Resultater: 32
Resultater: 32


loader

PNY SSD – hurtig drev, hurtig PC

Trænger din PC til en opgradering? Eller vil du til at bygge en helt ny fra bunden? Så kan du lige så godt få fat i noget hurtig og effektiv hardware, og når nu din PC ikke kan klare sig uden et drev, så kan du lige så godt vælge en god SSD.

Hvis du gerne vil have et virkelig godt og hurtigt drev, så er en PNY SSD det helt rigtige valg. Med en PNY SSD får du en lynhurtig computer med masser af lagerplads, samtidig med at deres priser er utroligt fair og overkommelige. Det er alt i alt et virkelig oplagt valg.

Fordele ved en PNY SSD

Du kan sagtens få masser af lagerplads på din PC til en virkelig billig pris, hvis du vælger en HDD i stedet for en PNY SSD. Et Solid State Drive har dog en hel del fordele i sammenligning med et Hard Disc Drive, der gør det til et mere attraktivt valg.

  • Lynhurtigt
  • Lydløst
  • Få fejl
  • Lavt strømforbrug

Først og fremmest er en PNY SSD bare meget hurtigere end en gammeldags HDD. Det betyder hurtigere opstart af din computer og programmer derpå, og hvis du er gamer, kan du glæde dig til at komme hurtigt igennem loading screens.

Med en PNY SSD slipper du også for, at der kommer larm fra denne del af din computer. En gammeldags HDD har bevægelige dele, og kan derfor ikke kører lydløst. En PNY SSD derimod er moderne og helt lydløs, når din PC er i gang.

Der kan ske fejl på al hardware, men nye og moderne PNY SSD'er oplever meget sjældent problemer og fejl, hvorimod en ældre HDD langt oftere vil opleve fejl, der i værste tilfælde kan koste dig data.

Noget andet nyere teknologi altid innovere på, er muligheden for at sænke strømforbruget på delene i din PC. Her er en PNY SSD også oplagt, da den bruger meget mindre strøm en et gammeldags drev. Der er altså mange fordele, ved at tage det rigtige valg.

Vigtige overvejelser

Én ting er, at du ved, at du skal have fat i en PNY SSD. Noget helt andet er, at ikke alle PNY SSD'er er ens. De er skabt til forskellige behov og forskellige prisklasser, og derfor er der tre punkter, ud over dit budget, du altid bliver nødt til at overveje:

  • Kapacitet
  • Hastighed
  • Formfaktor

Kapacitet

Først og fremmest bør du overveje, hvor meget lagerplads der skal være på din nye PNY SSD. Vi har mange modeller, og de har ikke alle den samme rummelighed. Vælg derfor frit om du skal bruge 1 TB, 2 TB eller måske en PNY SSD med mindre kapacitet.

Hastighed

En PNY SSD vil have en læsehastighed og en skrivehastighed. Jo højere et antal MBps der er på disse, jo hurtigere vil drevet være. Det kan især være relevant i bestemte computerspil, eller hvis du bare gerne vil have alting på din PC er lynhurtigt.

Formfaktor

Du skal sørge for at vælge en PNY SSD, der passer ind i dit kabinet samt på dit motherboard. Mange er begyndt at vælge M.2 drev af denne årsag, da de har en lille formfaktor, der gør at det er nemt at finde plads til dem, uden at du går ned på ydeevne.

Er der noget, du er i tvivl om?

Ved du godt, hvilken PNY SSD du skal have fat i, eller er der noget, du er i tvivl om? Hvis du har nogen spørgsmål, så sidder vi klar til at svare på dem og hjælpe dig. Det er trods alt det, vi er her for.

Du kan kontakte vores kundeservice indenfor vores åbningstid i hverdagene, ved at ringe til vores åbne telefon, ved at skrive til os i chatten eller blot ved at sende en mail, hvis du ikke har travlt. Så skal vi nok guide dig frem til et perfekt valg af PNY SSD.