Her på disse sider finder du vores udvalg i SFX strømforsyninger. Når man vælger ny strømforsyning er det ikke mindst vigtigt at man vælger en model med den rette kapacitet. Har man brug for 600 w, så skal man ikke forsøge at gå på kompromis med mindre. Kan man omvendt nøjes med en SFX strømforsyning på 450 w, er der ikke grund til at bruge ekstra mange penge på en større variant. En undtagelse er, at man ved at starte ud med en 600 w model, har bedre mulighed for at udvide sit setup senere. Se nærmere på udvalget i SFX strømforsyninger herunder og find den rette model for dig og dine behov.

Resultater: 51
Resultater: 51


loader

Billige SFX strømforsyninger i topkvalitet

Fra eksterne og interne SFX strømforsyninger, til rackversioner og varianter der kan monteres på DIN rails. Hos Føniks Computer har du mange muligheder når du handler elektronik og hardware, hvilket vores udvalg af SFX strømforsyninger er et glimrende eksempel på. Som det fremgår af vores produktoversigt, forhandler vi serier fra en bred vifte af anerkendte mærker, der alle er med til at sikre en høj kvalitetsstandard. Du kan blandt andet vælge imellem SFX strømforsyninger fra Corsair, Chieftec og ENERMAX. Derudover opdaterer vi jævnligt vores udvalg med nye produkter så du fortsat kan finde de mest effektive modeller på markedet, når du handler hos os. I takt med markedets udvikling tages der forbehold for udgåede modeller.

Leder du efter en SFX strømforsyning i en specifik størrelse eller med en bestemt maks. vægt, kan du drage fordel af vores søgefilter til højre på siden. Her kan du blandt andet søge specifikt efter bredde og højde, men også farve, køler, formfaktor, pris og producent.

Som altid er vi glade for at hjælpe dig med at finde et passende produkt til dine behov – du kan derfor kontakte vores serviceteam, både via telefon, mail og igennem vores chatfunktion.