Resultater: 7
Resultater: 7


loader

Skab trygge rammer for din baby med en babyalarm

Når det kommer til babypleje så er tryghed og sikkerhed noget af det vigtigste og derfor har vi også sørget for at samle et godt udvalg af babyalarmer fra bl.a. Philips der alle byder på høj kvalitet og pålidelighed. For mange kan en babyalarm være en essentiel del af babyens pleje og velværd. Babyalarmen kan give dig trygheg og ro i sindet, når du ikke kan være i samme rum som den lille, men stadig gerne vil være opmærksom på om babyen har brug for noget. 

Flere og flere forældre vælger nemlig at anvende babyalarmer derhjemme, så de let og enkelt kan holde øje med, hvad der foregår inde på børneværelset, selvom forældrene selv befinder sig i et helt andet rum. Er barnet lagt i seng, er det rart at have en babyalarm stående hos barnet, så man roligt kan foretage sig andre ting i andre dele af huset uden at skulle bekymre sig om, om barnet er O.K. Vi forstår behovet for sikkerhed og tryghed, hvorfor vi har samlet et større udvalg af babyalarmer her på siden.

Vores udvalg af babyalarmer er af høj kvalitet og er designet til at give dig den bedst mulige beskyttelse for din baby. Vi har et bredt udvalg af babyalarmer, herunder både lyd- og videoalarmer, så du kan vælge den type alarm, der passer bedst til dine behov. Den klassiske babyalarm er den hvor det kun er lyd som er god at have ved barnevognen eller i værelset når babyen sover, så kan du altid høre når dit barn vågner efter en middagslur. En babyalarm med kamera er godt for dig der vil have øjne og øre på babyen, så du både kan se og høre hvordan babyen har det. Det er godt for dig der ønsker lidt mere tryghed og ro i maven når du ikke er omkring dit barn. Alle vores babyalarmer har sikre forbindelser og klare lyde og billeder, så du altid kan holde øje med din baby og være parat hvis nu der er behov for dig.

Når du køber din babyalarm hos Føniks kan du trygt regne med kvaliteten da vi fører anerkendte mærker der byder på kvalitet og pålidelighed. Hvis du har spørgsmål til produktet kan du altid læse om det på produktsiden eller kontakte vores kundeservice på mail, telefon eller chat, hvis information du finder øverst på siden. Vi hjælper dig gerne med dit køb og vi sender, som altid, hurtigt og med gratis fragt.