at sørge for, at du får en optimal gaming oplevelse. Der er altså ikke mange valg, der er bedre end en Philips Gaming skærm, og du kan her især med fordel se på Philips Momentum og Philips Evnia serierne.

Resultater: 28
Resultater: 28


loader

FAQ

Har du nogen spørgsmål til vores udvalg af Philips gaming skærme, eller nogle af vores andre monitors til gamere? Så er du ikke alene, for denne type udstyr til gaming er der altid nogen, der har spørgsmål til. Derfor har vi her samlet de mest gængse spørgsmål, så du med lidt held kan få et nemt svar på det, du gerne vil vide. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål i vores FAQ, så kan du altid læse videre her på siden for flere detaljer om Philips gaming skærme, eller også kan du tage fat i vores kundeservice ,der med glæde vil hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

Hvad skal man kigge efter når man køber gamer skærm?

Du skal sørge for, at din nye gamer skærm har en opdateringshastighed på 144Hz eller mere, en responstid på omkring 5 millisekunder eller mindre og at den er mindst full HD. Så er du godt på vej.

Hvor stor skal en gaming skærm være?

Det mest normale er at have en gaming skærm, der er imellem 24 og 27 tommer – især til online multiplayer. Du kan selvfølgelig altid vælge en mindre eller større skærm, alt efter behov.

Hvad koster en gamer skærm?

Det er meget forskelligt. Ofte ligger de imellem 1.000-2.000 kroner, men du kan også få utroligt avancerede modeller til over 10.000 kroner!

Hvad er en Philips gaming skærm?

Philips gaming skærme er designet specielt til gamere og tilbyder højere billedkvalitet og hurtigere responstid end traditionelle skærme. Disse gaming monitors kommer med en række funktioner, der er designet til at give gamere en fordel, såsom højere billedhastigheder, HDR-understøttelse og adaptive synkroniseringsteknologier. Det er altså skærme specifikt skabt og designet til gaming, så du kan være sikker på, at du får et produkt, der er i høj nok kvalitet til, at det kan nå de høje standarder, du som gamer har. En Philips gaming skærm er derfor i den grad værd at overveje, hvis du er på jagt efter en ny monitor til gaming til gaming setup.

Philips saming skærme - Den ultimative oplevelse for gamere

Vil du have de bedste gamingoplevelser, når du sidder derhjemme og hygger dig med at game? Så skal du bruge en god monitor, og her er en Philips gaming skærm oplagt. Disse skærme byder hver og én på fantastisk billedkvalitet og imponerende funktioner, der i sandhed er en gamer værdig. Så hvis du er en gamer med stort G, så er der virkelig meget at komme efter her. Det er højkvalitet til overkommelige priser, samtidig med at der er mulighed for at få fingrene i yderst avanceredet Philips gaming skærme, hvis det er det, du er ude efter. Der er noget til hvem som helst her på siden!

Philips gaming skærme er blevet et populært og godt valg for gamere, der søger de ultimative spiloplevelser. Du kan i sandhed tage dit gaming til et højere niveau med en af disse monitors, for de er blevet fyldt med al den saft og kraft, man som gamer har brug for, når det går vildt for sig i den virtuelle verden. Hvis du har nogen interesse for fede gaming skærme, så foreslår vi altså i den grad at læse videre her, så du kan lære noget om, hvad Philips har at byde på.

Fordele ved Philips gaming skærme

Philips gaming skærme er kendt for deres høje billedkvalitet og imponerende funktioner, der er designet specifikt til gamere, der gerne vil have en computerskærm i topklasse. Hvis du går og undrer dig over, helt præcist hvorfor Philips gaming skærme er så fede, så behøver du ikke længere undre dig – vi kan nemlig hurtigt og nemt forklare dig, hvad du har at se frem til:

  1. Hurtig responstid: Philips gaming skærme har en hurtig responstid, og den er utroligt meget bedre, end hvad du finder på en standard computerskærm. Responstiden afgør, hvor hurtigt pixels på din skærm kan skifte fra en farve til en anden, og i hæsblæsende computerspil er det ofte nødvendigt, at dette kan ske i et vis tempo. Især i konkurrenceprægede computerspil kan dette give dig en enorm fordel, for hvis alting opdaterer for langsomt, så er du på dybt vand.

  2. Højere opdateringshastigheder: Philips gaming skærme understøtter utroligt høje opdateringshastigheder. Det betyder også, at alle monitors her på siden har mindst 144Hz, men du kan også sagtens finde modeller, der har mere end det – helt op til 240Hz er intet problem for nogle af disse stærke produkter! 144Hz bliver dog af de fleste set som det gyndle minimum for, hvad en gamer skærm skal have, men til shooters som CS:GO og lignende, så er der også mange der vil sige, at du bør få en skærm på 200Hz eller mere. Alting kommer til at foregå i et lynende tempo, så snart du har en Philips gamign skærm!

  3. Adaptive synkroniseringsteknologier: Philips gaming skærme understøtter adaptive synkroniseringsteknologier, såsom AMD FreeSync og NVIDIA G-SYNC, der synkroniserer skærmens opdateringshastighed med grafikkortet for at reducere lag og trælse fænomener som screen tearing. Du skal bare have henholdsvist et AMD Grafikkort eller et NVIDIA grafikkort, alt efter hvilken synkroniseringsteknologi der er i den Philips gaming skærm, som du vælger. Du skal vælge AMD til FreeSync og NVIDIA til G-SYNC.

  4. HDR-understøttelse: Philips gaming skærme understøtter HDR, hvilket betyder, at de kan vise et bredere spektrum af farver og kontraster. Dette forbedrer billedkvaliteten og giver en mere realistisk oplevelse, når du sidder og gamer eller ser film og serier. Det er især fedt, hvis du elsker at dykke ned i RPG'er eller triple A titler, så du virkelig kan nyde alt, hvad computerspillet har at byde på i storslået grafik.

  5. Eye Care-teknologi: Philips gaming skærme er udstyret med Eye Care-teknologi, der reducerer øjenbelastning og træthed, selv efter mange lange timers gaming. Både dem der laver skærme, samt os der sælger dem, er udmærket godt klar over, at mange gamere gerne vil bruge lang tid i streg foran deres monitor, og derfor skal en Philips skærm selvfølgelig skåne dine øjne, så det ikke giver dig gener. Det handler om ergonomisk design, og det er hvad du får, når du køber en monitor her fra siden.

Find din nye Philips gaming skærm hos Føniks Computer

Philips gaming skærme er en fantastisk mulighed for gamere, der ønsker en højkvalitets skærm med imponerende funktioner, der er designet specifikt til gaming. Med høj opdateringshastighed, lave responstider, adaptive synkroniseringsteknologier og Eye Care-teknologi kan du godt gøre dig klar til de bedst mulige oplevelser, når du sidder og gamer. Har du snust lidt omkring i teksten her på siden, så er du godt klædt på til, at du kan vælge en Philips gaming skærm, der passer helt perfekt til dine behov. Så det er bare at sætte i gang, hvis der er noget, du godt kan lide! Du kan også se på serierne Philips Momentum og Philips Evnia, som du ligeledes finder her på siden. Disse er de to hovedsagelige serier af Philips gaming skærme, og hvis du foretrækker den ene frem for den anden, så ved du jo allerede, hvor du skal se dig om.