Er du på udkig efter de smarteste løsninger til dit hjem, så skal du kigge efter Google Home. Du får her hos Føniks et stort udvalg af de bedste produkter fra Google Home serien, så du kan indrette din hjem super smart. Benyt Nest Hub'en til at styre hele dit hjem, tilkobl den til dine lamper, højtalere, ringeklokker og meget mere. Du får mulighed for at overvåge dit hjem og styre det fra lang afstand. Når du først har prøvet Google Home, så kan du aldrig undvære det igen. 

Hvem vil ikke gerne kunne se hvem der ringer på, om pakkeposten lægger din pakke det rigtige sted, eller skrue op for varmen inden du kommer hjem fra ferie? Med Google Home stemmestyring kan du nemt få slukket lyset eller sat musik på, uden du selv skal røre en finger. 

Tag gerne et kig på siden her, og find dine nye Google Home produkter. 

Resultater: 18
Resultater: 18


loader

Hvad er Google home?

Google Home er googles svar på produkter til smart home. At have et smart home betyder, at du har koblet mange funktioner i dit hjem op på elektronisk udstyr. For eksempel har du valg at købe nogle smart home termostater fra Google, så du kan styre temperaturen på dine radiatorer med en app. Det kan også være du har videoovervågning i dit hjem fra Google Home. 

Måske har du ingen af delene endnu, men nu er du landet på siden her, og er helt klar til at undersøge markedet for smart home løsninger. For er der noget Google Home er, så er det smart. Hvis du er apple bruger, så kender du garanteret den stemmestyrede enhed “Siri”, er du android bruger, så kender du helt sikkert til “hey google”, og denne funktion er indbygget i de smarte Google Home løsninger. Du kan derfor få mange fede funktioner ud af google's smart home løsninger.  

Hvad kan Google home?

Google Home kan mange ting, og mange fede ting. Når du køber produkter fra Google Home sortimentet, får du mulighed for at indrette dit hjem med smarte elektroniske hjælpemidler, som kan gøre din hverdag meget nemmere. 

 

Når du vælger at købe produkter fra Google Home, får du forskellige funktioner, alt efter hvilke produkter du køber. 

 

Du kan blandt andet få følgende funktioner, når du køber Google Home:

 

  • Ringeklokke med kamera

  • App styret termostat

  • Overvågningskameraer 

  • Du kan høre vejrudsigten

  • Sætte google til at afspille musik

  • Lave indkøbslister

  • Få Google til at svare på spørgsmål

  • Justere lyset 

  • Tilkoble Philips Hue eller andre smart home løsninger 

 

Der er altså et væld af muligheder, hvis du gerne vil have smart home løsninger i dit hjem. Google Home kan gøre din hverdag betydeligt lettere og sjovere. Du kan lytte til fantastisk musik med Google Homes fede topklasse højttalere, og du kan nemt kontrollere dem fra din Nest Hub eller med stremmestyring. 

Hvad koster Google home?

Du kan starte i det helt små og blot købe et enkelt overvågningskamera fra Google Home, eller du kan vælge at købe hele sortimentet og starte stærkt ud. Det bestemmer du helt selv. Prisen afhænger naturligvis af hvad du køber. 

Det billigste du kan købe er en Google Nest Hub til 621 kr. 

Hvad er en Google Nest Hub?

En Nest Hub fra Google er en en slags tablet, hvor du kan styre alle dine andre Google Home produkter fra. Men derudover kan du også bruge stemmestyring til at sætte musik på dine Google Nest højttalere, skrive indkøbsliste, gå Google til at lave påmindelser, bruge den til streaming, kalender og forbinde til hele din familie. 

Er du gang med at bage og har mel på hænderne, samtidig med at du har brug for at pause videoen på din Nest Hub? Intet problem. Google Nest Hub har indbygget bevægelsessensorer som kan registrere dine hænders bevægelser, så det bliver meget nemmere at benytte. 

En Google Nest Hub er altså selve kernen i smart home produkterne fra Google. Du kan altid starte med en Nest Hub, og så kan du prøve det af, og se om du ikke også bliver vild med det smart home systemet fra Google. 

Hvordan bruger man Google Nest Cam?

Har du også tit tænkt på, at det kunne være rart at kunne se hvad der foregår lige ude foran dit hjem, når du ikke er hjemme? Det kan være du vil se når dine måltidskasser eller online bestillinger er kommet? Måske vil du holde øje med katten eller om der kommer ubudne gæster. Med et Google Nest Cam kan du nemt og hurtigt få sat gang i videoovervågningen, og så kan du holde øje med det på din telefon eller på Nest Hub’en. Et Google Nest Cam har indbygget højtaler og to-vejs kommunikation, så du kan fortælle pakkebudet hvor han skal stille din pakke. 

Du kan derfor altid holde øje med, hvem der kommer og går ved dit hus, og du kan kommunikere med dem, selv på lang afstand. Det kan give dig tryghed når du er på ferie, eller du kan se om du skal skynde dig hjem til dine madvarer. 

Hvad er en Google Nest ringeklokke?

Mange mennesker bliver utrygge når det ringer på, og de ikke ved hvem det er. Med en Google Nest ringeklokke med indbygget kamera, kan du altid se hvem der ringer på hjemme hos dig. 

Du kan sidde i din sofa, finde Nest Hub’en frem og se hvem der står ude foran din hoveddør. Med den indbyggede mikrofon og højtaler, kan du også snakke med personerne, og fortælle at du er på vej, eller at du ikke vil åbne. Der er mange fordele med en ringeklokke med indbygget kamera, og har du brug for ekstra tryghed i hverdagene, er det en god investering. 

Google Nest termostat - få styr på temperaturen i dit hjem

Har du brug for at kunne kontrollere temperaturerne i dit hjem på en super nem måde, så skal du helt sikkert vælge at få Google Nest termostater i dit hjem. Med de super smarte termostater, kan du kontrollere dem fra din telefon eller fra Nest Hub’en. Google Nest Learning Thermostat analysere dit energiforbrug, og foreslår dig hvordan du kan spare. Det er både godt for din elregning og for vores planet. Har du været på ferie, og har skruet ned for varmen, kan du inden du kommer hjem skrue op for varmen digitalt, så der er lunt i dit hus når du kommer hjem. Ligeledes kan du slukke for alt varmen, når du er ude at rejse, så du kan spare på energien. Dét er en smart home løsning, der vil noget. 

Har du spørgsmål til Google Home? 

Er du blevet interesseret i at få et smart hjem med Google Home? Det kan vi godt forstå her hos Føniks. Hvis der er noget du er i tvivl om, hvad end det er til produkterne specifikt eller funktionerne, så skal du endelig være velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar på tasterne på mail og chat. Du skal også være meget velkommen til at ringe til os på tlf: 70 60 60 64