Er du på udkig efter en specifik adapter eller oplader? Så kan du med fordel tage et kig på denne side. Hos Føniks Computer har vi nemlig et omfattende udvalg af strømadaptere og opladere, fra en lang række af markedets bedste mærker, heriblandt Lenovo, Sandberg og Deltaco, der alle er kendte for deres høje kvalitetsstandard. Hvad end du står og mangler af strømadapter eller oplader, så har du god mulighed for at finde en passende model her på siden. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende vores sortiment, er du som altid velkommen til at kontakte os - vi ser frem til at høre fra dig.

Resultater: 4307
Resultater: 4307


loader

Strømadaptere og opladere i alle afskygninger

Hos Føniks Computer er vi glade for at kunne tilbyde strømadaptere og opladere for ethvert budget. Uanset om du blot skal bruge en udskiftning af din studiebærbar oplader eller om du har behov for en større mængde kraftfulde strømadaptere til arbejdspladsen, går du ikke galt i byen hos os. Vores udvalg af strømadaptere og opladere består af mange forskellige typer, lige fra opladningsstandere og batteriopladere til AC biler, til bilstrømbanke, DC-koblinger og museopladningspuder. Har du brug for en opladningsdock, en power pack, et solarpanel eller måske en smart trådløs opladningsmåtte, kan vi også i disse sammenhænge imødekomme dine behov.

Dette er blot nogle eksempler på hvad du kan forvente af vores udvalg af strømadaptere og opladere, og vi holder os naturligvis løbende opdaterede i forhold til producenternes nyeste produkter. Derfor tages der også forbehold for jævnlige ændringer af vores sortiment. Har du svært ved at finde den rette variant, kan du både benytte dig af vores søgefilter til højre på siden og kontakte vores serviceteam direkte. Vores kundesupport svare både telefonisk, via mail og igennem vores smarte chatfunktion. Vi glæder os til at gøre fra dig.