Er du også vild med at streame de nyeste film og serier? Vil du have nem og intuitiv adgang til de store streamingudbydere som Netflix og Disney+? Med en Google Chromecast får du det hele. Den smarte lille maskine sættes nemt til dit TV, og så kan du hente alle de streaming-apps, som du har abonnement på. Du kan let hoppe fra den ene til den anden, og med en Chromecast kan du også caste direkte fra din telefon og andre enheder til dit TV. Så har underholdningen aldrig været nemmere og smartere, og du kan følge med i alt fra det helt nye til de gamle klassikere.

Resultater: 10
Resultater: 10


loader

Køb din Google Chromecast ved Føniks Computer

Her ved Føniks Computer kan du nemt købe din nye Chromecast. Vi tilbyder både de nyeste modeller og de lidt ældre, og her kan du læse mere om forskellene på dem, så du kan vælge den Chromecast, som passer bedst til dit behov.

Vi tilbyder også andre firmaers løsninger, men med Chromecast er du i hvert fald sikret, at det hele bare virker. Google har udviklet en løsning, som er nem, enkel og billig.

Trænger dit TV også til en opdatering, så det sammen med din nye Chromecast giver dig det ultimative resultatet, så tag et kig i vores store udvalg af TV til gode priser. Vi kan også hjælpe dig med at finde det rette match, så det hele bare spiller sammen.

Høj kvalitet gennem alle generationerne

Chromecast har siden sin start i 2013 været mange generationer igennem, men fælles for dem alle er, at de altid har fungeret, men blot er blevet bedre og bedre. De nyeste modeller kan afspille video i helt op til 4K kvalitet, så du får knivskarpe oplevelser, hver gang.

Skal det være lidt billigere, så er der også de lækre HD-modeller, som også giver et flot billede. Tjek først, hvad dit TV kan vise.

Gør det nemt at blive underholdt

Med en Chromecast får du hurtigt adgang til alt den underholdning, man kunne ønske sig. Den sætte nemt og hurtigt op, så længe der er wifi, som den kan kobles på. Når det er gjort, så skal du blot hente de apps, som du ønsker at bruge til daglig. Chromecast kører på Android OS, men du kan sagtens bruge den sammen med en Iphone og andet fra Apple. 

Du kan styre din Chromecast med en fiks lille fjernbetjening eller med et andet device - som din smartphone. Cast video, musik og andet underholdning. Det er nemt for dine gæster at caste fra deres telefoner, hvis de gerne vil vise dig noget, eller hvis I skal se noget på en streamingtjeneste, som de har adgang til.

Tag din Chromecast med på ferie

Den er nem at bruge, den er billig, og så er nem at tage med på tur. Når du først har sat din Chromecast op, så er den super nem at tage med på eventyr. Du kan tage den med og koble den til et TV, der hvor du er. Er du på hotel eller måske i sommerhus, så har du altid dine egne streaming services tilgængelig på TV’et, helt uden at du skal til at logge ind og rode rundt med en masse. Du kan også tjekke på forhånd, om dit hotel har en Chromecast, som du kan hoppe på. Det har mange af de store efterhånden fast på deres værelser, så du slipper for at tage den med, og så ved du jo alt om, hvordan den virker hjemmefra. Skal du have den med, så er den heldigvis lille og fiks, så den fylder ikke meget i kufferten. Er du et sted uden wifi, så kan du stadig køre din Chromecast over mobildata, så længe du holder øje med, at du ikke løber tør.

Mange vil gerne ud og se ting og nyde naturen, når de er på ferie, men man kan også støde ind i lange dage med regnvejr eller trætte aftener, og så er det altså rart nok at kunne smide en god film på fra HBO eller Netflix. Vil de voksne gerne sove længe, mens børnene vågner tidligt, så smid en klassiker på fra Disney+, som ungerne kan hygge sig med, mens I sover videre. Så kan I tage sammen på tur, når alle er veludhvilede og oplagte. Det er godt med lidt variation, og man skal også kunne nyde en film i sofaen, når man er på ferie.

Altid grundig vejledning ved Føniks

Her ved Føniks Computer går vi meget op i, at vi tilbyder grundig vejledning og rådgivning til alle vores produkter. Har du spørgsmål til et produkt, eller ønsker du vejledning i, hvilken model af Google Chrome du skal vælge, så står vores kompetente medarbejdere klar til at hjælpe dig videre. 

Er du i tvivl om, om dit TV og Chromecast er kompatible, så kan vi også nemt hjælpe dig med at finde svaret, så du trygt kan købe din nye Chromecast ved os.

Du kan fange os på telefon 70 60 60 64 eller via chatten, når vi har åbent. Ellers kan du også altid sende os en e-mail på [email protected], hvis du foretrækker det. Vi står klar til at hjælpe med alle dine forespørgsler, så sig endelig til, hvis der er noget.

Levering og returnering

Dit køb skal være så nemt og billigt som muligt, og derfor har vi en rigtig god aftale om gratis levering med GLS. Du vælger blot levering med GLS til PakkeShop, og så er levering på alle størrelser forsendelser gratis. Det er nemt, og du skal ikke sidde og gætte på, hvad leveringen mon løber op i.

Hvis du ønsker at returnere din Chromecast, så er det selvfølgelig også muligt. Vi har hele tre ugers returret, så der er masser at tid til at returnere, hvis du skulle fortryde købet. 

Du kan også hente og returnere dine varer i vores to butikker i Tilst, ved Aarhus, og på Frederiksberg, i København. Tjek blot vores åbningstider, så du ikke går forgæves. Du vil altid bliver mødt af vores søde ansatte, som står klar til at hjælpe dig.

FAQ

Kan jeg streame gratis med min Chromecast?

Når du har købt din Chromecast, så er den gratis at sætte op, men du skal stadig have abonnement til de apps, som du streamer fra, som Netflix og Disney+.

Hvad koster levering?

Levering er altid gratis, når du vælger levering til PakkeShop med GLS. Du kan også bestille til gratis afhentning i vores butikker ved Aarhus og København.

Er en Chromecast nem at tage med på ferie?

Ja, den er meget nem at flytte med, så du kan streame fra sommerhuset, hotellet, mm. Smid den bare i tasken.