Smart Home udstyr, sensorer og alarmer

Her på siden finder du vores udvalg af Smart Home udstyr, heriblandt vejrstationer, sikkerhedskameraer og bevægelsessensorer, som alt sammen bidrager til et sikkert og moderne hjem. Hos Føniks Computer er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment af Smart Home tilbehør og udstyr til meget konkurrencedygtige priser. Hvad end du skal bruge en ekstra sensor til din vejrstation, en vandsensor til overvågning af lækager eller måske en dør- og vinduessensor, så du kan blive informeret, hvis et vindue eller en dør skulle blive åbnet, finder du det her, hvor vi fører en lang række systemer, der giver dig sikkerhed og tryghed i hjemmet. Køb dine Smart Home produkter til hjemmet allerede i dag og få hurtig og gratis fragt.

Resultater: 533
Resultater: 533


loader

Et smart hjem med Smart Home udstyr, lys, sensor og alarm

Nøglen til at føle sig tryg og tilpas i sit eget hjem kan findes lige her i vores udvalg af systemer og devices inden for belysning, sikkerhed og meget mere til hjemmet. Vi har produkter til alle boligens mange rum, uanset om du søger Smart Home gadgets til entreen, badeværelset, stuen, kontoret, garagen eller køkkenet. Du kan gøre din hverdag en del nemmere ved hjælp af Smart Home belysning, som kan betjenes trådløst og helt uden kontakter. Med smart belysning tænder lyset ved hjælp af sensorer, der opfatter hvornår du træder ind i rummet, eller betjenes simpelt via din smartphone. Trådløs styring af hjemmet er en smart, personlig og super intelligent løsning, som helt forståeligt er ved at tage verden med storm. Husk, at vi har gratis fragt her på webshoppen, hvilket betyder, at den pris du ser her, er den endelige. Kontakt os på vores live chat alle hverdage 11-17 eller på tlf. 70 60 60 64 for at få ekspert vejledning inden du vælger dit nye Smart Home udstyr.

Stort udvalg af Smart Home udstyr hos Føniks

På denne side finder du en masse Smart Home udstyr i adskillige afskygninger, som kan bruges i hjemmets mange forskellige rum. Vi har samlet sortimentet med henblik på kvalitet og funktion til konkurrencedygtige priser, og vores leverandører lever alle op til netop disse høje kriterier. Tag et nærmere kig lige her på siden hvor du kan læse meget mere om de enkelte Smart Home produkters specifikationer, og lære hvordan de kan gøre din hverdag meget smartere. Kontakt os gerne på mail kontakt@fcomputer.dk eller tlf. 70 60 60 64, hvis du sidder inde med spørgsmål som vores udvidede specifikationer ikke kan besvare. Vi er eksperter indenfor Smart Home udstyr, og sidder altid klar til at hjælpe vores kunder bedst muligt.