Dell Latitude banner.


Her finder du vores produktudvalg af bærbare fra Dell Latitude serien. Skal du bruge en arbejdsbærbar, der kan håndtere alle de opgaver, du forlanger af den, bør du tage et kig på udvalget nedenfor. Med en Dell Latitude har du at gøre med en af markedets mest praktiske og håndterlige bærbare, der samtidig er designet med henblik på arbejdsopgaver og studiet. Den populære bærbar serie består af mange forskellige modeller i adskillige prisklasser, og du vil helt sikkert kunne finde den helt rette Dell Latitude her hos os. Se derfor nærmere på udvalget nedenfor og find din næste bærbar til erhverv eller studier hos Føniks Computer.

Resultater: 39
Resultater: 39


loader

Ofte stillede spørgsmål om Dell Latitude

Der er ofte mange spørgsmål om Dell Latitude, og i stedet for at du behøver tage kontakt til os, for at få svar på dem, der bliver stillet ofte, så vil vi hellere prøve at svare på dem her. Det er nemlig meget nemmere for dig. Kan du mod forventning ikke finde svaret på dit spørgsmål, så skal du dog aldrig tøve med at tage fat i os, for vi vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål!

Hvad er en Dell Latitude?

En Dell Latitude er en stærk computer fra Dell, der er perfekt til erhvervslivet. Med en af disse arbejdsbærbare er du klar til at takle hvert et problem på kontoret – om det så er hjemmekontoret eller på arbejdspladsen.

Hvad koster en Dell Latitude?

Det er meget forskelligt, hvor meget en Dell Latitude koster. Du kan få modeller til omkring 5.000 kr. Der er også mulighed for mere avancerede modeller til omkring 18.000 kr. Imellem disse to beløb er der selvfølgelig mange forskellige Dell Latitude modeller, som koster en helt masse forkskellige priser. Det handler bare om at finde den, der passer bedst til dig.

Hvor kan jeg købe en Dell Latitude?

Du kan købe en Dell Latitude mange steder, og du kan nemt google for at finde de mange steder. Du kan også med fordel se på modellerne her ved Føniks Computer. Vi har et stort udvalg af Dell Latitude bærbare, og du kan købe dem hos os til rigtig gode priser.

Dell Latitude serien til hverdag og erhverv

Blandt de stilsikre modeller fra Dell Latitude serien finder du nogle af de letteste og slankeste bærbare computere fra Dell til dato. Deres diskrete størrelse og lave vægt gør det muligt at have dem med overalt, hvilket selvfølgelig er til gavn for mange, der er meget på farten. Med en uovertruffen lang batterilevetid og spildsikret tastatur, er Dell Latitude serien det helt rigtige sted at søge, når du leder efter en driftsikker bærbar til arbejdet eller til hjemmekontoret.

Bærbare computere fra Dell Latitude serien kombinerer det æstetiske med det funktionelle på smagfuld og innovativ vis. Resultatet er en række særdeles indbydende og velpræsterende maskiner, der passer til langt de fleste firmaprofiler. Som mange andre Dell bærbare, kan Dell Latitude også fås i flere forskellige prisklasser med varierende specifikationer.

Er det en budgetvenlig og simpel bærbar, du skal bruge til mindre arbejdsopgaver, så kan du finde en række passende modeller lige her. Skal du bruge en avanceret bærbar med hardware i topklasse, så kan Dell også her imødekomme dine behov. Hvad end du kunne tænke dig 6. generations Intel Core i7 processor, touchskærm i fuld HD, eller tablet funktion, så er Dell Latitude serien ikke til at komme udenom.

Du kan benytte vores søgefunktion til højre på siden og vælge blandt andet din ønskede processor type, harddisk type, GPU og meget mere. Uanset din foretrukne model, får du en hårdfør, elegant og alsidig bærbar med Dell Latitude, og vi tilføjer regelmæssigt de nyeste modeller til vores udvalg. Har du spørgsmål i forhold til sortimentet, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Dell Latitude giver dig bærbare computere med en helt masse muligheder 

Med en Dell Latitude får du en af branchens mest intelligente og sikre arbejdscomputere med indbygget kunstig intelligens, også kaldet AI, der giver maksimal udbytte af kvalitetshardware. Det er optimale computere til erhverv, og hvis I skal bruge en eller flere af dem, så kan I med fordel overveje at blive erhvervskunde hos Føniks Computer.

Du får nogle fede samarbejds- og tilslutningsmuligheder med en Dell Latitude, der byder på Intelligent Audio Elimination, hvor den kan eliminere baggrundsstøj fra alle deltagere i et konferenceopkald med neural støjannullering. Det er smart, hvis du ofte har konferenceopkald eller skal have online møder med kollegaer, kunder, samarbejdspartnere og mere. Dine online samtaler og opkald bliver også endnu bedre af at Dell har indbygget FHD IR-webkameraer med to sensorer og tidsmæssig støjreduktion – du kommer til at lyde bedre og se bedre ud i alle dine opkald.

Med Dell Latitude får du en laptop, der har en stærk ydeevne, da du har en bærbar pc der er finjusteret ned til den mindste detalje, for at skabe en bærbar der er i perfekt balance med dens ydeevne, køling og batteri. Dell har tænkt på det hele med deres Dell Optimizer, som sørger for at din Dell Latitude er helt i top, når du arbejder på den.

Dell Latitude er ikke bare en bærbar med en høj ydeevne, gode kølings muligheder, levende farver på skærm og reduceret blåt lys, men også en smuk og stilren bærbar, man kan være stolt af at vise frem, hvis man er pendler. Den er enkel og elegant, og så er den tynd og let. Den er derfor også oplagt at tage med sig på farten, da den ikke vejer eller fylder for meget i din taske. Størrelserne på modellerne i Dell Latitude serien varierer også, så du kan finde en bærbar der er både 13 tommer og op til 15.6 tommer.

Bæredygtigheden er helt i top hos Dell 

Flere af bærbar modellerne Dell Latitude serien er skabt med omtanke for miljøet og er derfor bæredygtige. De er perfekte til dig, der interesseret i genbrug og bæredygtighed, og som er interesseret i at hjælpe miljøet på flere niveauer i din dagligdag. Genbrugsmaterialer går igen i flere dele af af Dell Latitude bærbarene. For eksempel har Dell har skabt emballage til deres Dell Latitude PC'er, der er skabt af genbrugsmateriale, og selve Dell Latitude bærbarene er udviklet med biobaseret plastik fra havet. Alle Dell Latitude er EPEAT Gold-registrerede, og de opfylder derfor også kriterierne sat frem fra Global Electronics Council. Hvis grøn elektronik interesserer dig, så kan du også kigge dig omkring i vores Refurbished sektion. Her kan du finde mange gode tilbud, der samtidig er lavet med grøn omtanke.

Køb din næste Dell Latitude hos Føniks Computer

Har du nogle spørgsmål til en af vores Dell Latitude bærbare kan du kontakte vores kundesupport i en af Føniks Computers fysiske butikker i henholdsvis Aarhus og København, hvor de står parat til at give dig personlig rådgivning, så du vælger den helt rigtige Dell Latitude til dine behov. Hvis du ikke har muligheden for at komme forbi en af vores butikker kan du også kontakte vores kundesupport over mail, telefon eller chatten her på siden, så står vi også mere end parat til at hjælpe dig.