Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Børnesikring til både hjem og udendørs

Som forælder er det vores førsteprioritet at sikre vores børns sikkerhed i vores hjem. Vores børnesikringskategori tilbyder forskellige sikkerhedsprodukter, der hjælper med at undgå alvorlige skader, som børn kan være i risiko for i dit hjem. Uanset om det er farlige trapper, stikkontakter eller vinduer, har vi de løsninger, som hjælper med at beskytte dine børn. Vores børnesikringsprodukter tilbyder nemme og effektive løsninger til at tage sig af dit barns sikkerhed i dit hjem. Vores løsninger er designet til at give dig ro i sindet ved at beskytte dit barn fra alvorlige skader i dit hjem. Blot ved at tilføje børnesikring til dit hjem, kan du give dine børn et sikkert og trygt miljø at vokse op i.

Undgå ulykker med den rette børnesikring

For at forhindre ulykker, er det vigtigt at sikre dine møbler i dit hjem er sikkert. Herved kan du undgå at dit barn kan klatre på møbler og potentielt ende med en farlig ulykke. Vores babyproduker der også indebærer børnesikring tilbyder en bred vifte af produkter, der kan hjælpe med at beskytte dit hjem og samtidig skabe et sikkert og behageligt miljø for dine børn at lege og udforske i som bl.a. vores udvalg af hjørne og kantbeskyttere med mere. 

Pas på de små når i færdes udendørs

Hvis du er på udkig efter produkter der skal hjælpe med at skabe større sikkerhed i hverdagen når dig og børnene færdes udenfor, så kan du finde et større udvalg af produkter til udendørs sikkerhed som f.eks. reflekser der skaber større synlighed når der er mørkt udenfor så i kan færdes sikkert i trafikken. Skab en tryggere hverdag med produkter hos Føniks!