Her på siden kan du se vores udvalg af super fede fjernstyrede droner i alle forskellige prisklasser. Droner er populære som aldrig før, og med nutidens moderne teknologi behøver de ikke længere koste en mindre formue. Uanset om du er ude efter en sofistikeret drone med GPS funktioner, intelligent batteri og automatiseret fly logs, eller bare søger en simpel, lavpris quadcopter til lidt sjov i baghaven, har vi her hos Føniks Computer uden tvivl det perfekte model til dig. Se vores omfattende udvalg af droner nedenfor og udlev din indre pilot og kameramand med en drone fra Føniks. Køb din drone allerede i dag og oplev hvordan verden ser ud fra fugleperspektiv.

Resultater: 35
Resultater: 35


loader

Køb professionelle droner til alle niveauer hos Føniks

Vi tilbyder professionelle droner samt billige begynder droner til dig, som har lyst til at kaste dig ud i droneflyvning. Så uanset om du er begynder eller øvet pilot, kan du finde droner, som passer til dit niveau og behov her hos os. Vælg en drone med indbygget kamera, så du kan tage billeder og optage video fra luften. Vi fører droner i alle prisklasser, som passer til ethvert budget. Hos Føniks Computer er vi specialister inden for fjernstyrede droner og tilbyder et stort, opdateret og alsidigt udvalg af droner og drone tilbehør til alle formål. Du kan altid ringe til os på tlf. 70 60 60 64 eller skrive en mail til [email protected] - vi vil gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig bedst muligt i valget af din nye drone. Husk at du altid har 3 ugers fortrydelsesret, når du handler hos Føniks Computer. Køber du din drone hos os, får du god service og gratis levering.

Gode priser på holdbare droner i høj kvalitet

Leder du efter en ny drone til erhverv eller fritid? Her finder du altid stabile droner med GPS egenskaber, der sikrer en super styring og kontrol. Oplev vores mange kvalitets droner med stor svævenøjagtighed, nem navigation, stor kapacitet og intelligente flyvebatterier. Læs flere specifikationer om hastighed, strømkilde, størrelse og andre funktioner inde på hver enkelte produktside. Uanset om du leder efter en drone med kamera eller en drone uden kamera, kan du finde det lige her i udvalget. Droneflyvning er en spændende og sjov fritidshobby og et super relevant redskab til professionel fotografering og videoproduktion. Bliv flyveklar med en kvalitets drone fra udvalget her på siden og husk at være opmærksom på de gældende regler for ansvarlig droneflyvning. Vi svarer på alle spørgsmål store som små på mail [email protected] eller tlf. 70 60 60 64.