Her kan du se nærmere på vores sortiment af DSL modemmer. DSL modemmet kan tilsluttes til et telefonnet, hvor der er DSL (digital subscriber line) forbindelse. Hos Føniks Computer forhandler vi bredt udvalg af de mest populære varianter på markedet, i både den billige og i den dyrere og mere avancerede ende af skalaen. Uanset om du skal bruge en af de helt store netværksforbindelser til virksomheden eller en mindre, billigere løsning til hjemmet, er du derfor kommet til det helt rigtige sted. Du kan naturligvis finde DSL modemmer fra alle de store mærker, og vi tilføjer løbende de nyeste modeller til samlingen, så kvaliteten altid er i top. Se nærmere på dine muligheder nedenfor og find den rette netværksløsning for dig.

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Både avancerede og billige DSL modemmer hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer er vores mission at kunne tilbyde elektronik til ethvert behov og budget, hvilket naturligvis også gælder for internetforbindelser og netværksløsninger. Skal du for eksempel bruge et stabil DSL modem til virksomheden, kan du finde adskillige avancerede løsninger hos os. Vi kan naturligvis også tilbyde billige DSL modemmer til private hjem - også fra de bedste producenter i branchen. Både Belkin, NETGEAR, D-Link og Cisco står bag mange forskellige netværksløsninger, og du er altid i gode hænder med disse mærker.

Stiller du specifikke krav til for eksempel maksimal overførselshastighed, kan du med fordel benytte dig af vores søgefilter til højre på siden. Med vores søgefilter kan du blandt andet vælge specifikationer, mærke og prisklasse, og derved gøre produktoversigten mere specifik i forhold til dine ønsker, budget og behov. Uanset om du ønsker Ethernet, Smart Interface Card (SIC) eller noget tredje, kan denne søgefunktion gøre udvælgelsen nemmere.

Vores udvalg af DSL modemmer opdateres ofte, da vi ønsker at kunne tilbyde de nyeste og bedste modeller på markedet. Derfor tages der forbehold for ændringer og udskiftninger af produkter. Har du spørgsmål hertil, eller kunne du tænke dig at høre nærmere om specifikke DSL modemmer, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.