DYSON STØVSUGERE

Er du træt af at støvsuge, og ser du det mest bare som en sur pligt? Så skal du bare vide, at du ikke er alene. Hvis du har et stort hus, så er der mange rum at støvsuge, og har du børn eller dyr der sviner, ja så er det nærmest et evighedsprojekt at holde dit hjem rent. Hvis du køber en Dyson støvsuger, så bliver din hverdag en tand lettere og sjovere. Her hos Føniks sælger vi altid de nyeste modeller af Dyson støvsugere, og derfor går du ikke forgæves her. Du vil opleve, at støvsugningen bliver meget nemmere, fordi du ikke skal rode rundt med ledninger og tunge støvsugere. En Dyson er nemlig en ledningsfri støvsuger, og har du brug for en lille håndholdt til de små ting, ja så kan du med en snuptag lave Dyson støvsugeren om til en håndholdt model. Tag gerne et kig på siden her, og se de fede og funktionelle støvsugere fra Dyson. 

Resultater: 13
Resultater: 13


loader

FAQ

Er Dyson pengene værd?

JA! Selvom Dyson støvsugere er en af de dyrere spillere på markedet, så får du en fantastisk støvsuger, som er nem at bruge, og som virkelig kan støvsuge alt op. 

Hvor længe holder en Dyson? 

Det er forskelligt fra model til model, hvor længe en Dyson støvsuger holder strøm. Det kommer også meget an på, hvilken indstilling du har sat på støvsugeren. 

Som hovedregel kan man dog sige, at har du den nyeste model og bruger et almindeligt støvsuger program, så kan en Dyson støvsuger holde strøm i 60 min. 

Hvad er en Dyson støvsuger?

En støvsuger fra Dyson er en super smart og effektiv ledningsfri støvsuger, som kan gøre støvsugning til en leg. Hvis du også er træt af, at slæbe den store og besværlige støvsuger rundt i hele huset, så er en Dyson virkelig en støvsuger, som du skal overveje at købe. Det er ikke den billigste støvsuger på markedet, men til gengæld er vi sikre på, at du ikke vil fortryde dit køb. En Dyson støvsuger er bare super effektiv, den er nem at navigere rundt med, og du kan hurtigt lige svinge støvsugeren, når:

  • børnene har spist
  • hunden har slæbt sand med ind
  • der bare trænger

Dyson har mange år på bagen, og blev stiftet i 1991 af britiske James Dyson. Dyson specialiserer sig inden for husholdning og styling. Når du køber en Dyson støvsuger, så får du en støvsuger, der ikke skal have skiftet pose, og som du derfor nemt og enkelt kan tømme lige direkte ned i skraldespanden. Så løber du ikke tør for støvsugerposer og mister sugeevne - det er da smart. 

Dyson støvsugere er udviklet med en veludviklet teknologi; Med den nye digitale motor, der laver 125.000 omdrejninger i minuttet, kommer Dyson støvsugeren med en fuldstændig fantastisk sugeevne, som kun ganske få støvsugere har. Det er derfor slut med at blive irriteret over, at du skal frem og tilbage over det samme beskidte sted flere gange, før snavset bliver suget ordentligt op. 

Køb din nye Dyson støvsuger her hos Føniks

Hvis du også er en af del, som er meget trætte af at støvsuge, så skal du virkelig prøve en Dyson støvsuger. Der er ingen tvivl om, at det vil lette den sure pligt betydeligt. Er du først blevet fan, så kommer du aldrig til at købe andet. Heldigvis for det, for her hos Føniks kan du nemlig købe de fantastiske ledningsfrie Dyson støvsugere til formidable priser. Vi har altid de nyeste modeller, så du kan få en ny og yderst brugbar støvsuger. 

Sammenligner du priserne på en Dyson med en helt almindelig støvsuger, så er priserne på støvsugeren fra Dyson i den høje ende. Men du får så til gengæld også en helt anden type støvsuger, som du kan bruge til mange flere huslige pligter, end blot at støvsuge gulvet. 

Her hos Føniks er vi altid super skarpe på priserne, og vi har god service og gratis levering - du kan derfor trygt handle her hos os. 

Derfor skal du købe en Dyson

Der er flere gode årsager til, hvorfor du skal købe en Dyson. Dyson støvsugere er udviklet til at være en kraftig støvsuger med en høj sugeevne. Du vil derfor opleve en støvsuger, som rent faktisk suger skidtet op, første gang du kører over med støvsugeren. 

De er ledningsfri, så du kan navigere rundt med støvsugerne meget enkelt og nemt. Du skal ikke begrænse dig af en ledning i en stikkontakt, og du kan meget nemmere bære støvsugeren op ad trappen. 

Derudover er Dyson støvsugere også virkelig praktiske, fordi du får flere funktioner i én enhed. Hvis du skiller nogle af delene ad, får du en mindre håndholdt støvsuger, som du kan bruge i sofaen, i bilen eller lignende. Det gør dit arbejde meget nemmere og sjovere. 

Har du hund eller kat som ofte fælder, kender du garanteret til problemet med dyrehår over det hele. Med de nyeste Dyson støvsuger er der udviklet en speciel teknik, så hunde eller kattehårene ikke længere sidder fast rundt om tromlen, men nu bliver helt uproblematisk støvsuget op. Mangler du en ny ledningsfri støvsuger, så køb en Dyson.

Der findes flere ledningsfrie støvsugere på markedet, men spørger du en tilfældig dansker hvad de tænker på. når de hører ordene ledningsfri støvsuger, så tænker de på Dyson. Dyson er kendt for deres fantastiske støvsugere, og derfor anbefaler vi dig, her hos Føniks, at købe en støvsuger fra Dyson, hvis du mangler en støvsuger uden ledning. Hvis du vil være sikker på at kunne få en støvsuger, der virker, er ledningsfri, har kraftig sugeevne og stor kapacitet til støv, så er det en Dyson, du skal have fat i. Du vil ikke fortryde det. 

Gør din hverdag meget nemmere med en håndholdt støvsuger

Vidste du, at en Dyson ledningsfri støvsuger kan laves om til flere forskellige typer af støvsugere. Du kan med få klik omdanne den almindelige støvsuger til en lille håndholdt støvsuger, som du kan bruge på mindre overflader, eller hvis der er et område, du gerne vil have gjort grundigt rent.

Har du spørgsmål til valg af Dyson støvsuger?

Hvis der er noget som helst du er i tvivl om, det kan være mange forskellige spørgsmål du brænder inde med, så kan du altid kontakte os, eller du kan se, om du kan finde svar i FAQ.

Hvis du har spørgsmål, uanset hvor mange eller hvor komplicerede de er, så skal du altid være meget velkommen til at spørge os her i Føniks. Vi har et fantastisk personale siddende klar ved tasterne på mail og chat, og er du mest til en snak, så sidder de naturligvis også klar på tlf: 70 60 60 64.

Ingen spørgsmål er forkerte, og vores kundeservice vil hellere end gerne hjælpe dig.