Resultater: 47
Resultater: 47


loader

Dell Latitude – en laptop til det hele

Det er meget normalt at have brug for en god bærbar nu om dage, nærmest ligegyldigt hvem man så er. Uanset om du bare skal kunne betale regningerne og sende nogle mails derhjemme, om du skal bruge en laptop til studiet eller om der skal bruges en pålidelig bærbar til arbejdet.

Dell Latitude er et oplagt valg, for her får du en bærbar computer, der stort set kan det hele. Hvis du gerne vil game eller der skal arbejdes med programmer der er meget GPU-intensive, så foreslår vi dog at se på nogle andre bærbare computere. Dell Precision og Alienware laptops er her optimale valg.

Er det dog hverken intense programmer eller gaming, som fylder i din hverdag, så er Dell Latitude en sikker vinder. Du kan få en spritny Dell Latitude for helt ned til 3.700 kroner, eller en avanceret model helt op til 24.000. Der er altså meget at vælge imellem, alt efter, hvad du skal bruge en PC til.

Se frem til dette med en Dell Latitude

Ligesom andre Dell bærbare så er der blevet kælet for detaljerne, når det kommer til Dell Latitude serien. De er ikke lige så avancerede som Dell XPS, og de har heller ikke den samme hardware.

Til gengæld er de optimerede og prissat, så hverdagens opgaver og arbejde nemt kan laves på dem, og nogle af de avancerede modeller kan endda klare mere end blot dette.

Det kommer alt sammen an på, hvilken model du vælger. Uanset hvad, så er der dog en række fordele, som du i den grad kan se frem til, når du investerer i en Dell Latitude.

  • Høj ydeevne
  • Robust konstruktion
  • Lang batterilevetid
  • Flotte skærme

God hardware

Når du investerer i en Dell Latitude, så finder du en grafikkortet til at køre de nyeste spil. Det er heldigvis heller ikke nødvendigt, hvis det er mere gængst kontorarbejde, der er gang i, eller hvis du blot bruger forholdsvist standard programmer til grafisk arbejde.

Til gengæld kan du få modeller med op til 32 GB RAM og en rigtig god CPU, så du gnidningsfrit kan klare alle hverdagen og kontorets gerninger. Og det bliver intet problem at køre flere programmer og mange browservinduer samtidig, hvis du har valgt en af de mere avancerede modeller.

Hårdfør konstruktion

Dell Latitude er det perfekte valg, hvis det er vigtigt for dig, at din nye bærbar er holdbar. Helt generelt er det altid træls, når man skal skifte sin laptop ud, uanset om det så er på grund af dens alder eller på grund af skader.

Dell Latitude holder heldigvis i mange år, og deres robuste design sørger for, at de sagtens kan tåle nogle bump og lignende. De er derfor oplagte til pendleren, eller hvis du har et arbejdsmiljø, hvor der nemt kan ske lidt af vært.

Batterilevetid

Man kan knap nok kalde en bærbar for en bærbar, hvis den hele tiden skal lades op. Den mister sin mobilitet, hvilket er den mest oplagte fordel kontra en stationær. Derfor er batterilevetiden vigtig.

Alt efter model og hvad du bruger den til, så kan de fleste Dell Latitude modeller holde strøm i 4-10 timer. De nye modeller vil oftest være de mest effektive, men eventuelt skal du bare huske at tjekke – eventuelt på produktet eller via Google – om batterilevetiden lever op til dine standarder.

Skærme

Alt efter dit behov, så kan du finde Dell Latitude PC'er med skærme fra full HD til quad HD – selvom der dog er få modeller, der ikke helt er oppe i full HD, så hold godt øje hvis dette er vigtigt for dig.

Det betyder dog også, at du kan få en Dell Latitude med et rigtig pænt skærmbillede, der især er oplagt hvis du ofte laver kreativt arbejde og content. Her er der endda 2-i-1 versioner med touchskærme, som virkelig tillader dig at slippe dine kreativer sider løs!

Til hjem og til erhverv

Dell Latitude er en oplagt bærbar computer både til hjemmet og til erhverv. Skal du browse sociale medier, tjekke din netbank og sende nogle mails, så får du her en virkelig lækker bærbar, du kan bruge hver dag de næste mange år. En af de billige modeller vil endda være helt fine til sådanne formål.

På samme vis er de helt perfekte, hvis du skal lave det gængse kontorarbejde, samtidig med at du har behov for, at du kan tage PC'en med dig over alt. En Dell Latitude har de helt perfekt specifikationer til dette formål, og på grund af deres robuste konstruktion, behøver du ikke være bange for uheld.

Hvis I skal bruge Dell Latitude modeller til erhvervsbrug, så foreslår vi at se på, hvorvidt I gerne vil være erhvervskunde hos os. Vi er eksperter indenfor salg til erhverv, og vores mange års erfaring bliver helt sikkert behjælpeligt for jer.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål angående Dell Latitude? Vil du gerne vide mere om vores andre tilbud af Dell bærbare, eller bare vores andre bærbare helt generelt? Så tøv endelig ikke med at tage fat i vores kundeservice.

Med blot et opkald eller en mail eller en chatbesked, så kan vi hurtigst muligt hjælpe dig i den rigtige retning. Vi ved meget om laptops, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig, med at finde den helt rigtige af slagsen. Det er sådan vi arbejder her hos Føniks Computer.