TERMOFLASKER

Hvis du er typen der elsker en varm kop kaffe eller te, så er en termoflaske næsten et must når du enten får gæster på besøg og skal have noget varmt til dem eller hvis du skal på tur - især om morgenen - og gerne vil have noget lækkert at drikke. Du finder nemlig både almindelige termoflasker som du kan sætte på bordet, fra producenter som Stelton, der er både stilrene og elegante at se på og som du kan være sikker på at gæsterne er misundelige over. Men du kan også finde en termoflaske som du kan tage med dig når du skal på tur, hvis du blandt andet går på vandreture eller bare pendler til/fra arbejde, så kan en termoflaske i vores sortiment passe godt til dine formål. Du finder en termoflaske i forskellige modeller, størrelser og farver, så du nemt kan bestemme hvilken du foretrækker. Du finder dem fra flere kendte producenter, så du altid kan være sikker på kvaliteten af produktet. Se vores udvalg igennem forneden for at gøre et godt køb.

Resultater: 15
Resultater: 15






loader

Inviter gæsterne på besøg med en frisk kop kaffe i en Stelton termoflaske

Har du ofte gæster på besøg og mangler du den helt rette termoflaske, eller termokande, der virkelig signalerer smag og lækker stil, så er en termoflaske fra Stelton det oplagte valg for dig at investere i. Med en termoflaske fra det kendte mærke får du muligheden for at holde din kaffe og te varm i længere perioder, så dine gæster kan nyde en lækker kop over et stykke kage eller i sofaen over hyggesnak. Hos Føniks fører vi flere former for termoflasker, blandt andet den smarte Stelton termoflaske, og du kan derfor også vælge mellem flere forskellige modeller der hver især har deres egen design, størrelse og farve. Du kan derfor være heldig at finde lige præcis den termoflaske der passer til alt det du ønsker dig.

Nyd en kop lækker suppe direkte fra din termoflaske når du er på tur

Er du ofte på længere ture ude i den smukke natur, hvor du vandrer i flere timer - måske dagevis - og har du brug for noget lækkert at drikke eller spise imens du er ude i naturen? Så er en termoflaske et oplagt valg. Her har du ikke kun muligheden for at friske dig selv op med en lækker kop kaffe, eller te, nej du kan også fylde den op med en lækker omgang proteinrig suppe der kan holde dig mæt i timevis. En termoflaske er med til at holde suppen varm, så selvom du har lavet den nogle timer før, så kan du nyde den som var den helt frisklavet imens du er ude i skovene, på bjerget, eller bare nede ved stranden. 

Der er uendelige muligheder for lækkert mad og drikke med en termoflaske og den er derfor også ideel til dig der rejser meget på tur eller til dig der har et barn der er spejder. Her kan den være en god hjælp for at få alt det mad og drikke man skal have i løbet af en dag. Du finder vores fine udvalg her på siden, hvor du helt sikkert vil kunne finde en termoflaske der passer til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken termoflaske er bedst?

De termoflasker vi tilbyder hos Føniks er alle lavet af kvalitetsmaterialer og så er de holdbare. Men hvis du har brug for en termoflaske du kan bruge når du er på tur, så er en Sigg termoflaske det oplagte valg. 

Kan en termoflaske bruges til både kolde og varme drikke? 

Ja. Du kan bruge en termoflaske til både kolde og varme drikke. Den er dog skabt til at holde varme drikke varme i længere tid, men det kan bruges til begge del når det er nødvendigt. 

Hvad koster en termoflaske? 

Du kan finde termoflasker hos Føniks til både budgetvenlige priser og mere avancerede priser.